Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese kolay gelsin.

Geçen sene doğum yaptım. 40 yaşındayım. Hamileyken 23 kilo aldım. 19 kiloyu doğumdan 3 ay sonra vermiştim. Ama üzerimde kalan 4 kilo vardı. 4 kiloyu vermek için pek uğraşmamıştım ama Dukan Diyeti kitabını alıp okuduktan sonra denemeye karar verdim. Okuyunca diyetin tam bana göre olduğunu anladım. Çünkü sebze ve meyveyi hiç sevmem, et ve süt ürünlerine bayılırım. Bu nedenle diyet yaparken hiç zorlanmadım. Diyete 64 kiloyla başladım. 5 gün atak devresini uyguladım, şu anda sebze ve protein döneminin 5. günün deyim. Bu arada seyir dönemini 5 +5 uygulamak bana daha uygun geldi. Çünkü sadece 6 kilo vermek istiyorum ve çabuk sonuç almak istiyorum.

Şu ana kadar 3 kilo verdim. 3 kilo daha verince güçlendirme evresine geçeceğim.

Herkese başarılar.

olumunekankayizsmile

mrb arkadaşlar

benimde 16 aylık bir kızım var memeden yeni ayırdım emzirdiğim sürece adet olmadım

doktorum 2 ay daha bekle adet olmazsan gel ilaç vereyim dedi

şimdi ben bu diyeti uygulasam işe yararmı sizce çünki ne yaptıysam gram veremiyorum

meyveyle aram yok ama tatlısız bi hayat düşünemiyorum

valla sizi tebrik ediyoruma.s.

mrb arkadaşlar

benimde 16 aylık bir kızım var memeden yeni ayırdım emzirdiğim sürece adet olmadım

şimdi ben bu diyeti uygulasam işe yararmı sizce çünki ne yaptıysam gram veremiyorum

Bu diyette de karbonhidrat kısıtlaması var. Karbonhidrat kısıtlaması olan diyetler sadece kilo verdirmekle kalmaz, aynı zamanda sağlıklı yaşamın da yolunu açar. Bu konuda internet ortamında değişik makaleler var, ben üşenmeden tek tek hepsini okudum. Özetle, gün içinde daha çok proteine yönelir, spor yapar ve karbonhidratı kısarsan başarılı olursun mutlaka. İster bu diyeti yap, istersen karbonhidrat kısıtlaması içeren diğer diyetleri.Burada İpeksir arkadaşımız herkese elinden geldiğince yardımcı olmaya, deneyimlerini paylaşmaya çalışıyor. Bence onunla bir iletişime geç. O yazdıklarını görünce cevap verecektir zaten eminim :):1hug:

Güçlendirma evresi biraz bana Montıgnacı hatırlattı.Daha önce bu diyeti yapmıştım.Z or olmayacak...

Hemen herkes yulaf lifini bulamadığını söylemiş.. Eti'nin marketlerde lifalif adında yulaf ezmesi mevcut. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kolay ulaşılabilir ve ucuz

yarın sabah tam 1 ay oluyor heyecanla beklıyorum gercı son 4-5 gun bayagı bayagı aştım kendımı ama kendıme geldım:) guzel bı rakam gorecegıme ınanıyorum sabah tartılır tartılmaz yazacam:)

yarın sabah tam 1 ay oluyor heyecanla beklıyorum gercı son 4-5 gun bayagı bayagı aştım kendımı ama kendıme geldım:) guzel bı rakam gorecegıme ınanıyorum sabah tartılır tartılmaz yazacam:)

Sonucu heyecanla bekliyorum opuyorumnanaktan

Hemen herkes yulaf lifini bulamadığını söylemiş.. Eti'nin marketlerde lifalif adında yulaf ezmesi mevcut. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kolay ulaşılabilir ve ucuz

Eti'nin yulaf ezmesi değil aranılan, yulaf kepeği denilen bir başka ürün. Maalesef ikisi aynı şey değilmiş ve yine maalesef Türkiye'de marketlerde satılan bir ürün değil. :1no2: Henüz yeme şerefine ulaşamadım...

mrb arkadaşlar

Öncelikle merhabalar, sanırım bu diyet herkeste işe yarıyor. Geçen günlerde bir arkadaş triodinin alındığının ne yaparsa yapsın senin gibi gram veremediğini fakat bu diyet sayesinde 3 kilo verdiğini yazmıştı.

