Merhaba.hemen anlatayım.karatay çok sağlıklı ama çok çok uzun surede gidiyor kilolar.ve benim artik sabrım kalmadı.3 ay yaptım zar zor 6 kg vermiştim.ama dukanda su an 7 kg verdim ve 45 gün oldu.insanin motivasyonu bozuluyor çok uzun sureler geçince ve yerinde sayinca.dukan daha sıkı bir diyet bence bir de.ornegin karatay diyorki bulgur az da olsa ye ya da kuruyemiş ye.bende bunlar kilo verimimi durdurdu.dukanda yok.dukanda kepek var canım farklı şeyler istediğinde deneme imkanı sunuyor.sıkılmadan yapıyorum uzun sure tok duruyorum.karatayda yulaf kepeği yasak.Benim.bunyeme dukan daha iyi geldi açıkçası.evreler bitince karatay usulu hayatıma devam edicem.haftada bir kaçamak geri kalan gunler saglikli beslenerek.Merhaba, ben de karatay mı dukan mi arayisindayim da. Acaba siz neden bıraktınız karatayi? Dukan sanki kilo vermede daha etkili gibi geliyor bana siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Fikirleriniz benim için önemli:)
Ne güzel az kalmış hedef kilona. Benim 91le başlayan yolculuğum 68 ile devam ediyor. Hedef kiloma nerdeyse 5 kilo var ve 3 hafta sonra da düğünüm var :-( boyunuz kaç? 60 yeterli değil mi sizin için2 hafya kaldı 30 ağustos hedef güne.hedef kiloma ise 2 kg kaldı.58 olayım sonra 56 hedefim.ona da 15 eylül diyor.önce 25i evlilik yildonumumuz mecbur kaçamak yapicam.sonra devam.56 ya kdr durmak yok
Masallah cok iyi vermissin canim. Bende dusunuyorum dukan samki kilo vermek icin daha iyi gibi. Dukanda cerez yok degil mi ceviz findik fistik gibi ? Dukan karataydanndaha eglenceli :)Merhaba.hemen anlatayım.karatay çok sağlıklı ama çok çok uzun surede gidiyor kilolar.ve benim artik sabrım kalmadı.3 ay yaptım zar zor 6 kg vermiştim.ama dukanda su an 7 kg verdim ve 45 gün oldu.insanin motivasyonu bozuluyor çok uzun sureler geçince ve yerinde sayinca.dukan daha sıkı bir diyet bence bir de.ornegin karatay diyorki bulgur az da olsa ye ya da kuruyemiş ye.bende bunlar kilo verimimi durdurdu.dukanda yok.dukanda kepek var canım farklı şeyler istediğinde deneme imkanı sunuyor.sıkılmadan yapıyorum uzun sure tok duruyorum.karatayda yulaf kepeği yasak.Benim.bunyeme dukan daha iyi geldi açıkçası.evreler bitince karatay usulu hayatıma devam edicem.haftada bir kaçamak geri kalan gunler saglikli beslenerek.
evet cnm kuruyemis yokMasallah cok iyi vermissin canim. Bende dusunuyorum dukan samki kilo vermek icin daha iyi gibi. Dukanda cerez yok degil mi ceviz findik fistik gibi ? Dukan karataydanndaha eglenceli :)
boyum 170 cnm.bu sabah 59.8 kg yu gördüm sevinçten havalara uctum. 60 bana çok cnm benim.58 esas ideal kilom ama Ben 56 olmak istiyorumki ödem topluyoruz ya da arada kaçamak olur fln 58 olurum moral bozulmaz diye düşücem o kiloya.maksat emniyet sibobum olsun önceden bu kiloda sıfır göbek olurdu.çocuk olunca öyle olması maalesefNe güzel az kalmış hedef kilona. Benim 91le başlayan yolculuğum 68 ile devam ediyor. Hedef kiloma nerdeyse 5 kilo var ve 3 hafta sonra da düğünüm var :-( boyunuz kaç? 60 yeterli değil mi sizin için
aslında 3haftada 3 kiloya yakin gitmeli. Durakladıysa kilon, su yerine yesilcay iç tüm gun.dukan öyle demiş.susadıkça yeşilçay.başka içecek yok.2 gu n saf protein yapıp yeşilçay içtin mi tekrar başlıyorsun kilo vermeye.bir de sporu arttırıp sıvı alimini artırınca da kilo gidiyorNe güzel az kalmış hedef kilona. Benim 91le başlayan yolculuğum 68 ile devam ediyor. Hedef kiloma nerdeyse 5 kilo var ve 3 hafta sonra da düğünüm var :-( boyunuz kaç? 60 yeterli değil mi sizin için
Herkese iyi aksamlar. İki buçuk ay önce doğum yaptım kırkım çıkarken 70 olan kilom şuan 75 annem habire yedirdi iki ay sonra ise baslayacagim artık atmisli kilolari görmek istiyorum. Dukan yapacağım biraz gevseterek. Sizce sutum etkilenir mi hem dukan yapıp hem sutumun fazla olması mumkun mu:) bide motivasyona ihtiyacım var.( Boyun 1.66 ortalama kilom 63)
Bugun itibari ile bende varim 55 kilodan 60 a cikmisim 5 kg vermem lazim (((ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?