Bu arada misafirlikte bişi yemeden yırttım.anlayışlı insanlarmış.cok da güzel şeyler yapmışlardı ama olsun tartıda eksi görmek daha da güzel.
Kvalidede de bamya vardı. Allah'tan sebze protein günümdü.onu da öyle atlattım.diyetteyim demedim yoksa baltalamak için bi ton şey yapardı.
Hadi bakalım dukanteste göre verilen tarih 30 agustostu.seyirde gerisayımlı bildirim yapıcam bende. 5/56 seyir
Cnm merhaba, daha yeni benimkisi. Test 3 gün atak 56 gün seyir yapacaksın demişti. Seyir de 7. Günüm toplamda 10 gündür yapıyorum. 67 ile başladım 64.8 kg yum şu an.
Atakta ödemleri atıyorsun.sonrada seyirde yaklaşık haftada 1 kg ya tekabül ediyor vermen.haftada 2 gün saf protein diğer günler sebze protein yaparsan verirsin ama şeker un gibi yasaklılardan uzak durursan.yoksa sadece kilonu sabitlersin. Ben senin yerinde olsam tam yapardım.nişan elbisemde kuğu gibi olurdum.bende düğün öncesi yapmıştım.temmuz başı başlayıp agustos sonu evlendim.8 kg vermiştim harikaydı
Bu arada dukan sabah kalkınca ve aksam yatarken mutlaka yeşilçay için diye önermiş.bugünden itibaren öğlen değil onun dediği gibi yapicam.yeşilçayimi içtim simdi kahvaltımı hazırlayayım.
Günlük tutar gibi oldum kimse yok forumda.sanırım yaz geldi diyetler bırakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?