Dün erkek arkadaşımla birlikte olduk ama canım çok acıdı

Endişelenmenizi gerektirecek bir şey yok rahat olun zaman verin kendinize. Bundan sonra cinsel aktif bir yaşantınız olacağına göre;

Cinsel yol ile bulaşan hastalıklar ve
Korunma yöntemleri hakkında eksiğiniz varsa bilgilerinizi tamamlayın lütfen.
Ve imkanınız varsa kesinlikle HPV aşısı olunuz.

Belki biliyorsunuz ama hatırlatmak istedim.

Kendini kasma acı hissetmezsin de
Erkek arkadaşın senle evlenicek mi?
Nasil gonül rahatlığıyla verebiliyorsunuz hayret ettim sonra çok pisman olmayın ama çok geç bozulacağı da bozuldu 🙄 allah akıl fikir versin...
Vermek mi ? Size ne ayrıca? Pes hala böyle yorumlar var çıldırıyorum.

Bu konu çok derin bence evet helal olmayan herşeyin sonu felaket çünkü evlilik dışı birleşmeler zina oluyor siz çok genissiniz demekki.
Birine siz çok genissiniz diye eleştirmek ve hakaret etmekte mensup olduğunuz dinde hos karşılanmayan günah sayılan bı durum.

Kendinize gelin bana kalırsa .
Kalp kırmak kul hakkiydi hani, noldu ? Zina daha mı büyük günah oldu şimdi.
Dininizi savunurken gereklerini yerine getirin de öyle savunun bence

Birine rahatça 'geniş' diyebilmek günah değil mi ya,tanımazsın etmezsin ne yapar ne eder bilmezsin,gönlünün 'genişliğini' bilmezsin böyle şak diye ön yargı
Üstelik kimseyi ilgilendirmeyen en özel konuda...kimsin ki sen?
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez sadece doğruyu soyledm. Sizde elinizi vicdanınıza koyun dedigime hak verin ondan sonra konuşun .doğruyu yanlışı .neyi savunucaginizi

Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez sadece doğruyu soyledm. Sizde elinizi vicdanınıza koyun dedigime hak verin ondan sonra konuşun .doğruyu yanlışı .neyi savunucaginizi
Yetişkin bir insanın,bacak arası için ben elimi niye vicdana koyayım yahu banane ki
Ister evlenir yapar ister evlenmez yapar bana ne yarari-zarari var
hele buna göre ithamda bulunmam şöylesin böylesin diye
Sen insanları buna göre mi değerlendirirsin?

Siz bu kafayla devam edin. Eger varsa ahirette, dunyadayken bu kadar cennet cehennem giris bileti kesmeniz konusunda bana da bir fikir sorarlar heralde 😂
Bakın kendimi yanlış ifade ettiysem kusura bakmyin. Benimde sizinle bir sorunum yok. Sadece dunki yorumunuz ilgimi çekti. Çünkü insanlık bu raddeye kadar geldi demmeki ben demiyorum sütten çıkmış akkasigin her insanın hata olur. Ama yani artık sevgiliyen bile insanlar birlikde oluyor tabi bunun herkesçe görüşü farklı bende düşüncemi soyledim insan düşüncesi soylesede mi kabahatli oluyor. Sizin doğrunz size benim doğrum bana.

Şu kadınların bu yorumları beni çileden çıkarıyor.Sizler öncelikle birer annesiniz bu kafalar değişmedikçe bizim insanımız neslimizde değişmez.Herkesin hayatı yaşantısı tercihleri hiç kimseyi ilgilendirmez.İnsanlar istediğini yapabilir istediğini giyebilir.Hele şu dini ahkam kesenler yok mu eminimki hepiniz dininizi eksiksiz yerine getiriyorsunuzdur hem herkes sizin inandığınız dine inanmak zorunda değil belki inanmıyor niye hemen dinden ahkam kesiyorsunuz. İnsanların işine burnunuzu sokmayın sizler hayırlı evlatlar yetiştirmeye odaklanın başkalarına değil

Bakın kendimi yanlış ifade ettiysem kusura bakmyin. Benimde sizinle bir sorunum yok. Sadece dunki yorumunuz ilgimi çekti. Çünkü insanlık bu raddeye kadar geldi demmeki ben demiyorum sütten çıkmış akkasigin her insanın hata olur. Ama yani artık sevgiliyen bile insanlar birlikde oluyor tabi bunun herkesçe görüşü farklı bende düşüncemi soyledim insan düşüncesi soylesede mi kabahatli oluyor. Sizin doğrunz size benim doğrum bana.
Biz de oyle soyluyoruz zaten ama siz benim dogrum sebebiyle bana genis diyorsunuz

Evet dini anlamda insanların davranışlarını eleştirmek kimseye düşmez buna katılıyorum. Ama şöyle de bir durum var bu tarz konuların doğru olmadığını düşünmek illa da dindarlık gerektirmez. Müslüman, ,hristiyan, musevi, budist, ateist farketmez, her olgunun ahlaki tabuları vardır. konu sahibi erkek arkadaşıyla birliktelik yaşamış kendi bilir ama Günümüz de fuckbody tabiri diye bir şey var. Bu da gayet hoş görüyle karşılanıyor. Maalesef ahlaki açıdan insanların geldiği nokta çok sıkıntılı..

Hanımlar dini yorum yasaktır.
Rica ediyorum uyarıları dikkate alınız kurallara uyunuz.

Evet dini anlamda insanların davranışlarını eleştirmek kimseye düşmez buna katılıyorum. Ama şöyle de bir durum var bu tarz konuların doğru olmadığını düşünmek illa da dindarlık gerektirmez. Müslüman, ,hristiyan, musevi, budist, ateist farketmez, her olgunun ahlaki tabuları vardır. konu sahibi erkek arkadaşıyla birliktelik yaşamış kendi bilir ama Günümüz de fuckbody tabiri diye bir şey var. Bu da gayet hoş görüyle karşılanıyor. Maalesef ahlaki açıdan insanların geldiği nokta çok sıkıntılı..
kimse seks yapınca ahlaksız olmaz. seks yaptığı kişiler de kendini ilgilendirir.

Yalniz fuckbuddy muessesesi uzun yillardi var ve kimse cok da rahatsiz degil. Zaten sadece taraflari ilgilendirir, bize ne?

X