- 22 Ekim 2016
- 104
- 91
- 18
- 44
Inlh cnm sendebende tum ısteyenlerBen 25subatta 60.1 kilo ile başladım 3 gün atak yaptım. Dukan banada 52 kilo dedi ama ben 50ye inicem kafaya koydum. Süt ürünleri duraklamaya sebep olduğunu zaten kitabında belirtmiş tabi herkeste diil. duraklamaya girenleri süt ürünlerini azaltmaları konusunda uyarıyor. Ben 2 hafta duraklamaya girdiğimde kaşar ve beyaz peyniri tam yağlı tüketiyordum. Sonrasında kestim artık light ya da lor tüketiyorum. Günde 2 haşlama yumurta yiyorum onu da biraz taze soğan ve maydanozla salatasını yapıyorum içine pul biber karabiber limon sıkıyorun. Bir yumurta da yulaf unlu krepe koyuyorum. Bu şekilde kilo vermeye devam ettim. Birde tavuk göğsü yiyorum yağ kullanmıyorum 1 yemek kaşığı salça pul biber karabiber kekik sarımsak doğrayıp sulandirarak haşlıyorum suyu kuruyor çok iyi pişiyor. Sıvı yağ ve tuzu asla kullanmiyorum herşeyimi baharatla tatlandiriyorum. Tabi her bünye farklı ben kendimi zor çözdüm ne yiyince kilom duruyor ne iyi geliyor anladım. 6bucuk kilom kaldı verilecek. Benim bel bölgem çok kalındı yanlarını. Bana asla olmayan gömleği giydim dün tam oturdu inanilmaz inceldi yanlarim. İnsan çok motive oluyor. Sporu saglam yapıyorsun sen maşallah. İnşallah güzel istedigimiz gibi bir fiziğe kavusuruz
merhaba,İyii akşamlarrr :) Kızlar hayatta ilk kez diyet yapıcam aslında 3 kılo fazlam var ama ben 5 kılo vermek istiyorum. 64 kıloyum 59a ınmek ıstıyorum. test yaptım ama cevap gelmedı halan beklıyorum. Yarın başlıcam zaten etcil bir insanım ama nasıl olucak bılemıyorum :)
ya canım benim midem bulandı yapamadım yapamıcamda bu gidişlemerhaba,
ben seyir evresindeyim su an. 58.8 ile basladil, bugun birinci haftam bitti 56.5 idim.
ben seyir evresini bir gun saf protein, bir gun protein ve sebze olarak yapiyorum.
sorulariniz olursa yanitlayabilirim.
Ben çok memnunum. 10 kilo uçtu bilemerhaba kızlar 2 mayıs günü aranıza katılmayı düşünüyorum memnun musunuz?
Merhaba dukan yapmıyorum ama sizin metabolizma hızlı çalışıyor demek ki çok iyi benceBu arada bazı arkadaşlara baktığımda benim 1.5 ayda verdiğimi neredeyse 3 -4 ay gibi bir sürede vermişler. Ben de bir terslik olmasınşimdi bir tırsmadım değil yani. Normal mi arkadaşlar 1.5 ayda 10 kilo dukanda
Teşekkür ederim. Demekki metabolizmadan dolayı böyle. Diğer diyenlerde böyle hızlı kilo verme olmayınca insan şaşırıyorMerhaba dukan yapmıyorum ama sizin metabolizma hızlı çalışıyor demek ki çok iyi bence
Merhaba hoş geldini. Ben de devam ediyorum ne zamandır giremedim. Şu an 2.5 ay oldu 13 kilo verdim. 87 ile hiç de inanmayarak başladım ama şu an 73 kiloda eski kıyafetlerimi giymenin mutluluğunu yaşıyorum.sakın sakın bırakmayın kızlar2. Günün sonu toplam 1400 gr gitti kızlar azimle devam ediyorum :)
canim.merhabq klasik callanetics mi yapmistin devam ediyor musun hâlaBayıldım ben callana hiç bırakmamayı düşünüyorum76 olan belim şu an 68. Ve resmen karnımın sert olduğunu hissediyorum hayatımda ilk defa Hep yumuşacık bir insandım
Klasik en eski videoyu yapmıştım. Malesef hiç bir şeye devam etmiyorum.canim.merhabq klasik callanetics mi yapmistin devam ediyor musun hâla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?