• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün basladim dukan diyetine
yıllar once 15 gün yapabilmistim.4-5 kilo vermistim o dönem ama devam edemedim
bir arkadasim basladi 10 gün atak yapti 5+2 devam ediyor .yani 5 gun protein 2 gun sebze protein seklinde devam ediyor ve daha 1 ay olmadan 8 kilo verdi
onu gorunce bende bugun basladim
88 kiloyum:110:
hedefim 70 olmak
ins basarabilirim

bugün basladim dukan diyetine
yıllar once 15 gün yapabilmistim.4-5 kilo vermistim o dönem ama devam edemedim
bir arkadasim basladi 10 gün atak yapti 5+2 devam ediyor .yani 5 gun protein 2 gun sebze protein seklinde devam ediyor ve daha 1 ay olmadan 8 kilo verdi
onu gorunce bende bugun basladim
88 kiloyum:110:
hedefim 70 olmak
ins basarabilirim

Merhaba kızlar, geçen sene dukan ile 2 ayda 10 kilo verip 70'den 60'a düşmüştüm, sonra yorulunca bırakmıştım. sonrasında bebiş için sağlıklı besleneyim dedim, 2 düşük yaptım maalesef aldım yeniden. L lamia34 T Tandem felix S sebhrs sizler devam ediyo musunuz?

başka kimler var dukan yapan?

Çok mutlu oldum :KK49: nasıl yapalım haftalık tartı fotoğrafı mı yüklesek

olur canım nasıl dersen ikimiziz baksana :)

ben normalde diyet gruplarında 5. takımdayım, cuma günleri tartılıyoruz zaten. bu arada tamamen dukana sağdık devam edemicem sanırım, mesela yulaf kepeği yerine tam bugday ya da kepekli ekmekle devam ediyorum ben. ufak tefek ekleme çıkarmam var belki yanlış belki doğru işte.

bu arada geçen sene 2 ayda 10 kilo verip 70,6'dan 60,6'a düşmüştüm, biraz kolestrolüm yükseldi ama hiç 60 gibi değilsin diyolardı bana muhtemelen hep yağdan verdiğim için. yine yapmak istiyorum ama o motivasyon yok bende, 1-2 derken geldi hepsi ya.

şimdi 68-69 dolanıyorum biran önce gitseler 62-63'e razıyım şu ara.

olur canım nasıl dersen ikimiziz baksana :)

ben normalde diyet gruplarında 5. takımdayım, cuma günleri tartılıyoruz zaten. bu arada tamamen dukana sağdık devam edemicem sanırım, mesela yulaf kepeği yerine tam bugday ya da kepekli ekmekle devam ediyorum ben. ufak tefek ekleme çıkarmam var belki yanlış belki doğru işte.

bu arada geçen sene 2 ayda 10 kilo verip 70,6'dan 60,6'a düşmüştüm, biraz kolestrolüm yükseldi ama hiç 60 gibi değilsin diyolardı bana muhtemelen hep yağdan verdiğim için. yine yapmak istiyorum ama o motivasyon yok bende, 1-2 derken geldi hepsi ya.

şimdi 68-69 dolanıyorum biran önce gitseler 62-63'e razıyım şu ara.
Ben de dediğim gibi 91den 68-70e inmiştim şu an 75im. Protein ağırlıklı beslenince yinvereceğiz inşallah :KK49: cumartesiden cumartesiye paylaşalım mı sana uyar mı sabahları paylaşırız motivasyon için iyi olur :KK51:

Ben de dediğim gibi 91den 68-70e inmiştim şu an 75im. Protein ağırlıklı beslenince yinvereceğiz inşallah :KK49: cumartesiden cumartesiye paylaşalım mı sana uyar mı sabahları paylaşırız motivasyon için iyi olur :KK51:

Olur canım hiç sıkıntı yok, paylaşım yapınca etiketle beni :)

1. Atak gününü atlattım ve giden -700 gram :) 2 ay öncesine kadar bu diyeti yapıyordum fakat hiç acıkmıyordm yeni başlayalı beri çok acıkıyorum. Midem 2 ayda baya genişlemiş sanırım :KK47: olsun 23 kilo verdim pes etmem yok. Doğum günüme kadar 68i görmek istiyorum tekrardan :KK49:

1. Atak gününü atlattım ve giden -700 gram :) 2 ay öncesine kadar bu diyeti yapıyordum fakat hiç acıkmıyordm yeni başlayalı beri çok acıkıyorum. Midem 2 ayda baya genişlemiş sanırım :KK47: olsun 23 kilo verdim pes etmem yok. Doğum günüme kadar 68i görmek istiyorum tekrardan :KK49:

tebrikler, menü de paylaşsana burda, ilham ol bana.

tebrikler, menü de paylaşsana burda, ilham ol bana.
Dün sabah yumurta yedim, yulaf kepeği hakkımı öğlen yoğurtla değerlendirdim :kk77: akşam ise körili tavuk yaptım yanında da yoğurt yedim yine.
Bugün ise sabah yumurta yedim ekmeğimle, öğle yemeğinde et, akşama da tavuk yerim herhalde :KK76:
protein protein :kahve:

Dün sabah yumurta yedim, yulaf kepeği hakkımı öğlen yoğurtla değerlendirdim :kk77: akşam ise körili tavuk yaptım yanında da yoğurt yedim yine.
Bugün ise sabah yumurta yedim ekmeğimle, öğle yemeğinde et, akşama da tavuk yerim herhalde :KK76:

Ay harikasın :)

Ben 60 tan 57 ye ınmışım son 2 kılo

Kızlar birşey soracağım, ben 65,5 olarak başladım ,ikinci atak gümünde 63,9 idim, bugün tam 1 ay oldu ve güncel kilom 61 ama 2 haftadır 61-62 gezip duruyorum, bazen 60,8 sonraki gün hop 61,4 sizce normal mi? Yavaş mı kilo veriyorum yoksa sabırsız mıyım? Motivasyonum düşüyor günden güne :KK43: ne yapmalıyım ben daha hızlı veririm zannetmiştim moralim bozuldu kilo veremiyorum :KK43:

İçim kurudu et yemekten bir de o tartıda hep aynı rakamları görünce canım sıkılıyor, bıraksam mı diyorum ama vermem lazım ühüühüüü
Sakın bırakmayın. Ben 23 kilo verdim son zamanlarda iyice durmuştu. 3 gün üst üste hibiskus çayı için gün gün kiloların gittiğini göreceksiniz. Kolay gelsin :KK200:

Back