diyet 4 bölümden oluşuyor atak, seyir,güclendirme, ve son evre protein perşembeleriorta sayfalarda
bu diyetin tam özeti nedir baştan biraz baktım anlamadım
eski bilgileri güncelleyebilir mi arkadaşlar?teşekkürler
Herkese merhaba
Ben de 9 gün önce dukan diyetine başladım
Başlamamdaki etken; 13 kilo vermiş bir arkadaşımı açık menü akşam yemeğinde dolu bir tabak yerken görmemdi..
Bu nasıl bir diyet böyle diye sorduğumda dukan diyeti dedi ve bulunduğu aşama gereği et ve sebzenin sınırsız olduğunu anlattı.
gözlerim parlamış, gerisini hatırlamıyorum :)
ertesi gün kitabını alıp doğru kasabın yolunu tuttum..bir de 30 lu yumurta kolisi aldım.
9 gün önce 73.5 kilo ile başladım. şimdi 70 kiloyum
proteinle beslenilen atak döneminde yediklerim ağırlıklı olarak hazır köfte harcı kullanarak yapılmış ızgara köfte ve haşlanmış tavuk butu tükekttim, katı yumurta yağsız kendi yaptığım yoğurt ve yağsız peynir süt te fırsat buldukça yedim çünkü sık et yediğimde zaten fazla açlık olmayıp mide dolu hissi oluyor.
bol su tüketerek bu güne ulaştım.
Diyetteki diğer arkadaşlara genel sorum yulaf kepeği konusu bence bu diyette çok önemli, yulaf unu ve ya lifi karbohidrat içereceği için diyete uymuyor.
Bu diyetin verilmiş kiloyu korumakla ilgili bir iddiası da var ki bunda da her gün alınacak 3 kaşık yulaf kepeğinin önemli rolü olacaktır. Çünkü alınan yağların emilimini engelleyerek kiloyu koruyacak.
Yulaf kepeğini bulduğunu söyleyen arkadaşlar lütfen tam olarak nereden aldıklarını market veya aktar dükkanı olabilir telefonu ile verirlerse türkiyenin her yerinden kargoyla getirtme imkanımız olabilir.
deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim
selamlarımla
sindalfon
:81:ayrıca bu atak ve seyir kısımlarını anlatan bölümlerin sonunda özetler var oralara da bakabilirsin. Bu arada her dönemde aromalı yağsız sütten yapılmış yogurt ve günde 125 ml süte 1 tatlı kaşıgı mısır nişastasına, tatlandırıcılı içeceklere, tatlandırıcılı yagsız pudinglere ama mısır nisastasıyla yapılmış izin var.Ama içeceklerde nekadar izin var bilmiyorum..
Kızlar ben bu diyeti bıraktım malesef tekrar başlamak stiyorum ama korkuyorum ya ıradem kayboldu sanırım:26:
canım diyeti tekrar tekrar baştan almanın bir zararı yok.
Dukan amca diyeti bozduğunuzda tekrar atak evresine dönün diyor.
En baştan başlayabilirsin tekrar...
off ya çok moralım bozuldı...acaba vücut dırenc etkısı yapıp kılo vermem durur mu...yarın başlıycam tekrar
off ya çok moralım bozuldı...acaba vücut dırenc etkısı yapıp kılo vermem durur mu...yarın başlıycam tekrar
Tam yağlı yoğurtla ilgili bilgisi olan yok mu?
Tam yağlı yoğurt yersem diyet bozulur mu?
:81:ayrıca bu atak ve seyir kısımlarını anlatan bölümlerin sonunda özetler var oralara da bakabilirsin. Bu arada her dönemde aromalı yağsız sütten yapılmış yogurt ve günde 125 ml süte 1 tatlı kaşıgı mısır nişastasına, tatlandırıcılı içeceklere, tatlandırıcılı yagsız pudinglere ama mısır nisastasıyla yapılmış izin var.Ama içeceklerde nekadar izin var bilmiyorum..
Kimse destek olmuoooo
Tatlandırıcılı yagsız puding nerde satıla ki???? :26:kendimizin evde mi yapması gerekiyor,ben hiç gormedim cunku oyle biseymarketlerde. yardımcı olursanız cok sevinirim.
senin aldığı yulaf kepeği de saman tadında ve ağzına batıyr mu? yani saman gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?