Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

orta sayfalarda
bu diyetin tam özeti nedir baştan biraz baktım anlamadım
eski bilgileri güncelleyebilir mi arkadaşlar?teşekkürler
diyet 4 bölümden oluşuyor atak, seyir,güclendirme, ve son evre protein perşembeleri
burada ATAK: istediğin kilonun çokluğuna göre 2-7 gün arası sadece yağsız hayvansal gıdaların hepsi, kuzu eti ve şarküteri hariç. tüketiyoruz.en az1.5 lt su ve 1.5 yemek kaşığı saman sindirim ve kolesterol için. SEYİR EVRESİ: atakdakiler ve sebzeri tüketmeye başlıyorsun. ama bir gün atakdaki gibi hayvansal gıda birgün hayvansal gıda + sebze(nisastalı sebzeler hariç patates , mısır vs) buna 1-1 diyoruz yada 5 gün HG, 5 gün sebze yani 5-5 şeklinde şeyir döneminde istediğin kiloya kadar devam ediyorsun. sen bunları yap zaten o zman kadar diğer dönemleride bi şekilde öğrenirsin.

:81:ayrıca bu atak ve seyir kısımlarını anlatan bölümlerin sonunda özetler var oralara da bakabilirsin. Bu arada her dönemde aromalı yağsız sütten yapılmış yogurt ve günde 125 ml süte 1 tatlı kaşıgı mısır nişastasına, tatlandırıcılı içeceklere, tatlandırıcılı yagsız pudinglere ama mısır nisastasıyla yapılmış izin var.Ama içeceklerde nekadar izin var bilmiyorum..

Son düzenleme:
Merhabalar,

yulaf kepeğini bende çok aramıştım ama bulamamıştım. Ama gitti-gidiyor.com da buldum.

bende buğday nişastası var olmaz mı ? puding yapıcam da nasıl yapıyorduk acaba ?

Diyet esnasında tam yağlı yoğurt yememiz diyeti bozar mı?
Dukan Amca yağsız yoğurt diyor ama minik kutularda yağsız yoğurt bulmak çok zor.
Tam yağlı yoğurt yesek ne olur acaba? :26:

Canım diyeti tekrar tekrar baştan almanın bir zararı yok.
Dukan Amca diyeti bozduğunuzda tekrar atak evresine dönün diyor.
En baştan başlayabilirsin tekrar...

Kızlar ben bu diyeti bıraktım malesef tekrar başlamak stiyorum ama korkuyorum ya ıradem kayboldu sanırım:26:

off ya çok moralım bozuldı...acaba vücut dırenc etkısı yapıp kılo vermem durur mu...yarın başlıycam tekrar

sonunda bıraktın mı o kadar dayan dedik sana

neyse zararın neresinden dönersen kardır başla bakalım tekrar atak evresinden. vücudun fazla alışmadan yemek yemeye.

Son düzenleme:
Bir direnç olacağını düşünmüyorum.
Dukan Amca diyetin ilerleyen safhaların dirençle karşılaştığınızda tekrar atak evresine dönün diyor.
Bu nedenle bir direnç söz konusu olmaz...

off ya çok moralım bozuldı...acaba vücut dırenc etkısı yapıp kılo vermem durur mu...yarın başlıycam tekrar

Tatlandırıcılı yagsız puding nerde satıla ki???? :26:kendimizin evde mi yapması gerekiyor,ben hiç gormedim cunku oyle biseymarketlerde. yardımcı olursanız cok sevinirim.

Arkadaşlar ben yulaf kepeği ve ezmesinin aynı şey olduğunu zannediyorum. Bunu çürütebilecek cevabınız var mı?

Çünkü vücut geliştirmeciler de ezme yiyor sabah kahvaltısında. Kepeği terimi bir çeviri hatası/yönlendirmesi olabilir mİ?

Son düzenleme:
Kimse destek olmuoooo

dayan bak ben 5 gün atak yaptım 2 kilo verdim seyirde 7 gün seyir yaptım fıs kilo bile aldım ama bırakmadım 3 gün saf protein yapıp direnci kırmaya çalışıyorum. sakın bırakma birde ben gecen hafta çok kaçamak yaptım arkadaşlar bilir çünkü oazaman çok şeker istiyodu vücudum. bu gün hiç kaçamağım yok:))) bırakma düşe kalka en az 5 kilo vercem...sende devam ..

Tatlandırıcılı yagsız puding nerde satıla ki???? :26:kendimizin evde mi yapması gerekiyor,ben hiç gormedim cunku oyle biseymarketlerde. yardımcı olursanız cok sevinirim.

dr oerker ligth pudingi, light sütle. ben vanilyalısını yaptım üzerine bol tarcın:))) birde mısır unuyla kıvam verin demiş heralde mısır nisastasıyla puding yapabiliriz hatta ben gidim yapayım şimdi..bide nisazta ve unun farkına bakim

senin aldığı yulaf kepeği de saman tadında ve ağzına batıyr mu? yani saman gibi mi?

gittigidiyordan aldım evet saman gibi batıyo ve ben o samanları 2-3 kere eliyorum öyle kullanıyorum. onu satan arkadaşa da mail atıcam kendisi eleyip göndersin yoksa almicam ondan birdaha. dukanın dedigi yulaf kepegine en yakın olan şeyi o satıyo ama içindende samanlar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…