- 24 Temmuz 2017
- 6
- 9
- 1
- 29
Kesinlikle bende ilk yaptığımda sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldığım için bırakmıştım, değişik şeyler yapmak lazım bu diyetlerde. Ben 66 kiloyum 1.68 de boyum var sıkılaşmam lazım diyetin yanında leslie nin yürüyüş programını uygulamayı düşünüyorum umarım iyi olurMerhaba arkadaşlar çok sevindim tekrar dukan diyetine başlamanıza.ben de burda tek başıma diyet yapıyordum resmen.dukan gercekten de bacaklari iyi inceltiyor.
Ben seyirde 19.günümdeyim. Atak 3 gu n vermişti test.su an 62.9kg yum.yani 4.1kg verdim.hedefe az kaldı. 4 kg daha vereyim güçlendirmeye geçicem. Sizler kaç kilo boydasınız? Hedef nedir? Gelin yediklerimizi de paylaşalım hem aksama ne pisirsem olayına çare olur belki
Kesinlikle bende ilk yaptığımda sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldığım için bırakmıştım, değişik şeyler yapmak lazım bu diyetlerde. Ben 66 kiloyum 1.68 de boyum var sıkılaşmam lazım diyetin yanında leslie nin yürüyüş programını uygulamayı düşünüyorum umarım iyi olur
Merhabalar hanımlar. Aramıza yeni kişiler gelmiş ve son gaz diyete devam edildiğini görmek beni çok mutlu etti. Ben neredeyse 15 gündür 70 kilodayım. 21 kiloyu göz açıp kapayıncaya dek verdim fakat 7 kilo kala ileri gidemiyorum. Ara sıra yaptığım kaçamakların buna etkisi olduğunu düşünüyorum. Hibiskus çayının direnci kırdığını öğrendim. En yakın zamanda yeşil çay ile tüketmeye başlayacağım. Ah 69u görseydim gerisi gelecek
Merhabalar hanımlar. Aramıza yeni kişiler gelmiş ve son gaz diyete devam edildiğini görmek beni çok mutlu etti. Ben neredeyse 15 gündür 70 kilodayım. 21 kiloyu göz açıp kapayıncaya dek verdim fakat 7 kilo kala ileri gidemiyorum. Ara sıra yaptığım kaçamakların buna etkisi olduğunu düşünüyorum. Hibiskus çayının direnci kırdığını öğrendim. En yakın zamanda yeşil çay ile tüketmeye başlayacağım. Ah 69u görseydim gerisi gelecek
Yaa tebrik ederim.Bugün tok karnına bir tartılayım diyip 63 olmuşum inanamadım 3 kilo gittiğine, büyük ihtimalle vücuttaki ödemi attım birde sıkı spor olunca süper hızlı gidiyor herhalde kilolar Buraya yazınca iyi azimli oluyoruz kızlar bencede burada ne yaptık ne ettik yazdığımız iyi oluyor, kilo vermeniz durduysa hiç sorun etmeyin zaten her diyette oluyor duraksama dönemi önemli olan zaten veremiyorum diyip kaçamak yapmamak ve kilo veremiyoruz diye moralimizi düşürmemek. Azim edicez yapıcaz gidicek vallaha bu kilolar Bu yaza yetişemedik inaşallah diğer yaza bomba gibi geliriz sorun yok
çok etkiliyeceğini sanmam, bende yağsız peynir, süt ve yoğurt kullanmıyorum.Yaa tebrik ederim.
Bide bişey danısmak istiyorum, acaba ben özsllikle yagsız peynir yoğurt yemiyorum. Bu etkiliyor olabilir mi kilo vermemi??
Olmuyor ya bende takılı kaldım resmen. Aa spordan dolayi incedim ölçulerimde bakalim insallah inerim 60 li rakamlara. Sanki 69 u gördüğum zaman gerisi kolay gelcek gbi geliyorBugün yine 70.4 gördüm bir türlü geçemedim 6lı rakamlara yoruldum vallahi. 21 kilo ne de çabuk gitti. Hibiskus çayı alacağım bugün inşallah kırarım şu 70i. Sporu bu aralar bırakmıştım sanırım ondan durakladım. Bir de neredeyse 10 yıldır inmemiştim bu kilonun altına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?