Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben jelatin bulamıyorum :90: siyah noktalar için süper bir maske yapılıyor ondan ama bulamadıgım için deyenemiyorum

ben aktardan alıyorum bir bak istersen türlü türlü var... kağıt, toz seklinde..ayrıca puding için denedim ama sütü taşırıp döktüm kalanda su gibiydi yarım kilo süte 2 yemek kaşığı jelatin 2 tatlı kaşıgı mısır nişastası koydum ve sonuç bu( şimdi tarcınlı süt içiyorum..

bu arada tarcınlı süt içerken tarcının faydaları neler diye okudum inanılmaz faydaları varmış bilmezdim artık hergün tatlı ihtiyacımı splengalı tarcınlı light sütle gidercem.. siz de bir faydalarına göz atın derim bu kadar mücizevi olduğunu bilmezdim...

atak evresinde gunde 2 tane yagsız meyveli yogurt yenilebilir yazılmıs kitapta. sizce activia uygun mudur?sekersiz ve yag oranı 2.7 gibi bisey 100 gr da?

ben de burdan öğrendim sütaş light meyveli yogurt var bence o daha yağsız ve şekersiz. meyvenin şekeri var ona 2 taneyi geçmesin günde diyor.. ama aromalı şekersiz light yağur bulsak sınırsız tüketirdik.

aslında pasta ürünleri satan yerlerden aromalar bulup evde yoğurt yapabiliriz yağsız olur sonra tatlandırırız..

bu yazdığım 1. şart unutmayın gençler
sigarayı bıraktım 3 ay oldu ve kontrolüm artık kendi elimde

cumartesi yoğurt yaptım 1 kilo yağsız sek süt 2-3 kaşık sütaş yağsız yoğurt kefirde koyun içine
tabi bunların yağları varda çok az olanlar pembeleler yani..
sonra o yoğurdu ayran yaptım gidip gelip içiyorum ben severim ayranı:))

Tam yağlı yoğurtla ilgili bilgisi olan yok mu?
Tam yağlı yoğurt yersem diyet bozulur mu?

Ben evdeyken tam yağlı yiyorum ama işyerinde 120 gr lık paketlerde satılan sütaş light yoğurt var onlardan yiyorum...
süt de bazen light bazen normal içiyorum
yürümüyorum, yulaf kepeği de yemiyorum 6 kiloya yakın verdim

Ama geçen hafta bozmak zorunda kaldım 5 gün sağlık nedenleri ile, bugün yeniden atak evresi ile baştan başladım.
Çok takıntı yapmamak lazım

Cok tesekkurler arkadaşlar. Bisey daha sorucam, atak evresinde light Dr. Oetker PUDING yiyebileceğimizden emin misiniz? Kitapta atak evresinde puding le ilgili bi bilgi goremedim, gözden mi kaçırdım acaba?

Unutmusum sormayı, bir de evet atak evresinde light pudinge izin varsa gunde ne kadar yenilmesine izin verilmis?

kitapta vitamin kullanabileceğimiz yazıyodu iş çıkışı alıcam ama kitabımı evde unuttum vitaminine ne olduğunu hatırlamıyorum hastada oldum bademciklerim şişti antibiyotikde almam lazım o yüzden vitaminde alsam iyi olur dedim hatırlayanınız varsa söyleyebilirmi acaba

simdi baktım, polivitamin desteği alınabilir yazıo kitapta, baska da bi vitamin turu belirtilmemis.

Uff benim cok kilo vermem lazım; yaklasık 20kg. nasıl olcak bilmiyorum. daha once cok kısa bi sure bu diyeti yapmıstım. 7gunde yaklasık 3kilo vermistim ama sonra kaytarmaya baslayınca kilo vermem durmus, durunca da sıkılıp bırakmıstım. Şimdi 3gundur tekrar basladım bakalım neler olcak. Ne kadar surede bu diyetle Kaçr kilo verdiğini yazarsa eski arkadaşlar bize de motivasyon olur belki?? Bi de benim şu puding sorularıma cevap veren olursa çok sevincem, yaptım diet puding i, emin olamadığım için yiyemioyorum, cevap bekliorum. Yazık bana

bana bu puding pek light mış gibi gelmiyor. ben hiç almadım. light ama ne yönden light ? şekeri light sa karbonhidrat kesin vardır. elimde normal puding var içinde şeker, mısır nişastası, aroma , tuz varmış. 100 gr da 20 gr karbonhidrat varmış. bence poşetin arkasındaki değerlere bak. karbonhidrat miktarına falan bak.

öyleyse kitabı olan arkadaşlar günde 1 tatlı kaşığı mısır nişastasına izin var diyorlardı. dün ben nişastayla kendim puding yaptım güzel oldu. onu dene istersen. değerleri düşükse light pudingide yiyebilirsin. tabi yağsız sütten yapmış olman lazım

ben ayın 17 sinde diyete başladım 11 gün falan oldu. 5 gün atak yaptım şuan 1 + 1 seyir evresi yapıyorum . 70 kilo ile başladım diyete bu sabah tartıldığımda 66.200 kg geldim. 3.8 kilo vermişim.
ah bi de yürüyüş yapıp bol su içebilsem daha fazla verecemden olmuyo :44:

55 kg ya inmek istiyorum toplamda 15 kilo vereceğim Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…