Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa aklıma ne geldi mısır nişastası yerine jelatin kullanalım puding yapmak için
ben jelatin bulamıyorum :90: siyah noktalar için süper bir maske yapılıyor ondan ama bulamadıgım için deyenemiyorum
atak evresinde gunde 2 tane yagsız meyveli yogurt yenilebilir yazılmıs kitapta. sizce activia uygun mudur?sekersiz ve yag oranı 2.7 gibi bisey 100 gr da?
Tam yağlı yoğurtla ilgili bilgisi olan yok mu?
Tam yağlı yoğurt yersem diyet bozulur mu?
Tam yağlı yoğurtla ilgili bilgisi olan yok mu?
Tam yağlı yoğurt yersem diyet bozulur mu?
Cok tesekkurler arkadaşlar. Bisey daha sorucam, atak evresinde light Dr. Oetker PUDING yiyebileceğimizden emin misiniz? Kitapta atak evresinde puding le ilgili bi bilgi goremedim, gözden mi kaçırdım acaba?
bu resimleri sen mi çektin canım, bunları nerden buldun?
Farklı şeylermiş, üzgünüm.. :S
bu resimleri sen mi çektin canım, bunları nerden buldun?
kitapta vitamin kullanabileceğimiz yazıyodu iş çıkışı alıcam ama kitabımı evde unuttum vitaminine ne olduğunu hatırlamıyorum hastada oldum bademciklerim şişti antibiyotikde almam lazım o yüzden vitaminde alsam iyi olur dedim hatırlayanınız varsa söyleyebilirmi acaba
Uff benim cok kilo vermem lazım; yaklasık 20kg. nasıl olcak bilmiyorum. daha once cok kısa bi sure bu diyeti yapmıstım. 7gunde yaklasık 3kilo vermistim ama sonra kaytarmaya baslayınca kilo vermem durmus, durunca da sıkılıp bırakmıstım. Şimdi 3gundur tekrar basladım bakalım neler olcak. Ne kadar surede bu diyetle Kaçr kilo verdiğini yazarsa eski arkadaşlar bize de motivasyon olur belki?? Bi de benim şu puding sorularıma cevap veren olursa çok sevincem, yaptım diet puding i, emin olamadığım için yiyemioyorum, cevap bekliorum. Yazık bana