Dün erkek arkadaşımla birlikte olduk ama canım çok acıdı

Bir kadın olarak böyle düşünmene üzüldüm. Kadınlar bir zardan ibaret değildir. Toplumumuzda kadınlara yüklenen şu vasıftan dolayı birçok kadın zor durumda kalıyor.

Evlilik dışı beraberlik evet uygun değil anlatmaya kalksak destan olur gerek yok sağlıklı olan birey bunları bilir zaten

Ama "vermek olan oldu" diye kimseyi yargılamak bize düşmez herkes hayatında özgür

Ben konu sahibine yazdım aslında neden oyle dediğimi canım onu okumamışsınız kii ❤

Ama bende çok üzüldüm ama artık lütfen benimde canım var bikere yazmışım onlarca herkes üstüme gelindi artik lutfen bundan sonra kimse alıntı yapmasın konu sahibine yardımcı olun allah rızası için

Herkese son bi msj vermek istiyorum
Dini konusunda yasak olduğunu bilmiyordum ve asla da oyle birşey şey demezdim her nekadar eski üye olsamda buralara yeni katılmaya başladım birsürü olaylar olmuş ve hicbirinizede cvpta vermedim konu uzamasın diye ve siz üstüme gelmeye devam ettiniz ayrıca bir insanın bukadar üstünede gelinmez ki bi kelimeme takıldınız tabiiki herkes kendine gore hayatını yaşıyor kimse kimsenin hayatına karışamaz ama benim orda kastım evleneceğin adamla yapsan daha çok mutlu olmazmısın gibisinden konuştum baya baya yanlış anlaşıldım Ve şunu bilinki mevlana derdiki
''Herkesin anlayış derecesi farklıdır.
Benim sana anlatacaklarım,
ancak senin anlayacağın kadardır…”
Yanlış anlaşılmak bile hiç istemem en sevmediğim seydir..
vermek dememde yazılım hatası oldu gece gece şeytana uydum ve size yorumlarınıza veya hakaret etmediğime rağmen şikayet etmenizle beraber ban yememde haksızlık oldu genede hepimiz burda hassas dönemler yaşıyoruz hassas bi dönemimdi ogün sinir anından nedediğimi bilemedim herkes için de kusura bakmasın Allaha emanet olun şuan bekar olanlara Allah isteyen herkese güzell bi evlilik nasip etsin evli olanlarada allah tez zamanda çocuk nasip etsin çocuğu olanlarada allah saglıklı çocuk kucağına almayı nasip etsin..
Amin amin amin ❤

Tamam canım anladım ben üzerine gelindiğini görmedim ban aldığını da bilmiyordum konuyu sabah gördüm hassasiyetli bu mesajın için ben teşekkür ederim.

Reactions: Jou
Vermek mi? Ne kadar iğrenç bir tabir. Evlenenler kocasına vermiş mi oluyor? Kötü zihniyet.
Hanımefendi kadınlar alınıp verilebilecek bir nesne ya da eşya değildir. Siz kendinizi öyle görüyorsanız bilemem ama görmeyin yani. 21.yüzyıldayız bu konular 18'de falan kaldı

İnsanın sevdiğiyle birlikte olması ahlaksızlık mı?
Ahlaksızlık 2 damla akacak kanla mı belirleniyor? Allahım düşünce tarzlarına baaakk sjfjsjdjsjd

Ironi yaptığımı anlamayacak cahillikte olan sizsiniz
Bu ironi miydi? Yanlış yazılarak ironi yapılmaz.
İnsanın neye güldüğü seviyesini belirlermiş Neyse. Ben mi cahilim ajdjsjdjjd Başkasının hayatına karışacak kadar hadsiz olan insanlar cahil olmuyor zaten, daha fazla muhatap olmak istemiyorum.

Sizi niye ilgilendiriyor bu ? Neden cinsiyetçilik yapıyorsunuz bakalım kız onunla evlenmek isteyecek mi ? Ayrıca vermek falan ne biçim konuşuyosunuz ya ne için geç kime göre neye göre geç size onu mu sormuş ? Siz “vermeyin” !!

3 sayfalik yorumu usenmeden okudum mu diyorsunuz? Emoji hakkini vermis gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…