Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Avakado yasaklar gurubunda hatırladığım kadarıyla.

evveeet müjde sonunda kek yaptım:)))
hemen tarifi vereyim:
yarım su bardagı olacak kadar gittigidiyordan aldığımız samanı 2 defa eliyoruz..

sonra 2 yumurta sarısını 1 yemek kaşığı splenda ve beyazını da bir yemek kaşığı splendayla ayrı ayrı uzunca süre cırpıyoruzz sonra yumurtaları karıştırıyoruz ve içine tarcın, yulaf kepeği,vanilya ve bir paketten az kabartma tozu ekliyor yanmaz kagitta 150 derecede 8- 10 dakka pişiriyoruz
not: ben fırın tepsisinin ortasına bir küçük tabak çapında koydum o halde pişti pişince kocaman bir kurabiye gibiydi (günlük 1 dilim yemeliyiz)

peynirli çörek yada kek

6 yemek kaşığı oranın da samanı eleyelim,
4 yumurta sarısını ve 4 yumurta beyazını birazcık tuzla ayrı ayrı uzunca müddet çırpalım.
bir kapta mahlepli kabartmatozunu, yulaf samanını, çörek otunu iştediğiniz diğer tüm baharatları karıştrın,
yumurtaları birbirine karıştırıp , 100 gr peynir ve 1 yemek kaşığı yogurdu ekleyip karıştıralım sonra da kepek karışımınıda ilave edelim ben enson ince kıyılmış yeşil soğanda ekledim. yaklaşık 20* 25 cm kapta yağlı kağıt üzerine 150 derecede yarım saat pişirdim. kahvaltı da ekmek niyetine yicem.
not: bu çöreğin 4 de 1 i günlük yememiz gereken miktarda kepek içeriyor. 1.5 yemek kaşığı.

canım benim yulaf kepeği bitmek üzere gitti gidiyordan almıştım.çok pahalıya maloldu.rossman a sürekli gidip soruyorum ama yok diyorlar.ankara da başka nerde var ki?

kızlar ankara eğitim araştırma hastanesini biliyo musunuz?ulucanlar caddesi var orda lokman hekim aktarından aldım kilosu 8 lira bence çok uygun...ben 250gr aldım 2lira deneyeyim diye.umarım işinize yarar.

herkese merhaba;
uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum kitabı da aldım ama bir türlü başlamaya cesaret edememiştim sonunda dört gün önce başladım (yulaf kepeğini bulamadım) bugün atak evremin dördüncü günü bitti

kitapta bişey dikkatimi çekti dukan amcam diyo ki:
her öğünde TÜKETMEMEK koşuluyla domates,salatalık,turp,ıspanak,mantar,kereviz,pazı ,patlıcan vs yiyebilirsiniz.

yani sabah kahvaltıda domates salatalık yersek öğlen ve akşama sadece proteinle mi devam edeceğiz, yada sabah saf protein- öğlen sebze+protein -akşam yine saf protein mi

ama özet kısmında da her öğünde tüketmemek tabirini havuç ve pancar için kullanmış kafam karıştı biri beni aydınlatabilir mi?

EMREGE DEN ALINTI(HATA NEDENİYLE BÖYLE YAZDIM)
kitapta bişey dikkatimi çekti dukan amcam diyo ki:
her öğünde TÜKETMEMEK koşuluyla domates,salatalık,turp,ıspanak,mantar,kereviz,pazı ,patlıcan vs yiyebilirsiniz.

yani sabah kahvaltıda domates salatalık yersek öğlen ve akşama sadece proteinle mi devam edeceğiz, yada sabah saf protein- öğlen sebze+protein -akşam yine saf protein mi .................................

aynen senin takıldığın noktalara ben de takıldım. en iyi yanıt örnek bir haftalık natak ve seyir devrelerinin menülerini gösteren sayfalara bak. yani aslında o tariflerde bile sebze çok az o neden le ben sebze günümde sadece akşam yemeğinde salata ara öğünde salatalık tüketiyorum zaten heme su topluyorum

ama özet kısmında da her öğünde tüketmemek tabirini havuç ve pancar için kullanmış kafam karıştı biri beni aydınlatabilir mi?[/QUOTE]

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum ya... gecen yılda yaptım atak evrem 3 gündü ve seyir evremi 1 hafta yaptım. O dönem 4 kilo verdim aynı kaçamakları o zamanda yapmıştım; ama o zaman diyet ürünler ve atak devresinde süt ürünleri tüketmemiştim, o kilomuda geri almadım 3. ve 4. Evreleri yapmadan geçtim. . şimdi kitaba uyuyoz aynı kaçamaklarla, bişi yok !! bi atak da verdiğim 2 kilo var da ; onu da su topladık geri aldık offf imdaattt....

Son düzenleme:
orta sayfalarda
Son D'avoine Bio - Regime Minceur Transit Tonique diye birşeyin ebay satış linkini gördüm yulaf ezmesi değil mi bu resimden öyle anladım eğer yulaf ezmesi ise eti de var lifalif adında 3 tl ye alıyorum
başka şeyse bilemem
yulafsa boşa ordan almayın diyecektim, bu diyetin tam özeti nedir baştan biraz baktım anlamadım
eski bilgileri güncelleyebilir mi arkadaşlar?teşekkürler

ebay konusunda bilgi verebilirmisin sabah baktım beceremedim daha dogrusu çekindim tşkler

bu bahsettiğin lif, ezme ve vs yulafın kendisi bu değil bahsedilen bu yulafın dış kısmındaki kepek samanımsı bişey ve piyasa da yok. yurtdışındaki sitelerde işlenmiş ve katkılı yulaf kepekleri var. Ducanda yurt dışında yaşadığına göre bu işlenmiş olan ürünleri ok veriyordur ama türkiye de gittigidiyordan saman aldın onu yiyoruz :))) bi bak oaralara acayip itici birşey yiyince başka bişey yemek gelmiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…