- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi travmatikbiri
Bir kadın olarak böyle düşünmene üzüldüm. Kadınlar bir zardan ibaret değildir. Toplumumuzda kadınlara yüklenen şu vasıftan dolayı birçok kadın zor durumda kalıyor.Kendini kasma acı hissetmezsin de
Erkek arkadaşın senle evlenicek mi?
Nasil gonül rahatlığıyla verebiliyorsunuz hayret ettim sonra çok pisman olmayın ama çok geç bozulacağı da bozulduallah akıl fikir versin...
Ben konu sahibine yazdım aslında neden oyle dediğimi canım onu okumamışsınız kii ❤Bir kadın olarak böyle düşünmene üzüldüm. Kadınlar bir zardan ibaret değildir. Toplumumuzda kadınlara yüklenen şu vasıftan dolayı birçok kadın zor durumda kalıyor.
Evlilik dışı beraberlik evet uygun değil anlatmaya kalksak destan olur gerek yok sağlıklı olan birey bunları bilir zaten
Ama "vermek olan oldu" diye kimseyi yargılamak bize düşmez herkes hayatında özgür
Tamam canım anladım ben üzerine gelindiğini görmedim ban aldığını da bilmiyordum konuyu sabah gördüm hassasiyetli bu mesajın için ben teşekkür ederim.Ben konu sahibine yazdım aslında neden oyle dediğimi canım onu okumamışsınız kii ❤
Ama bende çok üzüldüm ama artık lütfen benimde canım var bikere yazmışım onlarca herkes üstüme gelindi artik lutfen bundan sonra kimse alıntı yapmasın konu sahibine yardımcı olun allah rızası için
Herkese son bi msj vermek istiyorum
Dini konusunda yasak olduğunu bilmiyordum ve asla da oyle birşey şey demezdim her nekadar eski üye olsamda buralara yeni katılmaya başladım birsürü olaylar olmuş ve hicbirinizede cvpta vermedim konu uzamasın diye ve siz üstüme gelmeye devam ettiniz ayrıca bir insanın bukadar üstünede gelinmez ki bi kelimeme takıldınız tabiiki herkes kendine gore hayatını yaşıyor kimse kimsenin hayatına karışamaz ama benim orda kastım evleneceğin adamla yapsan daha çok mutlu olmazmısın gibisinden konuştum baya baya yanlış anlaşıldım Ve şunu bilinki mevlana derdiki
''Herkesin anlayış derecesi farklıdır.
Benim sana anlatacaklarım,
ancak senin anlayacağın kadardır…”
Yanlış anlaşılmak bile hiç istemem en sevmediğim seydir..
vermek dememde yazılım hatası oldu gece gece şeytana uydum ve size yorumlarınıza veya hakaret etmediğime rağmen şikayet etmenizle beraber ban yememde haksızlık oldu genede hepimiz burda hassas dönemler yaşıyoruz hassas bi dönemimdi ogün sinir anından nedediğimi bilemedim herkes için de kusura bakmasın Allaha emanet olun şuan bekar olanlara Allah isteyen herkese güzell bi evlilik nasip etsin evli olanlarada allah tez zamanda çocuk nasip etsinçocuğu olanlarada allah saglıklı çocuk kucağına almayı nasip etsin..
Amin amin amin ❤
Vermek mi? Ne kadar iğrenç bir tabir. Evlenenler kocasına vermiş mi oluyor? Kötü zihniyet.Kendini kasma acı hissetmezsin de
Nasil gonül rahatlığıyla verebiliyorsunuz hayret ettim sonra çok pisman olmayın ama çok geç bozulacağı da bozulduallah akıl fikir versin...
İnsanın sevdiğiyle birlikte olması ahlaksızlık mı?Evet dini anlamda insanların davranışlarını eleştirmek kimseye düşmez buna katılıyorum. Ama şöyle de bir durum var bu tarz konuların doğru olmadığını düşünmek illa da dindarlık gerektirmez. Müslüman, ,hristiyan, musevi, budist, ateist farketmez, her olgunun ahlaki tabuları vardır. konu sahibi erkek arkadaşıyla birliktelik yaşamış kendi bilir ama Günümüz de fuckbody tabiri diye bir şey var. Bu da gayet hoş görüyle karşılanıyor. Maalesef ahlaki açıdan insanların geldiği nokta çok sıkıntılı..
Daha yazmayı bile bilmeyen insanlar kalkıp ahlak dersi veriyor, çok komikNe oldu dokandimi? Evet evet dokanmis
Ironi yaptığımı anlamayacak cahillikte olan sizsinizDaha yazmayı bile bilmeyen insanlar kalkıp ahlak dersi veriyor, çok komik
Bu ironi miydi? Yanlış yazılarak ironi yapılmaz.Ironi yaptığımı anlamayacak cahillikte olan sizsiniz
Hey Allah'im sana geliyorumBu ironi miydi? Yanlış yazılarak ironi yapılmaz.
İnsanın neye güldüğü seviyesini belirlermişNeyse. Ben mi cahilim ajdjsjdjjd Başkasının hayatına karışacak kadar hadsiz olan insanlar cahil olmuyor zaten, daha fazla muhatap olmak istemiyorum.
Sizi niye ilgilendiriyor bu ? Neden cinsiyetçilik yapıyorsunuz bakalım kız onunla evlenmek isteyecek mi ? Ayrıca vermek falan ne biçim konuşuyosunuz ya ne için geç kime göre neye göre geç size onu mu sormuş ? Siz “vermeyin” !!Kendini kasma acı hissetmezsin de
Bütün yorumları tek tek okudum usenmedenherkesin kendine göre doğrularını yazdıklarını gordum ziraaa kimse kimseye elbette ki karışamaz herkesin kendi doğrusu kendi ahlakı kendi maneviyatı yanlız bende sizin bu yazidiginiz yorumu paraflarim gerçektende birliktelik yaşayıp ayrılıyorlar sonrasında evleneceği kişi karşısına çıktığında hiç suçu olmayan karşıdaki insani nasıl kandiririm nasıl kızlık zarımin bozulmadigina inandiririm orami keserim burami diktiririm die konular paylaşımlar yapılıyor yapıosan birşey arkasında dur evleneceğin kisiyede doğruları söyle bukadar net.