Okuyan var mı bilmiyorum yine de yazayım, belki birilerine yardımcı olur. Bugün 6. günüm. 4. ve 5. gün sabahları tartıya çıktım kilom sabitti 72,5. İnsan her tartıya çıktığında eksi görmek istiyor fakat öyle olmadığını kabul etmem gerek.
Bunu bilsem de hala bekliyorum içten içe. Beslenmemin dışına çıkmadım fakat sanırım çok az kalori alıyorum bu sebeple metabolizmam yavaşladı, hedefim günde 1300 1400 ile kendimi sınırlandırmaktı ama yapamadım, 1000 i bile bulmuyor, kendimi kötü hissediyorum yerken, onu toparlamaya çalışıyorum şimdi
benim için diyet maalesef ya hep ya hiç, hal böyle olunca da kendimi çok kısıtlıyorum istemeden. Tuvalet sorunum var evet ama bir şey yemediğim için, diyetle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Hep var olan bir sorunumdu bu. Bugün kiraz sapı ve kayısı çayını içerim, tuvalete çıkmaya yardımcı oluyor arkadaşlar fakat çok sık yapmayın etki etmeyebilir bir süre sonra
Perşembe günü bir hafta olacak, perşembe ya da cuma sabahı tartılacağım. Tekrardan uğrarım burayada, sevgiler