Süpersin funda... alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Forumlarda güçlendirme evresine geçen kimse yoktu. Birilerinin bunu sonuca ulaştırıyor olması süper. Diyeti yapan herkese güç verir. Güçlendirme evresini bizlerle paylaşırsan çok seviniriz. İlerisi hakkında yaşayan birinden fikir almak kesinlikle harika olur.
Sevgiler....
Merhaba arkadaşlar :)
Kitabı almadım ama sabahtan beri internetten okudum. Çoğu şeyi öğrendim.
Topiği en baştan okudum. Bende bu diyeti yapmaya karar verdim.
Yalnız hamile olma ihtimalim var, cuma günü kesin belli olacak. Ama doktor zayıflamamı istedi çünkü kilom çok fazla. Bebek için iyi değil. Süt içeceğim yalnız her gün ve de ayran. Kalsiyum olsun
Bu sabah başladım bu diyete. Kahvaltı da da yumurta yedim ve süt içtim.
94 kiloyum inşallah veririz kiloyu. Çok umutluyum. Şimdi öğlen yemeği için tavuk göğüs pişireceğim fırında. Yağsız iyi olur.
Merhaba ipeksir.. Ben de takip ediyorum genelde atak ve seyir evresi hakkında yazılanlar..
Kitapta yazılanlara titizlikle uyuyorum, yulaf kepeği dısında bulamıyorum çünkü..Ve aklıma takılan birsey var güçlendirme evresinde yemekleri ,nisaşta grubu dışındakileri (atak evresi ve seyir evresinde yiyecekleri) nasıl hazırlayacağıma dair bir acıklık yok..Yağsız mı olacak biraz yağ koyacak mıyım? Benim düşünceme göre yağ koyulması mantıklı çünkü yağsız yersem yaklaşık 2 ay sürecek güclendirme evrem , güçlendirme evrem sona erdikten sonra normal yemege baslarsam vucut yağ depolamaya baslar o yuzden şimdiden vucudu alıştırmam gerekir.. Bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..Diğer yiyecek konusunda da( daha 1 gün oldu başlayalı) günde 1 tane meyve 2 dilim tahıllı ekmek diger ogunlerde günün 1 öğününde protein yiyorum digerlerinde sebze tabi ve 1 öğünde az yağlı peynir.. nisantalı yiyecek yeme zamnımda gelecek.. ama benı en cok mutlu edecek olan tatlı yemek olcak..
peki siz hangi evredesiniz ? kaç kilo verdiniz?
Sevgiler..
Sevgili Gülor, aynen benim metabolizmam da senin gibi.Yıllardır hep dikkat ederim.Geçen sene 4 ay dietisyene gittim.Sdece 4 kg verdim.Onu da 2 kg nı ramazan da aldım.Yemekte hiç ekmek yemem.Sürekli dikkat ederim.Ama keşke daha fazla yeseydikde bu metabolizmamız durma noktasına gelmeseydi.
Benim de hiç tahlil yaptırmak aklıma gelmedi. en yakın zamanda bende yaptırayım.
Günlük yediklerimizi yazmayalım mı kimseden bir cevap gelmemiş . ben yazayım bakalım yazan olacak mı ?:)):))
kupa şekersiz kahve
1 yumurta (katı)
az peynir
buharda yapılmış patlıcan kabak biber karışımlı sebze
yoğurt
taze fasulye ve su
Okulumda 55 günde 10 kilo verdiğimi duyan arkadaşlarımın bir kısmı diyete başlamayı düşünüyor. Bir kişi kitabı almış, bir iki kişi arıyor. Her gün mutlaka birşeyler konuşuyoruz diyet üzerine. Bugün komşum kitabın adını tekrar sordu. Sizlerde bu sorulara maruz kalmaya hazır olun. Ne kadar zayıfladığınızı gördüklerinde sormaya başlayacaklardır. Ayrıca selülitlerde gidiyor dediğinizde dinleyicilerin sayısında mutlak bir artış oluyor. Tabi tüm bu sorular ve ilgi kendinizi çok daha iyi hissettmenize yardımcı oluyor.:dance::dance::dance:
Güçlendirme evresinden benim anladığım, aynen seyir evresindeki gibi devam edilecek. Bunlara bir tek meyve, ekmek, hafta bir nişasta ve hafta da bir ödül yemeği eklenecek. Ayrıca Protein Perşembeleri de güçlendirme evresinde başlıyor. Eğer vücut indiğin kiloya alışmadan yağ yemeğe başlarsan asıl o zaman yağ depolaması kolaylaşır. Günde 40 gram fazla yağlı olmayan peynir ekleniyor.
Sevgiler...
Bugün çok mutluyum. Tartıda kendimi 63,8 olarak gördüm.
yazılanları hep takip ediyorum.benimde 16. günüm bende sadece 2 kg 600 gr vermişim.acaba yaş itibariylemi bu kadar az kilo veriyorum.benimle beraber yapan arkadaşım 7 kg verdi.