Bende senin gibi tatlısız yapamazdım. Gerçekten çok seviyorum. Ama iki aydır sadece bayram sabahı biraz reçel yedim. O da bayram diye. Bunun dışıda 2 aydır ağızıma tatlı sürmedim. Önemli olan kilo vermeyi ne kadar istediğin. Bu diyette sonsuza kadar tatlıdan vazgeç demiyor. En güzel tarafıda bu zaten. yerimseniben

Merhaba arkadaşlar,
Dün 95,8 ile başladım Dukan Diyeti'ne.. Bu sabah 94,2 idim..:)
Umarım bu defa başarılı olurum. Boyum 1.74 hedef kilom 70 ..
Bana başarı ve güç dileyin.. ben de sizin için diliyorum....

Eti'nin yulaf ezmesi değil aranılan, yulaf kepeği denilen bir başka ürün. Maalesef ikisi aynı şey değilmiş ve yine maalesef Türkiye'de marketlerde satılan bir ürün değil. :1no2: Henüz yeme şerefine ulaşamadım...

İpeksircim bunun yerine sen altarnetif kullanıyormusun . Birde parafin yağını kullanan var mı ?

günaydin kizlar,bende kitabin siparisini verdim gelsin basliycam ins,

yalniz ipeksir sana bi sorum var sebze gününde salatalarina zeytinyagi kullaniyomusun ben evdeki yagima baktimda karbonhidrat degeri 0

bende bugun basladım ama hiç doyucakmışım gibi gelmiyo bana yaaa
kahvaltıda domatess yok salatalık yokk nasıl olucak :1no2:

tartılalı cok oldu ama nete gıremedım 7,500 farkım var ama son 3-4 gun dur tatlı tukettım adet oncesı dayanılmaz bı tatlı krızıne gırdım 2 gundur de adet donemındeyım belkı o tatlılar olmasa 8 ı rahat gorurdum ama buda guzel:)ılk baslarda domates corbası demıstım ben onu denedım gecende ıcıne sarımsak ve bol nane attım sonra rondodan gecırdım bol lımon sıktım ıcerken yanında 3-4 kofteyle harıka bı ogun oldu..daha 17 kılom var vermem gereken ama gıdecek.acayip gazdayım:)ondan sonra basarı oykulerıne bende yazacam ama sımdı o rakamları aklıma getırmek ıstemıyorum:) umarım hepimiz kurtuluruz bu beladan ve bı daha gerı almayız

günaydin kizlar,bende kitabin siparisini verdim gelsin basliycam ins,

yalniz ipeksir sana bi sorum var sebze gününde salatalarina zeytinyagi kullaniyomusun ben evdeki yagima baktimda karbonhidrat degeri 0

burada önemli olan karbonhidrat değeri değil, önemli olan mümkün olduğunca yağsız ve protein ağırlıklı beslenmek. bu yüzden yiyeceğin proteinlerde mümkün olduğunca yağsız olmalı. kitap bunları çok güzel açıklıyor. okumanı tavsiye ederim. kolay gelsin

burada önemli olan karbonhidrat değeri değil, önemli olan mümkün olduğunca yağsız ve protein ağırlıklı beslenmek. bu yüzden yiyeceğin proteinlerde mümkün olduğunca yağsız olmalı. kitap bunları çok güzel açıklıyor. okumanı tavsiye ederim. kolay gelsin

tesekür ederim,kitabim henüz gelmedi sabirsizlik iste :)

tartılalı cok oldu ama nete gıremedım 7,500 farkım var ama son 3-4 gun dur tatlı tukettım adet oncesı dayanılmaz bı tatlı krızıne gırdım 2 gundur de adet donemındeyım belkı o tatlılar olmasa 8 ı rahat gorurdum ama buda guzel:)ılk baslarda domates corbası demıstım ben onu denedım gecende ıcıne sarımsak ve bol nane attım sonra rondodan gecırdım bol lımon sıktım ıcerken yanında 3-4 kofteyle harıka bı ogun oldu..daha 17 kılom var vermem gereken ama gıdecek.acayip gazdayım:)ondan sonra basarı oykulerıne bende yazacam ama sımdı o rakamları aklıma getırmek ıstemıyorum:) umarım hepimiz kurtuluruz bu beladan ve bı daha gerı almayız

cok güzel vermissiniz tebrik ederim darisi basimiza

X