Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar :) Ramazan'da dukana devam mı :dondurma: ben devam ediyorum valla . Başlangıç 87 güncel 71 :KK68::KK68: Rabbime çok şükür çok mutluyum eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. Lakin ramazana başladığımdan beri kilo veremiyorum. Bunun sebebi de ben neredeyse 10 yıldır hiç 71in altını görmediğim vücudum izin vermiyor ilerlememe:KK61: Ama yeşil çaya başladım bugün ve bunu kıracağıma inanıyorum. 16 kilo verdim umarım tekrar yazdığımda 6lı rakamlarla gelirim :KK31:

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır dukan diyetini araştırıyorum, kitabını alıp inceledim sizlerin yazdıklarınızı okudum ve artık bugün aranıza katıldım ve diyeta başladım. Şu an dukanı takip eden var mı? başlangıç için bana önerebileceğiniz şeyler mevcut mu?
Başlangıç kilom 77,4 ..hedef 62

Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır dukan diyetini araştırıyorum, kitabını alıp inceledim sizlerin yazdıklarınızı okudum ve artık bugün aranıza katıldım ve diyeta başladım. Şu an dukanı takip eden var mı? başlangıç için bana önerebileceğiniz şeyler mevcut mu?
Başlangıç kilom 77,4 ..hedef 62
Hoşgeldin bir an önce hiç beklemeden başlamalısın. Dukan arada güncel bilgiler paylaşıyor. Resmi sitesinden yayınlanınca haberimiz olur artık

Hoşgeldin bir an önce hiç beklemeden başlamalısın. Dukan arada güncel bilgiler paylaşıyor. Resmi sitesinden yayınlanınca haberimiz olur artık

Teşekkür ederim sitesine bakacağım birazdan. Bugün 4. günüm bir kaşık taze fasulye ve yarım tulumba tatlısı yediğim için o kadar suçluluk duygusu hissediyorum ki anlatamam. (önceden 4 tane tulumba tatlısı yesem gözüme gelmezdi..)Sizde de böyle şeyler oluyor mu arkadaşlar?

Bu arada 3 günde 2,3 kg vermişim sizce nasıl atağın ilk 3 günü için?

Teşekkür ederim sitesine bakacağım birazdan. Bugün 4. günüm bir kaşık taze fasulye ve yarım tulumba tatlısı yediğim için o kadar suçluluk duygusu hissediyorum ki anlatamam. (önceden 4 tane tulumba tatlısı yesem gözüme gelmezdi..)Sizde de böyle şeyler oluyor mu arkadaşlar?

Bu arada 3 günde 2,3 kg vermişim sizce nasıl atağın ilk 3 günü için?
İlk üç gün için fazla bile demekki baya ödem varmış. kaç gün atak yapacaksınız? Bu arada kaçamak yapmak kesinlikle durduruyor. Ben atakda hiç kaçamak yapmadım. 4. Ayım dolacak 19 kilo civarı verdim. Bir parça çikolata ve lokum yediğimden 15 gün duraklama yaşadım bu da bana zarar :KK12: bu yüzden sakın kaçamak yaptım diye kötü hissetme kaldığıterden devam

Slm'lar ben de basladim dukan amcamin diyetine, 68.6 kg ile 3 gun atak yaptim ve 1.5 kg kaybettim. Yas 36 bu arada.

Atak zor gecmedi, hatta ilk iki gun yulaf kepegim elime ulasmamis olmasina ragmen sorun yasamadim.

Bugun seyirin 2. gunu, dune gore 400 gr almisim. Fakat, dunle bugun yulaf kepegini 4 kasik olarak tuketiyorum ( reglim yaklasti ve ben istisnasiz hep kabiz olurum!).

Icim biraz rahat cunku sut ve sut urunleri tuketmiyorum, oradan gelecek karbonhidrattansa, kepektenten gelecek lif benim icin daha elzem. Tabii bir de okudugun su yazi da bayagi cesaretlendirdi beni bunu yapmam icin ;

" You can add extra oat bran to your diet after the Attack Phase by using your daily tolerated items allowance. Two additional tablespoons of oat bran are considered as one of your two tolerated items. "
http://thedukandietsite.com/348/can-you-eat-unlimited-oat-bran-on-the-dukan-diet/

Tabii baska herhangi bir tolore yiyecek tuketmiyorum. Diyetin basindan beri de her gun 1 saat climber-stepper kullaniyorum

Bakalim bugunku saf protein gununde 4 kasik yulaf nasil etki edecek ?

