Süper olur canım dukandaşlarımızla irtibat halinde, büyük bi motivasyonla bu işi başarırız arkadaşlarkardelelen321 fancynancy azaydidem
Zamanında burada bir çok arkadaş vardı dukan diyetini uygulayan ve aürwkli birbirimize danıştığımız için çok keyifli geçiyordu. Yeniden burayı aktifleştirebiliriz dukan diyeti yaptığımız sürece. Belki geçmiş sayfaları da okumak istersiniz. Bu başlığın bize çok fayda sağlayacağına eminim.
Süper olur canım dukandaşlarımızla irtibat halinde, büyük bi motivasyonla bu işi başarırız arkadaşlar
kardelelen321 fancynancy azaydidem
Zamanında burada bir çok arkadaş vardı dukan diyetini uygulayan ve aürwkli birbirimize danıştığımız için çok keyifli geçiyordu. Yeniden burayı aktifleştirebiliriz dukan diyeti yaptığımız sürece. Belki geçmiş sayfaları da okumak istersiniz. Bu başlığın bize çok fayda sağlayacağına eminim.
merhaba. aktıf bir dukan grubunuz varmı
pazartesi baslıyorum. eger sizde dusunuyorsanız dukan ve evde spor baslayalım. toparlarız gurubu:)Hayır maalesef yok... o ekibi kuramadım bir türlü. :))
pazartesi baslıyorum. eger sizde dusunuyorsanız dukan ve evde spor baslayalım. toparlarız gurubu:)
pazartesi baslıyorum. eger sizde dusunuyorsanız dukan ve evde spor baslayalım. toparlarız gurubu:)
evet 68.8 le basladım bu sabahta 67.8 dim . sizin nasıl gidiyorKaç kilo ile başladınız?
evet 68.8 le basladım bu sabahta 67.8 dim . sizin nasıl gidiyor
günaydın bu sabahta 67.0 ve dun misafirlerim vardı hic kacamak ta yapmadım siz kac kilosunuz. güzel haberlerinizi bekliyorum. hadi gonderelim su yagları...Ya ben tartılamadım bir türlü. Sabah tartılayım... 1 günde 1 kg çok iyi.
63.2 süper insallah 50lerıde yakında göruruz. aslında gucunuz varsa ilikli kemikten defne yapragı elma sirkesi ve tane karabiberle et suyu yapıp suylada sogan corbası yapıp içerseniz hemen toparlarsınız alırlarsa gruba cok ta sevinırımBen 63.2 çıktım bu sabah. Bugün çok hastayım programa uyamadım biraz meyve yedim vitamin için. Ve sanırım akşam sebze çorbası içeceğim. Siz bozmayın lütfen ben 5. Takımda zayıflama yarışmasında listedeyim. Ne şekilde hangi diyetle zayıfladığımız önemli değil herkes kendi programını yapıyor, bazen grupça dukan express ve deroks listeleri uyguladığımız da oluyor. İsterseniz oraya da gelebilirsiniz hem kalabalık herkes yorum yazdığı için daha çok motive olursunuz...