dün yediklerimi yazıyorum
sabah 2 katı yumurta peynir
bitter draje 3 adet bilyeden küçük.
öğlen- ikindi 2 incik
150 gr light puding
salata turp çokçok az avakado, ızgara balık, yarım avuç fındık , 3 bardan diyet kola ve diyet limonata ve 2 litre su
samanım yok benim meee meee
canım benim yulaf kepeği bitmek üzere gitti gidiyordan almıştım.çok pahalıya maloldu.rossman a sürekli gidip soruyorum ama yok diyorlar.ankara da başka nerde var ki?
kızlar ankara eğitim araştırma hastanesini biliyo musunuz?ulucanlar caddesi var orda lokman hekim aktarından aldım kilosu 8 lira bence çok uygun...ben 250gr aldım 2lira deneyeyim diye.umarım işinize yarar.
kızlar jambonn yasakk değildi dimii kitabım şuan bende değildee
ben 5 + 5 yapıyorum ama önerilen 1 + 1 bir süre sonra kilo verme oranları eşitleniyormuş alıştığım için öyle devam ediyorum yemeklere yağ konmuyor ben zaten genelde çiğ olarak tüketiyorum yasak sebzeler bezelye patates enginar pirinç bakla nohut mısır mercimek börülce ayrıca avakoda da yasak
birde bende pişirme spreyi var yemek yapacaksam kavurmak için onu kullanıyorum ızgara da falanda kullanıyorum bu pişirme spreyleri daha önce lome markasıyla türkiyede satılıyordu artık yok o yüzden ebaydan sipariş ettim büyük rahatlık 0 kalori ve çok az sıkmak yetiyor
kızlar jambonn yasakk değildi dimii kitabım şuan bende değildee
orta sayfalarda
Son D'avoine Bio - Regime Minceur Transit Tonique diye birşeyin ebay satış linkini gördüm yulaf ezmesi değil mi bu resimden öyle anladım eğer yulaf ezmesi ise eti de var lifalif adında 3 tl ye alıyorum
başka şeyse bilemem
yulafsa boşa ordan almayın diyecektim, bu diyetin tam özeti nedir baştan biraz baktım anlamadım
eski bilgileri güncelleyebilir mi arkadaşlar?teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?