Evet isterim ama takımların kuralları çok katı benim küçük bir afacanım var evde kurallara uyamam diye korkuyorum
tamam atak evremi bitirip oraya da geliyimsen merak etme öyle aşırı katı olan grup değiliz, bi sohbete girdin mi kafa dağıtıyor insan.
wendigo kilo verebiliyor musun
tamam geliyorumVerdim canım orda görürsün. Kafana uymazsa ben yapamıyorum dersin olmaz mı? Buraya çok uğrayan yok, orası aktif bayaa.
kuzum burası dukan topiği karatay değilMerhaba arakadar Karatay diyetinin ben yıllar önce denemiştim. Ve ayda spor bile yapmadan 3 kilo vermiştim. Şimdi yine başlıyorum. Isvecdiyeti yapayım dedim ama dayana dim bıraktım. Bugün yeniden Karatay diyeti ne geçtim. Sabah kahvaltimi yaptım. Haşlanmış yumurta peynirm zeytinim cayim incirim kayısı. .. gayet sağlıklı. Şu an 54 kiloyum 4 kilo vermem lazım. Şubat sonuna kadar ulasirim diye dusunuyorum
Ay diyetteyken böyle oluyor işte valla sen yazınca farkettim. Allahım Yarabbim ya :-Dkuzum burası dukan topiği karatay değilkaratayı nasıl yapabiliyorsun 2 öğün oluyor bildiğim kadarı ile acıkmıyor musun
istersen 14.takıma gel kurallara uyabilirsen ne dersin ?Ay diyetteyken böyle oluyor işte valla sen yazınca farkettim. Allahım Yarabbim ya :-D
Nasıl katilicamistersen 14.takıma gel kurallara uyabilirsen ne dersin ?
etiket yapıyorum seniNasıl katilicam
Bu arada güncel kilom sabah aç karnına tartışdığımda 68 olarak çıktı. Hedef 58Hadi sizde başlayın birbirimize destek olalım. Birşey soracağım bu arada... Bu diyeti yaparken özellikle saf protein günlerinde sizde de mide bulantısı oluyor mu? Oluyorsa ne yapıyorsunuz? 2. Olarak artık bu diyette deneyimli olduğum için keşfettiğim şey; sürekli protein aldıkça belli süre sonra tatlı isteği açığa çıkıyor bende. Ancak dozunu kaçırıpta her gün tatlandırıcılı bir tatlı yaparsam mutlaka her gün yani her zaman tatlı ihtiyacı hissediyorum. Sanki tatlandırıcılı tatlılar yedikçe canım hep tatlı istiyor artık. Beni tatlıya teşvik ediyor gibi hissediyorum. Bilmiyorum, bu durum belki benim bünyemde böyledir sadece. Bu sebeplerle bu defa ben regl dönemim haricinde dayanabildiğimce dayanıp tatlı şeylerden arınmayı deneyeceğim. Sizde başlayın da deneyimlerimizi paylaşalım. Bence bu diyet birkaç kişi birlikte yapınca çok eğlenceli oluyor.
Hahahah whatapp grubu da iyiymiş! Benim bugün ilk seyir günümdü. 3 gün atakta prk fark olmadı kilomda ama seyirle başladık bakalım. Kilo verme evresi aaıl bu evre yani; sp+p bugüne kadar herşey yolunda hadi başlayın sizde hadi!
Merhaba canım bende 4 sene önce yaptım bu diyeti 20 kilo vermiştim evlendim doğum derken yine kilo aldım yeniden başlamak istiyorum destek olalım birbirimize
Merhaba şuanki kilolarınızı açıkça merak ediyorum, ben biraz bu diyete karşı ön yargılı biriyim dukan diyeti gözümde hep yapılması en zor diyet olarak gözüküyor ama gördüğüm kadarıyla pek çok kişi burada bu diyeti uygulayıp başarılı olmuş
Wendigooo benide alin grubaaVerdim canım orda görürsün. Kafana uymazsa ben yapamıyorum dersin olmaz mı? Buraya çok uğrayan yok, orası aktif bayaa.
Wendigooo benide alin grubaa
Bende tekrar sahalara geri donuyorum 5.takimdasin sanirim en mezun olmuatun ne oldu
Smdi takima yazdim canimgel geri takıma, kızlar orda zaten, bebiş naapıyo?