bu resimleri sen mi çektin canım, bunları nerden buldun?
ben de burdan öğrendim sütaş light meyveli yogurt var bence o daha yağsız ve şekersiz. meyvenin şekeri var ona 2 taneyi geçmesin günde diyor.. ama aromalı şekersiz light yağur bulsak sınırsız tüketirdik.
aslında pasta ürünleri satan yerlerden aromalar bulup evde yoğurt yapabiliriz yağsız olur sonra tatlandırırız..
nişasta asla atak v seyir evrelerinde yok.
puding de arkadaşın dediği gibi şeker yoksa karbonhidrat vardır
light puding diye yazanların değerlerine bakın
eve kendiniz ligt süt ile yulafla yapabilirsiniz
nişasta asla atak v seyir evrelerinde yok.
puding de arkadaşın dediği gibi şeker yoksa karbonhidrat vardır
light puding diye yazanların değerlerine bakın
eve kendiniz ligt süt ile yulafla yapabilirsiniz
bende kitap yok ama mısır nişastası 1 tatlı kaşığı serbest diyor dediler bende dün akşam muhallebi gibi pişirmiştim tüh yaa. 300 gr vermişim dün. belki yemeseydim daha çok giderdi :84:
Sütaşın meyvli yoğurtları mükemmel ama içinde gerçek meyve parçası var. Dukan abi mevye aromalı olanlara izin veriyor.
yemeği nasıl pişirdin ben de yarın yapayımbu akşam kabak yemeği yaptım yağsız kıymayla . üstüne yoğurt döküp yedim çok doyurucu. seyir evresinde tavsiye ederim yapın.
sizlerinde yaptığı yemekler varsa fikir olarak yazalım çeşitlendirelim menülerimizi
Cok tesekkurler arkadaşlar. Bisey daha sorucam, atak evresinde light Dr. Oetker PUDING yiyebileceğimizden emin misiniz? Kitapta atak evresinde puding le ilgili bi bilgi goremedim, gözden mi kaçırdım acaba?
Cok tesekkurler arkadaşlar. Bisey daha sorucam, atak evresinde light Dr. Oetker PUDING yiyebileceğimizden emin misiniz? Kitapta atak evresinde puding le ilgili bi bilgi goremedim, gözden mi kaçırdım acaba?
yemeği nasıl pişirdin ben de yarın yapayım
bu arada ducandiyor ki
hormonal sıkıntıda, regl de,alkol ve ilaç kullanımı nedeniyle ve sebze tüketiminde vücut ödem yapar
bir bilgi olsun .....
tarcını araştırın derim ve eklerim
limonlu tarcınlı puding
375 ml light süte azıcık limon rendeleyin , her 125 ml için bir tatlı kaşığı mısır nişastası (3 kaşık)ekleyin , kaynatın,hafif koyu kıvam olunca ocaktan alıp içine tatlandırıcı ve tarcın koyup karıştırın, 3 ayrı kaseye boşaltın sogutup afiyetle yiyin ben öyle yaptım harika oldu. tabi günde bir tane yemek hatta gün aşırı yemek daha iyi olur
tabi atak evresinde yemek size kalmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?