• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kitabı olan arkadaşlar bişey soracağım.

ben çok su tüketemiyorum içiyorum sonra hemen wc. yani bi yerden giriyo bi yerden çıkıyo. bi de günde 1 litreden çok içemiyorum.

sorum şu :

kitapda 1.5 -2 litre su içilecek mi yazıyor yoksa 1.5 -2 litre sıvı alınacak mı yazıyor ? yani içtiğim çay falan bu 1.5 litreye dahil oluyor mu yoksa sadece su mu içmem gerekiyor ?

ben çok su tüketemiyorum içiyorum sonra hemen wc. yani bi yerden giriyo bi yerden çıkıyo. bi de günde 1 litreden çok içemiyorum.

sorum şu :

kitapda 1.5 -2 litre su içilecek mi yazıyor yoksa 1.5 -2 litre sıvı alınacak mı yazıyor ? yani içtiğim çay falan bu 1.5 litreye dahil oluyor mu yoksa sadece su mu içmem gerekiyor ?

Su demiş ama çay da zaten kaynar su ile yapılıyor. Bitki çayları, meşrubat vs de su sayılabilir.
Su, içimizi temizliyor gibi düşünelim demiş Dukan amca.

sorum şu :

canım dukan diyet kola gazoz hepsine izin var çünkü 2 litreyi tamamlamada yardımcı olur diyor:) ama sen yine 1 litreden az su içme diyet için değil sağlığın için diyorum :)

sorum şu :

canım dukan da diyet kola gazoz hepsine izin var çünkü 2 litreyi tamamlamada yardımcı olur diyor:) ama sen yine 1 litreden az su içme diyet için değil sağlığın için diyorum :)

kızlar gittigidiyordaki yulaf kepeğinin aynısı baharun diye bir değirmen varmıs ilini hatrlamıorm kilosunu 7 liraya veriyorlarmıs ben geçen gün mail atmıstım fotosunu yollamıslar fiyatını söylemişlerdi.. almak isteyenler google da baharun diye aratırsa görürsüüz oradan da iletişim kurabilirsiziniz. 7tl + kargo size ait.

kızlar gittigidiyordaki yulaf kepeğinin aynısı baharun diye bir değirmen varmıs ilini hatrlamıorm kilosunu 7 liraya veriyorlarmıs ben geçen gün mail atmıstım fotosunu yollamıslar fiyatını söylemişlerdi.. almak isteyenler google da baharun diye aratırsa görürsüüz oradan da iletişim kurabilirsiziniz. 7tl + kargo size ait.
Sevgili arkadaşlarım,
gittigidiyorda yulaf kepeği diye satılan şey doğru değil.:50: lütfen önceki sayfalarda yazılanları dikkate alıp, bu ürüne bu kadar çok para yatırmayın. aşağıdaki resimdeki gibi pul pul olmalı, saman yemeyin, sağlığınızla oynamayın...
$yulaf kepeği.jpg

ben yulaf kepeği almadım bugün 10. günüm 70 kilodan 66.5 e düşmüşüm yuppiii :62: :64: :65: :66:

seyir evresinde daha fazla vermeye başladım bakalım daha ne kadar böyle devam edecek :)
seni kutlanırım çok güzelll. benim de onikinci günüm dün yediğim hamsiden ve içtiğim majezikten sonra 63 gördüm kendimi su topladığıma inanıyorum. 5 gün atak yapmıştım. ilk gün de 63 düm:((((((

seni kutlanırım çok güzelll. benim de onikinci günüm dün yediğim hamsiden ve içtiğim majezikten sonra 63 gördüm kendimi su topladığıma inanıyorum. 5 gün atak yapmıştım. ilk gün de 63 düm:((((((

hamsi yağlı bi balık derisiyle yiyoruz ya ondan olabilir. ama anlayamadım tam 63 le diyete başladın kilo verdin sonra geri 63 mü oldun ? sebze günlerinde bol bol maydonoz ye ödem atıyor idrara çıkartıyor sık sık. ama galiba sen kaçamk da yapıyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam eğer. adet dönemine geliyorsan ondan da olabilir. moralini bozma sakın :34:

sorum şu :

Canım günde enaz 1.5-2 lt su içmen lazım diyor Dukanın kitabında. Buna çay, diyet kola vs. dahil sayılıyor. Ama bence 2-3 lt içmelisin. Evet tuvalete çok sık gitmek problem olabiliyor. Ama fazla protein aldığımız için böbreklerimiz zarar görecektir yeterli sıvı almazsak. Sonra başımıza iş almayalım zayıflayalım derken.

