- 19 Mayıs 2021
- 12
- 16
-
- Konu Sahibi travmatikbiri
Evlenip evlenmemesi beni ilgilendiren bir durum sizi değil? Kiminle ne zaman sevişip sevişmeyeceğimin kararını kendim verebilirim. Benim aklım bana yetiyor siz bir sıkıntı yaşıyorsanız allah size akıl fikir versin:)Kendini kasma acı hissetmezsin de
Erkek arkadaşın senle evlenicek mi?
Nasil gonül rahatlığıyla verebiliyorsunuz hayret ettim sonra çok pisman olmayın ama çok geç bozulacağı da bozulduallah akıl fikir versin...
Zinaysa bana zina size değil. Başkalarının günahını sevabını hesaplayacağınıza kendi yaşamınıza odaklanmanız sizin yararınıza olur. İnsanları tanımadan geniş gibi tabirlerle yaftalamak günah olmuyor mu?Bu konu çok derin bence evet helal olmayan herşeyin sonu felaket çünkü evlilik dışı birleşmeler zina oluyor siz çok genissiniz demekki.
Ama sonrasinda yala yakina kizlik dikimi icin konu aciyorlar arkasindan da durmuyorlar“Vermek” tabiri cok cirkin olmamis mi sizce de? Yetiskin insanlarin seks yapmasi neden felaketmis gibi karsilaniyor surekli?
konu sahibi, birkac birlesmeden sonra gececek aciniz. Bu surecte kayganlastirici kullanin
Tabiki o sizin kararınız sizin hayatınız elbetki ben karışamamEvlenip evlenmemesi beni ilgilendiren bir durum sizi değil? Kiminle ne zaman sevişip sevişmeyeceğimin kararını kendim verebilirim. Benim aklım bana yetiyor siz bir sıkıntı yaşıyorsanız allah size akıl fikir versin:)
Bütün yorumları tek tek okudum usenmedenAma sonrasinda yala yakina kizlik dikimi icin konu aciyorlar arkasindan da durmuyorlar
bu da sizi ilgilendirmez. insanların vajinasından kafanızı bi çıkarın artık ya.Ama sonrasinda yala yakina kizlik dikimi icin konu aciyorlar arkasindan da durmuyorlar
Ben kimsenin günahını sevabını tabiki hesaplayamam ama doğruyu söylemek de beniim hakkım. Siz ne yaparsanız yapın beni ilgilendirmiyor .ben size geniş demedim o yüzden konuşmayın .birine dedim sonunda da özür diledim sizi ilgilendirez .Zinaysa bana zina size değil. Başkalarının günahını sevabını hesaplayacağınıza kendi yaşamınıza odaklanmanız sizin yararınıza olur. İnsanları tanımadan geniş gibi tabirlerle yaftalamak günah olmuyor mu?
Ilk deneyiminiz oldugu icin iliski esnasinda özellikle ilk acinin tedirginligiyle kuruluk olmus olabilir. Zaten öyle bir anda havai fiseklerin patladigi, bulutlarin ustune ciktiginiz bir sey degil ilk sevisme. Zevk alan vardir illaki ama almamaniz da bir seyin yanlış oldugunu gostermez.bakireydim dün erkek arkadaşımla birlikte olduk ıslaklıkta bir sorun olduğunu düşünmüyorum birleşme esnasında canım çok acıdı biraz bekledik hafifledi ama acıdı gitgel esnasında tekrar nüksetti baya ıslanmıştım ama şu an içimde de bir korku oldu tekrar aynı acıyı yaşar mıyım diye çünkü genelde duyduklarım evet bir miktar acı oluyor ama daha sonrasında acı yerini zevke bırakıyor şeklindeydi fakat durum aynı şekilde olmadı sizce normal mi bu yoksa bir sıkıntı olabilir mi?
Bir iki gün ara verip ilişkiye girerseniz acı olmayacaktır, üst üste zorlarsanız acının geçmesi zaman alabilir. Bende öyle olmuştubakireydim dün erkek arkadaşımla birlikte olduk ıslaklıkta bir sorun olduğunu düşünmüyorum birleşme esnasında canım çok acıdı biraz bekledik hafifledi ama acıdı gitgel esnasında tekrar nüksetti baya ıslanmıştım ama şu an içimde de bir korku oldu tekrar aynı acıyı yaşar mıyım diye çünkü genelde duyduklarım evet bir miktar acı oluyor ama daha sonrasında acı yerini zevke bırakıyor şeklindeydi fakat durum aynı şekilde olmadı sizce normal mi bu yoksa bir sıkıntı olabilir mi?
Ne oldu dokandimi? Evet evet dokanmisbu da sizi ilgilendirmez. insanların vajinasından kafanızı bi çıkarın artık ya.
komik bir şey göremiyorum. komik olan tek şey üslubunuz. bana bir şey dokunmuyor da, kendi cinsinize bu yakıştırmaları yaparken size hiç mi dokunmuyor merak ettim. midemi kaldırıyorsunuzNe oldu dokandimi? Evet evet dokanmis
Arkasında dururum durmam bu da benim problemim sanki sizin probleminizmiş gibi laf yapmanızı anlamıyorum kızlık zarı dediğiniz şey yok onun adı hymen ve bakire olup olmamayı belirtmiyor çağ dışı görüşleri salsanız keşkeAma sonrasinda yala yakina kizlik dikimi icin konu aciyorlar arkasindan da durmuyorlar
Sana mı kaldı yasasıKendini kasma acı hissetmezsin de
Erkek arkadaşın senle evlenicek mi?
Nasil gonül rahatlığıyla verebiliyorsunuz hayret ettim sonra çok pisman olmayın ama çok geç bozulacağı da bozulduallah akıl fikir versin...
*TasasıSana mı kaldı yasası
Hymenoplasti (kizlik zari) tip dilinde bana ogrettiginiz icin minnettarimArkasında dururum durmam bu da benim problemim sanki sizin probleminizmiş gibi laf yapmanızı anlamıyorum kızlık zarı dediğiniz şey yok onun adı hymen ve bakire olup olmamayı belirtmiyor çağ dışı görüşleri salsanız keşke
Arkasında dururum durmam bu da benim problemim sanki sizin probleminizmiş gibi laf yapmanızı anlamıyorum kızlık zarı dediğiniz şey yok onun adı hymen ve bakire olup olmamayı belirtmiyor çağ dışı görüşleri salsanız keşke
Bilip böyle konuşmanız daha saçma:dHymenoplasti (kizlik zari) tip dilinde bana ogrettiginiz icin minnettarim
yalnız hymenoplasty, hymen'e uygulanan operasyona verilen ad, hymen yeterli kızlık zarı için :) keşke bi açıp baksaydiniz alaya almadan önceHymenoplasti (kizlik zari) tip dilinde bana ogrettiginiz icin minnettarim