Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Seyir 6/56 dan merhaba.
Bügün saf protein günümdü.sabah hindi fümeli omlet ve bir dilim peynir yedim.dukan ekmek hakkımı da sabah tükettim.
Akşama körili tavuk pişirdim.şimdi de yoğurtla onu yicem
Sabah tartı 64.8 kg idi :)

canım ne zamandır yapıyorsun ve ne kadar verdin acaba?

Cnm merhaba, daha yeni benimkisi. Test 3 gün atak 56 gün seyir yapacaksın demişti. Seyir de 7. Günüm toplamda 10 gündür yapıyorum. 67 ile başladım 64.8 kg yum şu an.
Atakta ödemleri atıyorsun.sonrada seyirde yaklaşık haftada 1 kg ya tekabül ediyor vermen.haftada 2 gün saf protein diğer günler sebze protein yaparsan verirsin ama şeker un gibi yasaklılardan uzak durursan.yoksa sadece kilonu sabitlersin. Ben senin yerinde olsam tam yapardım.nişan elbisemde kuğu gibi olurdum.bende düğün öncesi yapmıştım.temmuz başı başlayıp agustos sonu evlendim.8 kg vermiştim harikaydı

ya süpersin maşallah darısı başıma..atak yapabiliyorum sorun yok.şeker ve ekmeği de yemediğime tamamen yemiyorum sorun yok..sadece seyir günleri öğlen protein yediysem akşam da sebze yerim.yani iki öğün de illa protein olsun istemem sanırım ben.yine de veririm heralde değil mi iki gün saf protein yapsam?

1 ayda mı verdin 8 kilo muhteşemsin ya..benimde yapmam lazım yoksa çok kötü olacak.

Yok 2 ayda verdim.1 ayda vermem için 90 ustu kiloda olmam lazim.benim boyum 170, o zmn yaptigimda 56ya dusmustum.aşırı bir kilom yoktu yani. Simdi daha zor gidiyor tabi habire diyet yap boz vücut dirençli.
Evet bence bu şekilde verirsin.gayret et o gün cekilcecegin resimleri düşün bozma

Eveeet seyir 9/ 56
Kilom hala 64.8
Dun saf protein günümdü.tavuk çorba içtim 2 kase.bugün sebze gunum.bamya pisiricem.tavuk corba icicem yine.bamya 1 kaşık almayi düşünüyorum.çünkü gecen gun dukan sitelerinde bir yerde bamyanin nisasta içeriğinin yuksek olduğunu okudum. Allahtan yaz aylarındayız iştah yok.

Bu arada dukan sabah kalkınca ve aksam yatarken mutlaka yeşilçay için diye önermiş.bugünden itibaren öğlen değil onun dediği gibi yapicam.yeşilçayimi içtim simdi kahvaltımı hazırlayayım.

yeşil çay ayrıca stresi arttırıyormuş canım kafein yüksek aklında olsun.terapistim söyledi fazla tüketme

Bugün seyirde saf protein günüm. 12/56 dan merhaba. Kilo 64.2
Az kaldı çooook heyecanlıyım. Salı akşam kayınvalidede kalcam.bakalım nasıl yırtsam? Salı sebze protein günü o tamam da çarşamba sabahı kahvaltı da sebze yemediğimi görünce napcak bilmem.ordan sınava gidicem yer kaçarım o görmeden şansım yaver giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…