hamsi yağlı bi balık derisiyle yiyoruz ya ondan olabilir. ama anlayamadım tam 63 le diyete başladın kilo verdin sonra geri 63 mü oldun ? sebze günlerinde bol bol maydonoz ye ödem atıyor idrara çıkartıyor sık sık. ama galiba sen kaçamk da yapıyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam eğer. adet dönemine geliyorsan ondan da olabilir. moralini bozma sakın :34:

dün yediklerimi yazıyorum

sabah 2 katı yumurta peynir

bitter draje 3 adet bilyeden küçük.

öğlen- ikindi 2 incik

150 gr light puding
salata turp çokçok az avakado, ızgara balık, yarım avuç fındık , 3 bardan diyet kola ve diyet limonata ve 2 litre su

dün sebze günümdü. sabah kızımı kreşe götürdüm markete gittim eve geldim 1 saat balık ayıkladım. ortalığı temizle topla misafirlerimde vardı yemeğe. onları hazırladım. ama başım ağrıdı diye majejik aldım biraz bende ödem yapar. bu hareketliydimde. yatmadan önce tartıldı 63 sabah tartıldım 62.5 offff

Canım günde enaz 1.5-2 lt su içmen lazım diyor Dukanın kitabında. Buna çay, diyet kola vs. dahil sayılıyor. Ama bence 2-3 lt içmelisin. Evet tuvalete çok sık gitmek problem olabiliyor. Ama fazla protein aldığımız için böbreklerimiz zarar görecektir yeterli sıvı almazsak. Sonra başımıza iş almayalım zayıflayalım derken.

doğru haklısın en iyisi kendimi zorlayıp 1.5 litreye tamamlayayım sadece suyu. çay falan hariç onlarlada 2 ltre olur artık :34:

dün yediklerimi yazıyorum

sabah 2 katı yumurta peynir

bitter draje 3 adet bilyeden küçük.

öğlen- ikindi 2 incik

150 gr light puding
salata turp çokçok az avakado, ızgara balık, yarım avuç fındık , 3 bardan diyet kola ve diyet limonata ve 2 litre su
çikolata, puding , fındık ve 3 bardak kola maşallah valla :)

kızım kilo almadığına şaşmalı :)

bence bu kaçamakları hergüne paylaştır. bi gün çikolata ye bigün fındık gibi. kolada sanırım günde yarım su bardağı diyordu baş sayfalarda arkadaşlar. sen maşallah götürmüşsün kolayı :)

bence üzülme fazla bunları kesersen kaçamak yapmazsan sende kilo verebilirsin :34:

ben dün 2 adet beyaz leblebiyi aşırdım eşim yerken valla ağzımı açtırtıp içinden çıkarttıracaktı nerdeyse hemen yuttum :) eşim kendisi yanımda çerezleri götürüyo canımı çektirtiyo bana yedirtmiyo saolsun :)

dün öyle 2 leblebi için debelendiğimi görünce artık benim yiyemediğim şeyleri mutfakta yiyip geliyo yazık ben görmeyeyim canım çekmesin diye :)

ama bende dün börek türküsü çağırdım baya canım çok börek çekti :43:

puding atak evresinde bile var şöyle: tatlandırıcı , 125 ml için 1 tatlıkaşığı mısır nişastası, aromalar ve light süt. bunlara zaten izin var ama ben kolanın yarım bardak olduğunu bşlmişyordum ben 1 kutu zero bitiriyon 2 güne bi birde limonata içiyom ama akşam yemeğinde gün içinde fazla bişey yemiyom. zaten

cvp ları taksit taksit yazıyom aksi halde sayfa hata yazıyo kalıyo onca yazdığım. birde fındık yemek hem böbreklerim hem kalbim için bir kaç fındık yiyorum. bu kaçamaklara rağmen günde zaten 1500 kalori tüketiyorum günde bir insan 2500 kalori harcarsa zaten 1000 kalori yakıyorum ve 1000 * 12 gün 12000 kalori bir kilo ortalama 8000 kalori budurumda 1.5 kilo kesin vermem gerekiyor.ducanın dediği gibi kaçamaklar kalori hesabı yaptırır:))))

Son düzenleme:
Back