- 16 Ekim 2010
- 1.047
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bugün evlilik yıldönümümüz
sabah eşim güzel bir kahvaktıyla uyandırdı (bugun anneside abiside evde yok ev bütün gün bizim)
abisiyle konuşacak annesiyle iyice bi konuştu zaten abisiyle konuşması açısından
problemi çözersek samsuna gitme sorunumuz kalamaycak kesin bir şey yok ama abi problemi kesin çözülecek onu biliyorum..
annede yakın zamanda benle oturmayacağı istanbulda olsakta samsunda olsakta ayrı oturacağı için sıkıntı yok ayrı oturduktan sonrada abisini evimde istemiyorum gelemezde zaten son tavrından sonra kesinlikle yüz vermeyeceğim anneside bende olmayınca evime girip çıkamaz
az önce eşimle tuzlu kurabiye yaptık beraber çok eğlendik fotoğrafını çektim birazdan paylaşırım arkadaşlar gülmekten yıkılırsınız sempatiksalakcinni
hicbise anlamadim hangi problemi cözersen
bi kurabiye yapmakla hersey unutuldumu yani
bugünün yarinida var
dogru düzgün anlatsana sunu sempatiksalakcinni
Kurabiyeler istahimi acti
desem yalan olur :))
ama olsun guzel vakit gecirdiniz siz ona bakin
ve dengesiz abiyle araniza mesafe koymaya bakin..
peki siz samsuna giderseniz calisabilecekmisiniz
tayinmi isteyeceksiniz
...
baktım ki sen olayı kafanda çözmüşsün, sadece samsun da nasıl olura dönmüş olay yorumumu geri alayım dedim. Ama eğer bizlerden aktif fikir ve yorum istemiyorsan yazılarını blog halinde yazabilirsin bence. içini dökmekmiş çünkü amacın daha çok. Zira ben sabırla baştan sona okudum yazını, fikir belirtip yardımcı olabilmek için. ama sonra baktımki ruh halin düzelmiş, sıkıntıların pembeleşmiş hafiflemiş, söz konusu şahısa kırgınlığın geçmiş, yaşadıkların hakkında yorum beklemez olmuşsun. Samsun'da nasıl olur diye ayrı bir başlık açabilirsin böylece o kadaaar uzun yazıyı okumak zorunda kalmaz hiç kimse. Gerçi varsın öyle olsun, sen mutlu ol iyi ol. Herkes de iyi olsun yani.