Kızlar nerelerdesiniz? Bir dukancı ben mi kaldım 70de sabit kaldım kıramıyorum yardım please
Aslında nedense yeşil çay ile duraklamayı kırmaya çalışıyorum ama olmadı. Beyaz yapmak şart oldu sanırımbeyaz yumruk yapmayı denesene?
Aslında nedense yeşil çay ile duraklamayı kırmaya çalışıyorum ama olmadı. Beyaz yapmak şart oldu sanırım
Hoşgeldin bir an önce hiç beklemeden başlamalısın. Dukan arada güncel bilgiler paylaşıyor. Resmi sitesinden yayınlanınca haberimiz olur artıkArkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır dukan diyetini araştırıyorum, kitabını alıp inceledim sizlerin yazdıklarınızı okudum ve artık bugün aranıza katıldım ve diyeta başladım. Şu an dukanı takip eden var mı? başlangıç için bana önerebileceğiniz şeyler mevcut mu?
Başlangıç kilom 77,4 ..hedef 62
Hoşgeldin bir an önce hiç beklemeden başlamalısın. Dukan arada güncel bilgiler paylaşıyor. Resmi sitesinden yayınlanınca haberimiz olur artık
İlk üç gün için fazla bile demekki baya ödem varmış. kaç gün atak yapacaksınız? Bu arada kaçamak yapmak kesinlikle durduruyor. Ben atakda hiç kaçamak yapmadım. 4. Ayım dolacak 19 kilo civarı verdim. Bir parça çikolata ve lokum yediğimden 15 gün duraklama yaşadım bu da bana zararTeşekkür ederim sitesine bakacağım birazdan. Bugün 4. günüm bir kaşık taze fasulye ve yarım tulumba tatlısı yediğim için o kadar suçluluk duygusu hissediyorum ki anlatamam. (önceden 4 tane tulumba tatlısı yesem gözüme gelmezdi..)Sizde de böyle şeyler oluyor mu arkadaşlar?
Bu arada 3 günde 2,3 kg vermişim sizce nasıl atağın ilk 3 günü için?
İlk üç gün için fazla bile demekki baya ödem varmış. kaç gün atak yapacaksınız? Bu arada kaçamak yapmak kesinlikle durduruyor. Ben atakda hiç kaçamak yapmadım. 4. Ayım dolacak 19 kilo civarı verdim. Bir parça çikolata ve lokum yediğimden 15 gün duraklama yaşadım bu da bana zararbu yüzden sakın kaçamak yaptım diye kötü hissetme kaldığıterden devam
HoşbuldumMerhaba hanımlar. Aramıza yeni yoldaşlar katılmış hoşgelmişlerYarın dukancığıma başlayalı tam 4 ay doluyor. 91'den 71'e 20 kilo verdim. Bu diyet beni fazlası ile memnun etti. Şu anlık tek sıkıntım kilo vermemin yavaşlamış olması. Hedefim 63 buna az kalmasının bir etkisi olur mu dersiniz Ne yalan söyleyeyim işe yarayacağını çok da düşünerek başlamadım bu diyete ama mucizevi bir şekilde etkisi oldu. Tabi 20 kilo verirsiniz insanlar fark etmez 1 kilo alırsınız ayy canım kilo mu aldın seeen? diye sözler de duydu bu kulaklar Azimle devam. İnanıyorum ki hepimiz birbirimize destek verirsek ulaşacağız hedeflerimize. Daha sık girmeye çalışıp birbirimizi motive edelim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?