Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayrıca başka bir sitede şunu buldum:

Nutritional Values Oatmeal Oat Bran
Carbohydrates 27 grams 25 grams
Fiber 4 grams 6 grams
Soluble Fiber 2 grams 3 grams
Protein 5 grams 7 grams
Calcium 0% 2%
Iron 10% 20%
Thiamin 2% 25%
Phosphorus 0% 25%
Riboflavin 2% 6%
Magnesium 0% 20%
Zinc 0% 10%

Her ikisinde de 1/2 cup 150 kaloriymiş ve 3g yağ varmış.

Site şu:
Oat Bran vs. Rolled Oats | Heather Eats Almond Butter

Sütaşın meyvli yoğurtları mükemmel ama içinde gerçek meyve parçası var. Dukan abi mevye aromalı olanlara izin veriyor.

nişasta asla atak v seyir evrelerinde yok.
puding de arkadaşın dediği gibi şeker yoksa karbonhidrat vardır
light puding diye yazanların değerlerine bakın
eve kendiniz ligt süt ile yulafla yapabilirsiniz

bende kitap yok ama mısır nişastası 1 tatlı kaşığı serbest diyor dediler bende dün akşam muhallebi gibi pişirmiştim tüh yaa. 300 gr vermişim dün. belki yemeseydim daha çok giderdi :84:

bu akşam kabak yemeği yaptım yağsız kıymayla . üstüne yoğurt döküp yedim çok doyurucu. seyir evresinde tavsiye ederim yapın.

sizlerinde yaptığı yemekler varsa fikir olarak yazalım çeşitlendirelim menülerimizi

nişasta asla atak v seyir evrelerinde yok.
puding de arkadaşın dediği gibi şeker yoksa karbonhidrat vardır
light puding diye yazanların değerlerine bakın
eve kendiniz ligt süt ile yulafla yapabilirsiniz

kitap ducan diyeti sayfa 185 satır 10 konu Atak evresinde mısır unu kullanımı( mısır unu ve nişastasında araştırma yaptım nişasta undan elde ediliyor o kadar) ducan yazmış:"yiyrceklerin kıvamını koyulaştırmak için kullanılır. bir karbon hidrat olamsına rağmen çok az miktarda (125ml sos için 1 tatlı kaşığı) bunun önemi yoktur." aynen böyle demiş.. ister beşamel sos yap ister puding zaten tatlandırıcıya da izin var peki neden yapılmasın puding

bende kitap yok ama mısır nişastası 1 tatlı kaşığı serbest diyor dediler bende dün akşam muhallebi gibi pişirmiştim tüh yaa. 300 gr vermişim dün. belki yemeseydim daha çok giderdi :84:

acıklama yaptım kitapdan.. merak etme bişey olmayacak.. ben atak döneminde regl nedeniyle fındık yedim ödem sorunu yaşadım.. 2 güne bir puding yiyorum

Sütaşın meyvli yoğurtları mükemmel ama içinde gerçek meyve parçası var. Dukan abi mevye aromalı olanlara izin veriyor.

yine kitapdan: atak evresi saf protein rejimi başlıklı yazının süt ürünleriyle ilgili açıklama bölümünden sayfa 73 satır 17 aynen yazıyorum:

yağsız meyveli yogurtlara da izin vardır, ancak günde en çok iki kutu yenebilir. kayda değer bir başlangıç yapmak isteyenlerke kilolarını sabitlemeye çalışanların atak evresinde bunlardan kaçınması daha iyi olur.....

ben akşam yada ikindi yogurt yiyorum ve bugün tam 2 hafta oldu 3 kilo verdim ama bilinmelidirki bunu ducan da kitap da belirtiyor atak da zaten vücut su kaybediyorr...

Cok tesekkurler arkadaşlar. Bisey daha sorucam, atak evresinde light Dr. Oetker PUDING yiyebileceğimizden emin misiniz? Kitapta atak evresinde puding le ilgili bi bilgi goremedim, gözden mi kaçırdım acaba?

evet yazmıyor ama mısır unu, light süt , aromalar , tatlandırıcılara izin varsa neden birleştirip puding yapılmasın... günde 125 ml bir tatlığı kaşıgı mısır nişastasıyla (100 gr mısır unu ve nişastasının karbonhidrat değeri 73dadür) karar sizin kitapda yediğimiz bir çok şeyin tarifi yok.. ben yapılabileciğini düşünüyorum yaptım da yedim de .. ayrıcaa dr oetker pudingin içindekiler kısmını da okuyunca zaten bu tarifden farkı yok..

Cok tesekkurler arkadaşlar. Bisey daha sorucam, atak evresinde light Dr. Oetker PUDING yiyebileceğimizden emin misiniz? Kitapta atak evresinde puding le ilgili bi bilgi goremedim, gözden mi kaçırdım acaba?

evet yazmıyor ama mısır unu, light süt , aromalar , tatlandırıcılara izin varsa neden birleştirip puding yapılmasın... günde 125 ml bir tatlığı kaşıgı mısır nişastasıyla (100 gr mısır unu ve nişastasının karbonhidrat değeri 73dadür) karar sizin kitapda yediğimiz bir çok şeyin tarifi yok.. ben yapılabileciğini düşünüyorum yaptım da yedim de .. ayrıcaa dr oetker pudingin içindekiler kısmını da okuyunca zaten bu tarifden farkı yok..

bu arada ducandiyor ki
hormonal sıkıntıda, regl de,alkol ve ilaç kullanımı nedeniyle ve sebze tüketiminde vücut ödem yapar
bir bilgi olsun .....

tarcını araştırın derim ve eklerim

limonlu tarcınlı puding
375 ml light süte azıcık limon rendeleyin , her 125 ml için bir tatlı kaşığı mısır nişastası (3 kaşık)ekleyin , kaynatın,hafif koyu kıvam olunca ocaktan alıp içine tatlandırıcı ve tarcın koyup karıştırın, 3 ayrı kaseye boşaltın sogutup afiyetle yiyin ben öyle yaptım harika oldu. tabi günde bir tane yemek hatta gün aşırı yemek daha iyi olur

tabi atak evresinde yemek size kalmış..

Son düzenleme:
yemeği nasıl pişirdin ben de yarın yapayım

çok çok az bi kaç damla ayçiçek yağı koydum tencereye. kuru soğanları attım kavurdum, üstüne yağsız kıymayı ekledim kavurdum, salça ekledim. karabiber tuz pulbiber ve kekik ekledim. kabakları yuvarlak yuvarlak doğradım yarım santim kalınlığında. en son tencereye kabakları ekledim karıştırdım. kabakların üstüne gelecek kadar su ekledim . kabaklar yumuşayana kadar pişirdim. eşimle kapış kapış yedik. üstüne yoğurt dök ye süper oluyor.

afiyet olsun

bende bu pudingi dün yaptım ama buğday nişastası vardı netten araştırdım pek fark yokmuş. buğday nişastasıyla yaptım. üstüne tarçın döktüm azda hindistan cevizi serptim süper oldu saol tarif için içine aroma olarak da azıcık vanilya döktüm. pirinçsiz sütlaç gibiydi tadı

zlom bişey soracağım sana ;

yarın hamsi yapmayı düşünüyorum hamsiyi mısır ununa bulasam fırın tepsisine tek tek sersem fırında kızartma gibi fanı çalıştırıp çıtır çıtır pişirsem olur mu yarın protein günüm. öyle yapsam fazla mı mısır unu almış olurum acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…