Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukan birası hiç denemedim canım, dukanla yaşama alışınca herşey çok kolay oluyor.

Tatlı demişken, zamanında çok denedim ama tatlandırıcı sadece duraklama sebebi, tatlı ihtiyacım varsa zero içiyodum. Yoksa kek, puding bi çok şey denedim zamanında ama sadece beni hedeften uzaklaştırdılar.

Eğer aşırı aşırı krizde değilsen tatlı dan uzak dur :)

Canim tatli sorunum Yok cikolata Sever de deyilim, Ama meyveyi cok ariyorum ve ilk baslarda meyve yasak oldugu Icin Dukan tatli denemek istedim :)
Evet haklisin tatlandirici oldukca sagliksiz duraklama yapacanigi Tamin etmiyordum, Ama dedigin gibi Zero icecek le Artik idare edicem:))

Selamlar
Ben yeni uyeyim ve eski dukanciyim mesajlari bastan okuyamadim ama yazmak istedim dukan ile 15 kg vermisken guc evresinde hamilelik durumuyla yarida biraktim 58 kilo olmustum oysaki
Neyse suan tekrar 70 kg ile ekspres yapmaya basladim umarim basarili olurum

hatırlıyorum canım senin, neyse ki çok dönülmez yerde değilsin, sağlıklı beslenme ve dikkat ile halledersin inşallah.

ben bi türlü dukan sonrası bi diyete motive olamadım ya, verdiğimi de aldım komple. sağlıklı beslenme ile kilo vermeyi bırak kilo bile alıyorum, sanırım dukanın sınırsız yemek işi bozdu beni.

Aynen arkadasim senin gibiydim bende cok yontem denedim dukan sonrasi olmadi suan ekspresle geri dondum azimliyim bu defa olck en azindan normal dukan kafar kati degil

Merhaba arkadaşlar, diyette herkese başarılar dilerim. Bende dukan diyetini uygulamak ve aranıza katılmak istiyorum. Su an 61 kiloyum ve 52-53 kg olmak istiyorum. İnşallah yaza istediğimiz kilolar ile gireriz.

Merhaba arkadaşlar, diyette herkese başarılar dilerim. Bende dukan diyetini uygulamak ve aranıza katılmak istiyorum. Su an 61 kiloyum ve 52-53 kg olmak istiyorum. İnşallah yaza istediğimiz kilolar ile gireriz.

Amin, bende 4. Günden selam edeyim sana :) aklımıza takılanları paylaşalım.

X