kızlar merhabalar,
sizlere sorum olacaktı. Ben kasım ayında 1,5 ay kadar dukan yaptım. 8 kilo verdim. Vermem gereken kilom olmasına ragmen yaza dogru devam ederim diyerek diyeti bıraktım. bu ay içinde 5 kilo aldım ve hamile olduğumu öğrendim. Şimdi dukana baslasam ilk 3 ayda en azında 5 kilo verebilir miyim. Hamile dukanına tbi. aranızda hamileyken dukan yapan varmı? Bebeğe zararı olurmu? yada diyetiseyene mi gitsem
Tekirdağ kambocya grubunda kargo ucreti karsiligi gonderim yapiyorlarevet çok iyi bilgi. bende biyerlerden yeğenim için mayasını bulmaya çalışayım. internette maya dağıtan bi adam vardı. onu bir bakayım.
merhaba dumana başladınız mı? ben yol arkadaşı arıyorum ama hiç aktif değil burasıçok özledim dukan yapmayı. yiyerek zayıflamak = dukan.
ben emziriyorum şimdi o yüzden dukan yapmıyorum ama diyet takımlarındayım, istersen oraya gel aktif takımlar çok, orada yaparsın dukanı.merhaba dumana başladınız mı? ben yol arkadaşı arıyorum ama hiç aktif değil burası
nasıl geleceğim bulamadım ve anlamadımben emziriyorum şimdi o yüzden dukan yapmıyorum ama diyet takımlarındayım, istersen oraya gel aktif takımlar çok, orada yaparsın dukanı.
Kronik kabızlıktan ne kadar sürede kurtuldunuz acabakabızlık çok fazla protein tüketmekten de kaynaklanıyor.ben de bir ara dukan yaptım.kabızlıktan dolayı bıraktım yırtık oluştu çünkü( şimdi karatayı takip ediyorum eylülden bu yana ve o gün bugündür kabız olmadım.normalde dukanda kronik bir şekilde kabızdım ve yürüyemez olmuştum.her tuvalette ağlıyordum.çok şükür kurtuldum :)
3. Gün sabahından günaydın arkadaşlar, dün pek bir şey yiyemedim ki bu kötü bir şey ama canım istemedi. Sürekli protein almaktan mı benim diyet psikolojimden mi bilmiyorumKimse yazmamış ben yazayım
Atak evresi sürem 3 gün.
03.11.2022 - 74,50 kg ile başladım.
04.11.2022 - 73,10 kg ile devam ediyorum bugün.
bol su içmeye çalışıyorum, aklıma geldikçe hatırlatıyorum sürekli kendime. Aç hissetmiyorum yalnızca atıştırmalık yeme isteğim oluyor. Kilo almama sebep olanlar da bunlardı zaten. Ödemler gitse de kilo vermeye başlasam hemen..... Egzersiz yapmaya vaktim yok ne yazık ki ama günde en az 5000 adım atmaya çalışıyorum. Şimdilik bu kadar, iyi kötü deneyimlerimi gün geçtikçe tekrar yazarım