- 27 Haziran 2021
- 356
- 1.019
- 34
-
- Konu Sahibi travmatikbiri
Vermek mi ? Size ne ayrıca? Pes hala böyle yorumlar var çıldırıyorum.Kendini kasma acı hissetmezsin de
Erkek arkadaşın senle evlenicek mi?
Nasil gonül rahatlığıyla verebiliyorsunuz hayret ettim sonra çok pisman olmayın ama çok geç bozulacağı da bozulduallah akıl fikir versin...
Birine siz çok genissiniz diye eleştirmek ve hakaret etmekte mensup olduğunuz dinde hos karşılanmayan günah sayılan bı durum.Bu konu çok derin bence evet helal olmayan herşeyin sonu felaket çünkü evlilik dışı birleşmeler zina oluyor siz çok genissiniz demekki.
Kim ne yaparsa kendine yapar benimki sadece yorum Herkes kendi cehenneminde yanacak.Cehennemde siz mi yanacaksınız yapanlar yerine.
Kimsenin hayatı beni ilgilendirmez sadece doğruyu soyledm. Sizde elinizi vicdanınıza koyun dedigime hak verin ondan sonra konuşun .doğruyu yanlışı .neyi savunucaginiziBirine rahatça 'geniş' diyebilmek günah değil mi ya,tanımazsın etmezsin ne yapar ne eder bilmezsin,gönlünün 'genişliğini' bilmezsin böyle şak diye ön yargı
Üstelik kimseyi ilgilendirmeyen en özel konuda...kimsin ki sen?
Yetişkin bir insanın,bacak arası için ben elimi niye vicdana koyayım yahu banane kiKimsenin hayatı beni ilgilendirmez sadece doğruyu soyledm. Sizde elinizi vicdanınıza koyun dedigime hak verin ondan sonra konuşun .doğruyu yanlışı .neyi savunucaginizi
Bakın kendimi yanlış ifade ettiysem kusura bakmyin. Benimde sizinle bir sorunum yok. Sadece dunki yorumunuz ilgimi çekti. Çünkü insanlık bu raddeye kadar geldi demmeki ben demiyorum sütten çıkmış akkasigin her insanın hata olur. Ama yani artık sevgiliyen bile insanlar birlikde oluyor tabi bunun herkesçe görüşü farklı bende düşüncemi soyledim insan düşüncesi soylesede mi kabahatli oluyor. Sizin doğrunz size benim doğrum bana.Siz bu kafayla devam edin. Eger varsa ahirette, dunyadayken bu kadar cennet cehennem giris bileti kesmeniz konusunda bana da bir fikir sorarlar heralde
Biz de oyle soyluyoruz zaten ama siz benim dogrum sebebiyle bana genis diyorsunuzBakın kendimi yanlış ifade ettiysem kusura bakmyin. Benimde sizinle bir sorunum yok. Sadece dunki yorumunuz ilgimi çekti. Çünkü insanlık bu raddeye kadar geldi demmeki ben demiyorum sütten çıkmış akkasigin her insanın hata olur. Ama yani artık sevgiliyen bile insanlar birlikde oluyor tabi bunun herkesçe görüşü farklı bende düşüncemi soyledim insan düşüncesi soylesede mi kabahatli oluyor. Sizin doğrunz size benim doğrum bana.
Biz de oyle soyluyoruz zaten ama siz benim dogrum sebebiyle bana genis diyorsunuz
Tesekkur ederim. Bakin ben musluman degilim, belki konu sahibi de degil. Bu yuzden dini yorumlar yasak. Herkesin dogrusu kendine yani sizin dediginiz gibiGenisden dememden ziyade farklı gorusteyiz. Eğer rahatsız olduysaniz özür dilerim
Rica ederim . Anladm hakkınizdq hayırlısı olsunTesekkur ederim. Bakin ben musluman degilim, belki konu sahibi de degil. Bu yuzden dini yorumlar yasak. Herkesin dogrusu kendine yani sizin dediginiz gibi
kimse seks yapınca ahlaksız olmaz. seks yaptığı kişiler de kendini ilgilendirir.Evet dini anlamda insanların davranışlarını eleştirmek kimseye düşmez buna katılıyorum. Ama şöyle de bir durum var bu tarz konuların doğru olmadığını düşünmek illa da dindarlık gerektirmez. Müslüman, ,hristiyan, musevi, budist, ateist farketmez, her olgunun ahlaki tabuları vardır. konu sahibi erkek arkadaşıyla birliktelik yaşamış kendi bilir ama Günümüz de fuckbody tabiri diye bir şey var. Bu da gayet hoş görüyle karşılanıyor. Maalesef ahlaki açıdan insanların geldiği nokta çok sıkıntılı..
Gönül vermek,el vermek, can vermek,emek vermek......Vermek ne kızkaç bence linç geliyor
Yalniz fuckbuddy muessesesi uzun yillardi var ve kimse cok da rahatsiz degil. Zaten sadece taraflari ilgilendirir, bize ne?Evet dini anlamda insanların davranışlarını eleştirmek kimseye düşmez buna katılıyorum. Ama şöyle de bir durum var bu tarz konuların doğru olmadığını düşünmek illa da dindarlık gerektirmez. Müslüman, ,hristiyan, musevi, budist, ateist farketmez, her olgunun ahlaki tabuları vardır. konu sahibi erkek arkadaşıyla birliktelik yaşamış kendi bilir ama Günümüz de fuckbody tabiri diye bir şey var. Bu da gayet hoş görüyle karşılanıyor. Maalesef ahlaki açıdan insanların geldiği nokta çok sıkıntılı..