Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam arkadaşlar, bende altı ay kadar önce yapmıştım Dukan'ı kitabını iyice okuyup, çokça da araştırma yaptıktan sonra yeterli bilgi sahibi olupta yapmıştım hatta. İki ay mıydı acaba tam hatırlamıyorum ama öyle bi kısa sürede 7 kilo vermiştim ve o kadar incelmişti ki vücudum inanılmaz derecede sanki daha da zayıflamışım gibi bir görünüm elde etmiştim. Ama aptallık edip devam etmedim, tatlıya düşkünlüğüm yüzünden diyeti bıraktım ve tüm verdiğim kiloları geri aldım Şimdi yeniden başlayacağım ve azimle sporla birlikte bırakmamayı düşünüyorum. Üstelik bu diyetin kalça ve basen genişliği konusunda şikayeti olan bayanlar için çok çok işe yaradığını söyleyeyim, şahsen benimde kalçalarım biraz geniş, ne de güzel incelmişti bu diyet sayesinde. Yarından itibaren tekrar başlayacağım ve buraya da yazacağım umarım yine güzel sonuçlar elde ederim, ederiz.☺️

Merhaba arkadaşlar çok sevindim tekrar dukan diyetine başlamanıza.ben de burda tek başıma diyet yapıyordum resmen.dukan gercekten de bacaklari iyi inceltiyor.
Ben seyirde 19.günümdeyim. Atak 3 gu n vermişti test.su an 62.9kg yum.yani 4.1kg verdim.hedefe az kaldı. 4 kg daha vereyim güçlendirmeye geçicem. Sizler kaç kilo boydasınız? Hedef nedir? Gelin yediklerimizi de paylaşalım hem aksama ne pisirsem olayına çare olur belki

Merhaba arkadaşlar çok sevindim tekrar dukan diyetine başlamanıza.ben de burda tek başıma diyet yapıyordum resmen.dukan gercekten de bacaklari iyi inceltiyor.
Ben seyirde 19.günümdeyim. Atak 3 gu n vermişti test.su an 62.9kg yum.yani 4.1kg verdim.hedefe az kaldı. 4 kg daha vereyim güçlendirmeye geçicem. Sizler kaç kilo boydasınız? Hedef nedir? Gelin yediklerimizi de paylaşalım hem aksama ne pisirsem olayına çare olur belki
Kesinlikle bende ilk yaptığımda sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldığım için bırakmıştım, değişik şeyler yapmak lazım bu diyetlerde. Ben 66 kiloyum 1.68 de boyum var sıkılaşmam lazım diyetin yanında leslie nin yürüyüş programını uygulamayı düşünüyorum umarım iyi olur

Merhabalar hanımlar. Aramıza yeni kişiler gelmiş ve son gaz diyete devam edildiğini görmek beni çok mutlu etti. Ben neredeyse 15 gündür 70 kilodayım. 21 kiloyu göz açıp kapayıncaya dek verdim fakat 7 kilo kala ileri gidemiyorum. Ara sıra yaptığım kaçamakların buna etkisi olduğunu düşünüyorum. Hibiskus çayının direnci kırdığını öğrendim. En yakın zamanda yeşil çay ile tüketmeye başlayacağım. Ah 69u görseydim gerisi gelecek :KK49:

Kesinlikle bende ilk yaptığımda sürekli aynı şeyleri yemekten sıkıldığım için bırakmıştım, değişik şeyler yapmak lazım bu diyetlerde. Ben 66 kiloyum 1.68 de boyum var sıkılaşmam lazım diyetin yanında leslie nin yürüyüş programını uygulamayı düşünüyorum umarım iyi olur

Başlangıçlarımız aynı sayılır bende 170 cm boya 67 kg idim. Bugün çok şükür 62.4 kg yu gördüm. Temmuz bitmek üzere, agustos bitimi herkes tatil dönüşü kilo almış kışa girerken biz incecik olmanın keyfini yaşayalım kızlar :halay:
Seneye yaza da bomba gibi gireriz

Benim bugün sebze protein günüm pek bişi canım istemiyor, ton balıklı salata yapıcam kendime.eşim Karatay yapıyor onun dünden kalan kurufasülyesi var onu yiyecek.
21 gün geçince aynı dedikleri gibi oluyor insanın canı tatlı vs istemiyor.şekerden arındığıma çok sevindim. Geçen gün misafirim vardı baklava getirmişler ayıptır söylemesi.eşim de ben de yemedik.çöpe de atamazdım, buzluğa attım bende.misafir gelirse çözdürüp veririm :)

4 yıl önce dukan yapmıştım, çok da zayıflamıştım, hedefime çok çok az kalmıştı. ama krouma evremesini yapmadığım için tekrar aldım tabiki kiloları, geçen sene karatay yaptım yine güzel kilo verdim. ama onlarıda tekrar geri aldım. şimdi yeniden dukana başladım. Atak evrem bitti, bugün seyir evresinin ilk günü..Atak da 4 kilo verdim. Çünkü 100 kiloyum :( ilk hedefim 85 sonra da 75 kg olmak..

