- 19 Mart 2017
- 348
- 1.216
- 63
bugün basladim dukan diyetine
yıllar once 15 gün yapabilmistim.4-5 kilo vermistim o dönem ama devam edemedim
bir arkadasim basladi 10 gün atak yapti 5+2 devam ediyor .yani 5 gun protein 2 gun sebze protein seklinde devam ediyor ve daha 1 ay olmadan 8 kilo verdi
onu gorunce bende bugun basladim
88 kiloyum
hedefim 70 olmak
ins basarabilirim
Merhabalarben tekrardan geldim :) 23 kilo vererek gelin oldum. Balayı, yeni evli derken 5 kilo almışım 91den inmiştim şu an 75im. Tekrardan başlıyorum yarın. Motivasyon için arkadaş aranıyor
Çok mutlu oldumben ben
Çok mutlu oldumnasıl yapalım haftalık tartı fotoğrafı mı yüklesek
Ben de dediğim gibi 91den 68-70e inmiştim şu an 75im. Protein ağırlıklı beslenince yinvereceğiz inşallaholur canım nasıl dersen ikimiziz baksana :)
ben normalde diyet gruplarında 5. takımdayım, cuma günleri tartılıyoruz zaten. bu arada tamamen dukana sağdık devam edemicem sanırım, mesela yulaf kepeği yerine tam bugday ya da kepekli ekmekle devam ediyorum ben. ufak tefek ekleme çıkarmam var belki yanlış belki doğru işte.
bu arada geçen sene 2 ayda 10 kilo verip 70,6'dan 60,6'a düşmüştüm, biraz kolestrolüm yükseldi ama hiç 60 gibi değilsin diyolardı bana muhtemelen hep yağdan verdiğim için. yine yapmak istiyorum ama o motivasyon yok bende, 1-2 derken geldi hepsi ya.
şimdi 68-69 dolanıyorum biran önce gitseler 62-63'e razıyım şu ara.
Ben de dediğim gibi 91den 68-70e inmiştim şu an 75im. Protein ağırlıklı beslenince yinvereceğiz inşallahcumartesiden cumartesiye paylaşalım mı sana uyar mı sabahları paylaşırız motivasyon için iyi olur
1. Atak gününü atlattım ve giden -700 gram :) 2 ay öncesine kadar bu diyeti yapıyordum fakat hiç acıkmıyordm yeni başlayalı beri çok acıkıyorum. Midem 2 ayda baya genişlemiş sanırımolsun 23 kilo verdim pes etmem yok. Doğum günüme kadar 68i görmek istiyorum tekrardan
Dün sabah yumurta yedim, yulaf kepeği hakkımı öğlen yoğurtla değerlendirdimtebrikler, menü de paylaşsana burda, ilham ol bana.
Dün sabah yumurta yedim, yulaf kepeği hakkımı öğlen yoğurtla değerlendirdimakşam ise körili tavuk yaptım yanında da yoğurt yedim yine.
Bugün ise sabah yumurta yedim ekmeğimle, öğle yemeğinde et, akşama da tavuk yerim herhalde
protein protein
Sen neler yaptın devam değil.mi?Ay harikasın :)
Sen neler yaptın devam değil.mi?
Dün sabah yumurta yedim, yulaf kepeği hakkımı öğlen yoğurtla değerlendirdimakşam ise körili tavuk yaptım yanında da yoğurt yedim yine.
Bugün ise sabah yumurta yedim ekmeğimle, öğle yemeğinde et, akşama da tavuk yerim herhalde
protein protein
Sakın bırakmayın. Ben 23 kilo verdim son zamanlarda iyice durmuştu. 3 gün üst üste hibiskus çayı için gün gün kiloların gittiğini göreceksiniz. Kolay gelsinİçim kurudu et yemekten bir de o tartıda hep aynı rakamları görünce canım sıkılıyor, bıraksam mı diyorum ama vermem lazım ühüühüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?