ay çok teşekkür ederim valla kendimi kötü hissetmeye başlamıştım
bu arada benim buzlukda da mezgit var sen sosluyormusun balıkları yoksa saman gibi oluyor
ne sürüyorsun balıklara sos olaarak?
kızlar 17sinde başlamıştım iki gündür aynı kilomdayım ondan önce hep düzenli düştüm...bugün işyerimde o kadar çok koşuşturdum ki artık dedim atılıp gidicem.umarım yürüyüş yerine geçer .kitapta hep temposuz işlerden bahsetmiş o dikkatimi çekti.8 günde 2,5 kilo 56.1 oldum.ama sıkılmaktan çok korkuyorum...
Bu akşam hamsilerin kılcıklarını ayırıp 2 hamsiyi birbirine yapıştırıp fırının ızgara ayarında ızgara teline dizip pişircem yanınada bol salata. akşama ne yapsam diyenlere bir fikir.
3 gün atak tekrarı yaptım ama yok ıııhhh hala yerimde sayıyorumnapcam bilmiyorum ki havada cok kötü yürüyemiyorum onun yerine eliptik kondisyon bisikletimi kullanıyorum 30 dk cokda yoruluyorum ama yok yerinde sayıyo kilo of of
arkadaşlar şeker krizime çare buldum.. uludağ şekerşiz limonata, dr oetker light puding çok işe yaradı şeker istemi çok iyi bastırdı. bu arada bu goji berryden biraz bahsedermisiniz.?
bu gün internetten slange mıydı neydi şekerim gelcek hemen sizin le yaptıklarımı paylaşcam...
ben de uludağın şekersiz gazozunu içiyorum.peynirle süper gidiyor.bu arada ben beze yi denedim.inanılmaz güzel oldu.
ben de uludağın şekersiz gazozunu içiyorum.peynirle süper gidiyor.bu arada ben beze yi denedim.inanılmaz güzel oldu.
tarifini yazarmısın bende deneyim
3 yumurta akı
10-12 adet ezilmiş splende
1 fiske tuz
3damla limon
çok az vanilya
limon kabuğu rendesi(yumurta kokusu için)
bütün malzemeleri tencereye koy kısık ateşte 8-10dk mikserle çırp
tencereyi ocaktan alıp 10 dk daha karıştırmaya devam edin.
yağlı kağıdın üzerine fırında 100 derece de kuruyana kadar pişirin.asla kızarmasın.
rengi limon kabuğundan hafif sarı oluyor.
ben şeklini kaşıkla vermeye çalıştım.dilerseniz malzemeyi yağlı kağıdı huni şeklinde kıvırıp malzemeyi içine koyup şekil verebilirsiniz
afiyet olsun:)
paylaştığımız bu tarifleri deneyen arkadaşlar sonuçları yazarsa diğer arkadaşlar için de fikir olur diye düşünüyorum.
ben hiç hayatımda beze yemedim. merak ettim tadı nasıl bişey acaba. yarın yapacağım. en azından tatlı ihtiyacımı giderir
splenda 10-12 tane demişsin ya hani küçücük kutuda olan çaya atılan küçük taneleri diyorsun değil mi? bendeki splenda öyle top top . onu ezecem o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?