Merhabalar hanımlar. Aramıza yeni kişiler gelmiş ve son gaz diyete devam edildiğini görmek beni çok mutlu etti. Ben neredeyse 15 gündür 70 kilodayım. 21 kiloyu göz açıp kapayıncaya dek verdim fakat 7 kilo kala ileri gidemiyorum. Ara sıra yaptığım kaçamakların buna etkisi olduğunu düşünüyorum. Hibiskus çayının direnci kırdığını öğrendim. En yakın zamanda yeşil çay ile tüketmeye başlayacağım. Ah 69u görseydim gerisi gelecek :KK49:

Ne kadar güzel vermissiniz :KK54:
Bende 90 kilo ile baslamıştım kilo vermeye ama benimki al ver al ver derken 3 sene sürdü. Şuan 71.0 kiloyum ve tıkandım resmen 60 lı rakamları en son ne zaman gördügümü bile hatırlamıyorum belki de o yüzden zor veriyorum şuan.
Atak evresini 3 gün yaptım ama 0.8 kg verdim sadece.
Seyirde de bi anda aşirı kilo veriyim die bir beklentim yok. Haftda 1 kilo gitse başka bişey istemem.
Ayrıca hafta ici hergün spora gidiyorum bu ay bakalım ne kadar verebilicem.:KK56:

Ne kadar güzel vermissiniz :KK54:
Bende 90 kilo ile baslamıştım kilo vermeye ama benimki al ver al ver derken 3 sene sürdü. Şuan 71.0 kiloyum ve tıkandım resmen 60 lı rakamları en son ne zaman gördügümü bile hatırlamıyorum belki de o yüzden zor veriyorum şuan.
Atak evresini 3 gün yaptım ama 0.8 kg verdim sadece.
Seyirde de bi anda aşirı kilo veriyim die bir beklentim yok. Haftda 1 kilo gitse başka bişey istemem.
Ayrıca hafta ici hergün spora gidiyorum bu ay bakalım ne kadar verebilicem.:KK56:

:KK45::KK45:Bugün tok karnına bir tartılayım diyip 63 olmuşum inanamadım 3 kilo gittiğine, büyük ihtimalle vücuttaki ödemi attım birde sıkı spor olunca süper hızlı gidiyor herhalde kilolar :KK71: Buraya yazınca iyi azimli oluyoruz kızlar bencede burada ne yaptık ne ettik yazdığımız iyi oluyor, kilo vermeniz durduysa hiç sorun etmeyin zaten her diyette oluyor duraksama dönemi önemli olan zaten veremiyorum diyip kaçamak yapmamak ve kilo veremiyoruz diye moralimizi düşürmemek. Azim edicez yapıcaz gidicek vallaha bu kilolar ☺️☺️ Bu yaza yetişemedik inaşallah diğer yaza bomba gibi geliriz sorun yok

:KK45::KK45:Bugün tok karnına bir tartılayım diyip 63 olmuşum inanamadım 3 kilo gittiğine, büyük ihtimalle vücuttaki ödemi attım birde sıkı spor olunca süper hızlı gidiyor herhalde kilolar :KK71: Buraya yazınca iyi azimli oluyoruz kızlar bencede burada ne yaptık ne ettik yazdığımız iyi oluyor, kilo vermeniz durduysa hiç sorun etmeyin zaten her diyette oluyor duraksama dönemi önemli olan zaten veremiyorum diyip kaçamak yapmamak ve kilo veremiyoruz diye moralimizi düşürmemek. Azim edicez yapıcaz gidicek vallaha bu kilolar ☺️☺️ Bu yaza yetişemedik inaşallah diğer yaza bomba gibi geliriz sorun yok
Yaa tebrik ederim. :KK52:
Bide bişey danısmak istiyorum, acaba ben özsllikle yagsız peynir yoğurt yemiyorum. Bu etkiliyor olabilir mi kilo vermemi??

Bugün yine 70.4 gördüm bir türlü geçemedim 6lı rakamlara yoruldum vallahi. 21 kilo ne de çabuk gitti. Hibiskus çayı alacağım bugün inşallah kırarım şu 70i. Sporu bu aralar bırakmıştım sanırım ondan durakladım. Bir de neredeyse 10 yıldır inmemiştim bu kilonun altına.

Bugün yine 70.4 gördüm bir türlü geçemedim 6lı rakamlara yoruldum vallahi. 21 kilo ne de çabuk gitti. Hibiskus çayı alacağım bugün inşallah kırarım şu 70i. Sporu bu aralar bırakmıştım sanırım ondan durakladım. Bir de neredeyse 10 yıldır inmemiştim bu kilonun altına.
Olmuyor ya bende takılı kaldım resmen. Aa spordan dolayi incedim ölçulerimde bakalim insallah inerim 60 li rakamlara. Sanki 69 u gördüğum zaman gerisi kolay gelcek gbi geliyor

Merhabalar kızlar
Ben 62.6 ile devam ediyorum hala.duraklamadayım. Çünkü 5 senedir bu kilonun altını görmedim.inat ediyor o yüzden ama yılmak yok.bugün Yeşilcayla ve su tüketimimi artırarak kırmaya çalışcam.bikaç gündür suyu azaltmıştım çünkü.

Dukanda peynir yoğurt süt en fazla % 2 yağlı olabilir.yağlı olanlar kratayda serbest. Tabiki kilo verimi durur. http://www.dukandiyetitariflerim.com/search/label/DUKAN'A HAZIRLIK
Burada tüm detaylar mevcut. Her şey yağsız olmalı.yoksa daha az ya da uzun sürede verirsiniz
Ben sırf bu yüzden karatayı bırakıp dukana geçtim.

Back