nerde yaşıyosun canım ankardaysan söyleyebilirim...
kitabı olan arkadaşlar bişey soracağım.
ben çok su tüketemiyorum içiyorum sonra hemen wc. yani bi yerden giriyo bi yerden çıkıyo. bi de günde 1 litreden çok içemiyorum.
sorum şu :
kitapda 1.5 -2 litre su içilecek mi yazıyor yoksa 1.5 -2 litre sıvı alınacak mı yazıyor ? yani içtiğim çay falan bu 1.5 litreye dahil oluyor mu yoksa sadece su mu içmem gerekiyor ?
ben çok su tüketemiyorum içiyorum sonra hemen wc. yani bi yerden giriyo bi yerden çıkıyo. bi de günde 1 litreden çok içemiyorum.
sorum şu :
kitapda 1.5 -2 litre su içilecek mi yazıyor yoksa 1.5 -2 litre sıvı alınacak mı yazıyor ? yani içtiğim çay falan bu 1.5 litreye dahil oluyor mu yoksa sadece su mu içmem gerekiyor ?
sorum şu :
Sevgili arkadaşlarım,kızlar gittigidiyordaki yulaf kepeğinin aynısı baharun diye bir değirmen varmıs ilini hatrlamıorm kilosunu 7 liraya veriyorlarmıs ben geçen gün mail atmıstım fotosunu yollamıslar fiyatını söylemişlerdi.. almak isteyenler google da baharun diye aratırsa görürsüüz oradan da iletişim kurabilirsiziniz. 7tl + kargo size ait.
seni kutlanırım çok güzelll. benim de onikinci günüm dün yediğim hamsiden ve içtiğim majezikten sonra 63 gördüm kendimi su topladığıma inanıyorum. 5 gün atak yapmıştım. ilk gün de 63 dümben yulaf kepeği almadım bugün 10. günüm 70 kilodan 66.5 e düşmüşüm yuppiii
seyir evresinde daha fazla vermeye başladım bakalım daha ne kadar böyle devam edecek :)
seni kutlanırım çok güzelll. benim de onikinci günüm dün yediğim hamsiden ve içtiğim majezikten sonra 63 gördüm kendimi su topladığıma inanıyorum. 5 gün atak yapmıştım. ilk gün de 63 düm(((((
sorum şu :
hamsi yağlı bi balık derisiyle yiyoruz ya ondan olabilir. ama anlayamadım tam 63 le diyete başladın kilo verdin sonra geri 63 mü oldun ? sebze günlerinde bol bol maydonoz ye ödem atıyor idrara çıkartıyor sık sık. ama galiba sen kaçamk da yapıyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam eğer. adet dönemine geliyorsan ondan da olabilir. moralini bozma sakın
Canım günde enaz 1.5-2 lt su içmen lazım diyor Dukanın kitabında. Buna çay, diyet kola vs. dahil sayılıyor. Ama bence 2-3 lt içmelisin. Evet tuvalete çok sık gitmek problem olabiliyor. Ama fazla protein aldığımız için böbreklerimiz zarar görecektir yeterli sıvı almazsak. Sonra başımıza iş almayalım zayıflayalım derken.
çikolata, puding , fındık ve 3 bardak kola maşallah valla :)dün yediklerimi yazıyorum
sabah 2 katı yumurta peynir
bitter draje 3 adet bilyeden küçük.
öğlen- ikindi 2 incik
150 gr light puding
salata turp çokçok az avakado, ızgara balık, yarım avuç fındık , 3 bardan diyet kola ve diyet limonata ve 2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?