- 25 Temmuz 2017
- 203
- 172
Dukan birası hiç denemedim canım, dukanla yaşama alışınca herşey çok kolay oluyor.
Tatlı demişken, zamanında çok denedim ama tatlandırıcı sadece duraklama sebebi, tatlı ihtiyacım varsa zero içiyodum. Yoksa kek, puding bi çok şey denedim zamanında ama sadece beni hedeften uzaklaştırdılar.
Eğer aşırı aşırı krizde değilsen tatlı dan uzak dur :)
hatırlıyorum canım senin, neyse ki çok dönülmez yerde değilsin, sağlıklı beslenme ve dikkat ile halledersin inşallah.
ben bi türlü dukan sonrası bi diyete motive olamadım ya, verdiğimi de aldım komple. sağlıklı beslenme ile kilo vermeyi bırak kilo bile alıyorum, sanırım dukanın sınırsız yemek işi bozdu beni.
Aynen arkadasim senin gibiydim bende cok yontem denedim dukan sonrasi olmadi suan ekspresle geri dondum azimliyim bu defa olck en azindan normal dukan kafar kati degil
Umarım expres güzel etki sağlar sana. Burdan haberleşiriz.
Umarim guzelim ya iyi basladim bugun baktim 68.7 olmusum normal dukan kadar hizli gitmesede buna da sukur diyelim ekspres hakkinda bilgisi olan varsa yazabilir mi lutfen
dukan expres diyeti deneyimlerimiz başlığı var bi oraya bak istersen?
Canim ya link atabilir misin nerede goremedim burasi aktif olsa ne guzel olurdu dimi destekle cok guzel yerlere varirdik
Canım bende bulamadım linkini ya, gördüğüme emindim ama :)
Merhaba arkadaşlar, diyette herkese başarılar dilerim. Bende dukan diyetini uygulamak ve aranıza katılmak istiyorum. Su an 61 kiloyum ve 52-53 kg olmak istiyorum. İnşallah yaza istediğimiz kilolar ile gireriz.
bende başlamak istiyorum
ben 3 yıl kadar önce dükanı denemiştim ve 1 ay gibi bir sürede 7 kilo vermiştim o zaman 72 kiloydum şu an ise 76hiç durma hemen testi yap ve başla.
boyum 163 cm inşallah yarın sabah dukana başlıyorumhiç durma hemen testi yap ve başla.
5 gün atak yapmayı planlıyorum inşallah başarılı olurum
teşekkür ederim şimdi tartıldım 76.8 olmuşum.yumurtalarımı başlıyorum yanında da biraz peynir yiyeceğimHayırlı olsun başlangıcın :)
teşekkür ederim şimdi tartıldım 76.8 olmuşum.yumurtalarımı başlıyorum yanında da biraz peynir yiyeceğim
Evet isterim ama takımların kuralları çok katı benim küçük bir afacanım var evde kurallara uyamam diye korkuyorum5. takımdayım gel istersen. birlikte çok daha iyi motive oluyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-27281