Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selamlaaar bugün 7. günüm ve tartı 72,10 kg gösterdi. Yani 6 günde 2,4 kg vermişim zaten 3 günüm sabit kiloda olarak geçti sorun şu ki sebze olmadan beslenmek midemi bulandırıyor ve hiçbir şey yemek istemiyorum bu da halsiz olmama sebep oluyor. Dukan etkili evet ama saf protein günleri hiç benlik değil. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kendime göre bir yol bulmam lazım.

Günaydın arkadaşlar, dukan yapmayı bıraktım evde ne yemek yaptıysam onu yiyorum azar azar. Çalıştığım için eve ve kendime ayrı yemek yapmaya vakit bulamıyorum, kendime yemek çeşitliliği oluşturamadığım için de sürekli haşlama tavuk ya da yumurta yerken buluyorum kendimi. Bu da artık midemi bulandırıyor maalesef. Güncel kilom 71,5. 8 günde toplam giden -3 kg artık tek öğün ya da iki öğün besleniyorum. Açlık saati oluşturmaya çalışıyorum hamur işi ve şeker tüketmiyorum. Dukan etkili fakat dediğim gibi bana göre değilmiş. Yine de başlamak isteyen olursa bir şans verebilir belki. Bu başlık altında ki son güncellemem, umarım herkes istediğini elde eder, sevgiler..

Selamün aleyküm arkadaşlar, bugün dukanda ikinci günüm, kilom olduğu için ödemleri vermeyi düşünüyorum atak sürecinde, burada kilo miktarında ziyade duygusal etkilerini yazacağım. Öncelikle bu dönem için konuşursam pahalı bir diyet, pahalı olunca yolun ortasında durmak istemiyor insan, biiznillah süreci tamamlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…