Selamlar. Ben de bugün atak 3. Günündeyim. Testte 3 gün çıktı. 170 boy 67 kg ile başladım. Bu sabah 66 kg çıktım.bakalım yarın kaç çıkacak.daha önce 2 kez dukan diyeti yaptım.ama seyir bitince güçlendirme ve koruma aşamalarını yapmadığımdan 6 kg verip 12 kg aldım.bu sefer azimliyim tüm aşamaları tamamlıcam.eger öyle yapmayacaksanız hiç başlamayın çünkü bırakan tüm tanıdıklarım verilenin tam iki katını aldılar hep. 30 Ağustos'ta 58 kg olacağımı söyledi test.hadi inşaallaaaahhh

İlk üç gün için fazla bile demekki baya ödem varmış. kaç gün atak yapacaksınız? Bu arada kaçamak yapmak kesinlikle durduruyor. Ben atakda hiç kaçamak yapmadım. 4. Ayım dolacak 19 kilo civarı verdim. Bir parça çikolata ve lokum yediğimden 15 gün duraklama yaşadım bu da bana zarar :KK12: bu yüzden sakın kaçamak yaptım diye kötü hissetme kaldığıterden devam

Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim gerçekten büyük azim:)
ben atak 6 gün yapacaktım ama 2 temmuz annemin doğum gününde diyetten aşırı uzaklaştığım için 1 gün daha atak ilave ettim ve bugün son atak günüm seyire geçeceğim yarın. Bu sabah tartıldım 73.8 gösterdi yani 5 günde (o suçlu günü saymıyorum:olamaz:) 3.6 kg oldu. Biraz yavaş sanki. Şu an öğle yemeği yiyorum light yoğurt biraz tatlandırıcılı ve light hindi füme.. insan alışıyormuş ama şekersizlik çikolatasızlık baya zor

Merhaba hanımlar. Aramıza yeni yoldaşlar katılmış hoşgelmişler :KK19: Yarın dukancığıma başlayalı tam 4 ay doluyor. 91'den 71'e 20 kilo verdim. Bu diyet beni fazlası ile memnun etti. Şu anlık tek sıkıntım kilo vermemin yavaşlamış olması. Hedefim 63 buna az kalmasının bir etkisi olur mu dersiniz :KK51: Ne yalan söyleyeyim işe yarayacağını çok da düşünerek başlamadım bu diyete ama mucizevi bir şekilde etkisi oldu. Tabi 20 kilo verirsiniz insanlar fark etmez 1 kilo alırsınız ayy canım kilo mu aldın seeen? diye sözler de duydu bu kulaklar :kızgın: Azimle devam. İnanıyorum ki hepimiz birbirimize destek verirsek ulaşacağız hedeflerimize. Daha sık girmeye çalışıp birbirimizi motive edelim mi ? :KK22:

Slm'lar herkese,
Ne yazik ki Dukan diyetini birakma karari aldim, cok uzgunum... Kabizlikla ilgili durumum ne yapsam duzelmedi, hatta cok cok daha kotuye gitti- ayrinti vermek yersiz-

Tam da guzel incelme saglamaya baslamisken :cry:

Ya Karatay yapacagim yada kalori sayimina geri donerim...
Dilerim sizler istediginiz sekilde zayiflarsiniz, kolay gelsin...

64.9 kg ile merhaba :KK49:
2.1 kg gitti bile çok şükür. Bende de kabızlık başladı.oysa daha önce yaptığım dönemde hiç olmamıstı.yağsız yemekten oluyor hep bunlar Ama olsun.bugun probiyotik içtim, Yeşilçay içtim, kefir içtim üstüne.keten tohumu ve chia ekleyerek dukan ekmek yaptım.yani kabızlığımı düzeltecek her yola başvurdum :21:
Düzeleceğini düşünüyorum. Benim saat gibiydi bozuldu.dün yapamadım rahatsız oldum.neyseki bugün bunca şeyi yiyip içerek yapabildim.böyle devam o zaman :KK48:
Dukan gayet iyi gidiyor.

Merhaba hanımlar. Aramıza yeni yoldaşlar katılmış hoşgelmişler :KK19: Yarın dukancığıma başlayalı tam 4 ay doluyor. 91'den 71'e 20 kilo verdim. Bu diyet beni fazlası ile memnun etti. Şu anlık tek sıkıntım kilo vermemin yavaşlamış olması. Hedefim 63 buna az kalmasının bir etkisi olur mu dersiniz :KK51: Ne yalan söyleyeyim işe yarayacağını çok da düşünerek başlamadım bu diyete ama mucizevi bir şekilde etkisi oldu. Tabi 20 kilo verirsiniz insanlar fark etmez 1 kilo alırsınız ayy canım kilo mu aldın seeen? diye sözler de duydu bu kulaklar :kızgın: Azimle devam. İnanıyorum ki hepimiz birbirimize destek verirsek ulaşacağız hedeflerimize. Daha sık girmeye çalışıp birbirimizi motive edelim mi ? :KK22:
Hoşbuldum :KK3:
Hedefe ulaştıkça yavaşlıyor evet.bir de sınırlı izinli olanlara ve cola türü tatlandırıcılı şeylerden uzak durun diyorlar yavaşlarsa.gerçi 4 aydır yapıyormuşsunuz.bişi dememe gerek yok her şeyi iyi biliyorsunuzdur

Bu arada misafirlikte bişi yemeden yırttım.anlayışlı insanlarmış.cok da güzel şeyler yapmışlardı ama olsun tartıda eksi görmek daha da güzel.
Kvalidede de bamya vardı. Allah'tan sebze protein günümdü.onu da öyle atlattım.diyetteyim demedim yoksa baltalamak için bi ton şey yapardı.
Hadi bakalım dukanteste göre verilen tarih 30 agustostu.seyirde gerisayımlı bildirim yapıcam bende. 5/56 seyir :KK39:

Back