Dün erkek arkadaşımla birlikte olduk ama canım çok acıdı

Evlenip evlenmemesi beni ilgilendiren bir durum sizi değil? Kiminle ne zaman sevişip sevişmeyeceğimin kararını kendim verebilirim. Benim aklım bana yetiyor siz bir sıkıntı yaşıyorsanız allah size akıl fikir versin:)

Bu konu çok derin bence evet helal olmayan herşeyin sonu felaket çünkü evlilik dışı birleşmeler zina oluyor siz çok genissiniz demekki.
Zinaysa bana zina size değil. Başkalarının günahını sevabını hesaplayacağınıza kendi yaşamınıza odaklanmanız sizin yararınıza olur. İnsanları tanımadan geniş gibi tabirlerle yaftalamak günah olmuyor mu?

“Vermek” tabiri cok cirkin olmamis mi sizce de? Yetiskin insanlarin seks yapmasi neden felaketmis gibi karsilaniyor surekli?

konu sahibi, birkac birlesmeden sonra gececek aciniz. Bu surecte kayganlastirici kullanin
Ama sonrasinda yala yakina kizlik dikimi icin konu aciyorlar arkasindan da durmuyorlar

Tabiki o sizin kararınız sizin hayatınız elbetki ben karışamam biranda yazım hatası oldu anlayışın için genede çok teşekkür ederim

Ama sonrasinda yala yakina kizlik dikimi icin konu aciyorlar arkasindan da durmuyorlar
Bütün yorumları tek tek okudum usenmeden herkesin kendine göre doğrularını yazdıklarını gordum ziraaa kimse kimseye elbette ki karışamaz herkesin kendi doğrusu kendi ahlakı kendi maneviyatı yanlız bende sizin bu yazidiginiz yorumu paraflarim gerçektende birliktelik yaşayıp ayrılıyorlar sonrasında evleneceği kişi karşısına çıktığında hiç suçu olmayan karşıdaki insani nasıl kandiririm nasıl kızlık zarımin bozulmadigina inandiririm orami keserim burami diktiririm die konular paylaşımlar yapılıyor yapıosan birşey arkasında dur evleneceğin kisiyede doğruları söyle bukadar net.

Ben kimsenin günahını sevabını tabiki hesaplayamam ama doğruyu söylemek de beniim hakkım. Siz ne yaparsanız yapın beni ilgilendirmiyor .ben size geniş demedim o yüzden konuşmayın .birine dedim sonunda da özür diledim sizi ilgilendirez .

Ilk deneyiminiz oldugu icin iliski esnasinda özellikle ilk acinin tedirginligiyle kuruluk olmus olabilir. Zaten öyle bir anda havai fiseklerin patladigi, bulutlarin ustune ciktiginiz bir sey degil ilk sevisme. Zevk alan vardir illaki ama almamaniz da bir seyin yanlış oldugunu gostermez.

Siz kendinizi, partneriniz de sizi tanidikca daha zevkli olmaya baslar.

Bir iki gün ara verip ilişkiye girerseniz acı olmayacaktır, üst üste zorlarsanız acının geçmesi zaman alabilir. Bende öyle olmuştu

Ben ne kadar istekli olursam olayım birkaç ay boyunca o ilk girişte acı oldu. Ama kanamam çok oldu belki ondan da olabilir.

Arkasında dururum durmam bu da benim problemim sanki sizin probleminizmiş gibi laf yapmanızı anlamıyorum kızlık zarı dediğiniz şey yok onun adı hymen ve bakire olup olmamayı belirtmiyor çağ dışı görüşleri salsanız keşke

evlendikleri/evlenecekleri erkekler kim bilir neler yapacak ne payvonlarda belki genelevlerde sürtecek ama burada kendi hemcinsinin sevdiğiyle beraberliğini kıskanıp saçma şeyler dayatma peşinde..
biraz da erkeklere laf edebilse kadınlarımız belki bişeyler farklı olur ama erkeğe gık demeye cesaretleri yok hatta kabullenmişler onları erkek her akşam pavyon gazino gezse de erim der çoğu eminim..

Hymenoplasti (kizlik zari) tip dilinde bana ogrettiginiz icin minnettarim

Bir süre devam ediyor, zamanla azalıyor sonra kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…