- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
mrb arkadaşlar
benimde 16 aylık bir kızım var memeden yeni ayırdım emzirdiğim sürece adet olmadım
doktorum 2 ay daha bekle adet olmazsan gel ilaç vereyim dedi
şimdi ben bu diyeti uygulasam işe yararmı sizce çünki ne yaptıysam gram veremiyorum
meyveyle aram yok ama tatlısız bi hayat düşünemiyorum
valla sizi tebrik ediyoruma.s.
yarın sabah tam 1 ay oluyor heyecanla beklıyorum gercı son 4-5 gun bayagı bayagı aştım kendımı ama kendıme geldım:) guzel bı rakam gorecegıme ınanıyorum sabah tartılır tartılmaz yazacam:)
Hemen herkes yulaf lifini bulamadığını söylemiş.. Eti'nin marketlerde lifalif adında yulaf ezmesi mevcut. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kolay ulaşılabilir ve ucuz
mrb arkadaşlar
benimde 16 aylık bir kızım var memeden yeni ayırdım emzirdiğim sürece adet olmadım
doktorum 2 ay daha bekle adet olmazsan gel ilaç vereyim dedi
şimdi ben bu diyeti uygulasam işe yararmı sizce çünki ne yaptıysam gram veremiyorum
meyveyle aram yok ama tatlısız bi hayat düşünemiyorum
valla sizi tebrik ediyoruma.s.
kitap her kitapçı da falan buluyor mu ??
Eti'nin yulaf ezmesi değil aranılan, yulaf kepeği denilen bir başka ürün. Maalesef ikisi aynı şey değilmiş ve yine maalesef Türkiye'de marketlerde satılan bir ürün değil. :1no2: Henüz yeme şerefine ulaşamadım...
bende bugun basladım ama hiç doyucakmışım gibi gelmiyo bana yaaa
kahvaltıda domatess yok salatalık yokk nasıl olucak :1no2:
günaydin kizlar,bende kitabin siparisini verdim gelsin basliycam ins,
yalniz ipeksir sana bi sorum var sebze gününde salatalarina zeytinyagi kullaniyomusun ben evdeki yagima baktimda karbonhidrat degeri 0
burada önemli olan karbonhidrat değeri değil, önemli olan mümkün olduğunca yağsız ve protein ağırlıklı beslenmek. bu yüzden yiyeceğin proteinlerde mümkün olduğunca yağsız olmalı. kitap bunları çok güzel açıklıyor. okumanı tavsiye ederim. kolay gelsin
tartılalı cok oldu ama nete gıremedım 7,500 farkım var ama son 3-4 gun dur tatlı tukettım adet oncesı dayanılmaz bı tatlı krızıne gırdım 2 gundur de adet donemındeyım belkı o tatlılar olmasa 8 ı rahat gorurdum ama buda guzel:)ılk baslarda domates corbası demıstım ben onu denedım gecende ıcıne sarımsak ve bol nane attım sonra rondodan gecırdım bol lımon sıktım ıcerken yanında 3-4 kofteyle harıka bı ogun oldu..daha 17 kılom var vermem gereken ama gıdecek.acayip gazdayım:)ondan sonra basarı oykulerıne bende yazacam ama sımdı o rakamları aklıma getırmek ıstemıyorum:) umarım hepimiz kurtuluruz bu beladan ve bı daha gerı almayız