Tiroid hastasıyım her sabah ilaç kullanıyorum. Harfiyen uyuyordum sadece peyniri normal yiyordum şuan onu da lor peynirine çevirdim. Bugün 57.5 çıktım 2haftadan sonra ilk kez. İnanılmaz yavaş veriyorum çokça sabır gerekiyor. Birde benim sorunum bel bölgem. Kilom 57olmasina rağmen belim 94cm. Resmen tüm kilolaf orda toplanmış bu da genetik. Kilo verince bel bölgemin yine kalın olmasından korkuyorum.Diyete tam manasiyla uyuyor musun?
2 gun protein yapip tekrar harekete gecebilir metobolizman
Ilginc ben arada kacamaklara ragmen veriyorum. Ama bu ara abarttigim icin veremedim. 2 gun protein yaptim bughn yine verdim. Yag oranlarina dikkat etmek lazim peynirlerin. Duraksama olabilir. Tekrar vermeye basladigina gore devam eder o.Tiroid hastasıyım her sabah ilaç kullanıyorum. Harfiyen uyuyordum sadece peyniri normal yiyordum şuan onu da lor peynirine çevirdim. Bugün 57.5 çıktım 2haftadan sonra ilk kez. İnanılmaz yavaş veriyorum çokça sabır gerekiyor. Birde benim sorunum bel bölgem. Kilom 57olmasina rağmen belim 94cm. Resmen tüm kilolaf orda toplanmış bu da genetik. Kilo verince bel bölgemin yine kalın olmasından korkuyorum.
Ben öyle kacamaklar yapsam kilo vermeyi geç alırım. Çok sansilisiniz ama tiroid hastalari kolay veremiyor malesef. Peyniri direk yemezdim yağ niyetine yulafla karistirir tavada krep yapardım. Tavaya tencereye sıfır yağ koyuyorum. Birgün verdiysem ertesi gün geri alıyorum o gramlari. Ama yinede şükür. Sadece motive olamıyor insan içinden her an bıraksam mı hissi geçiyor. En sevdiğim şeyi yesem de sonra üzüntü duyarım diye yiyemiyorum. Başladım bari bitsin diyorum bu diyet. En büyük korkum sonrasında verdiğim kiloları almak. Allah tüm tiroid hastalarina sabır versin. Kilo vermek zor da olsa mümkün ama hayatta sevdiginiz herşeyden feragat etmeniz lazım.Ilginc ben arada kacamaklara ragmen veriyorum. Ama bu ara abarttigim icin veremedim. 2 gun protein yaptim bughn yine verdim. Yag oranlarina dikkat etmek lazim peynirlerin. Duraksama olabilir. Tekrar vermeye basladigina gore devam eder o.
Benim de kilo almam cok kolay ama vermem de zor degil. Kolayliklaar dilerimBen öyle kacamaklar yapsam kilo vermeyi geç alırım. Çok sansilisiniz ama tiroid hastalari kolay veremiyor malesef. Peyniri direk yemezdim yağ niyetine yulafla karistirir tavada krep yapardım. Tavaya tencereye sıfır yağ koyuyorum. Birgün verdiysem ertesi gün geri alıyorum o gramlari. Ama yinede şükür. Sadece motive olamıyor insan içinden her an bıraksam mı hissi geçiyor. En sevdiğim şeyi yesem de sonra üzüntü duyarım diye yiyemiyorum. Başladım bari bitsin diyorum bu diyet. En büyük korkum sonrasında verdiğim kiloları almak. Allah tüm tiroid hastalarina sabır versin. Kilo vermek zor da olsa mümkün ama hayatta sevdiginiz herşeyden feragat etmeniz lazım.
merhaba, aksine daha iyi sonuç alınacağını düşünüyorum. kıpsarkadaslar bir sey sormak istiyorum. ben su an isvec dyetinin 6inci gununu tamamladim, geriye 7 gunum kaldi. sonrasinda dukan yapmak istiyorum. iki diyetin ard arda olmasi etkisini yok eder mi? su an 60?5 kiloyum. 9 nisana dek 55 olmam gerek. isvecte 3 gundur kilo verisim durdu.
vallahi etti galiba
burdan yazayım bari dedim :) nasıl 1,5 yk etti hayret valla.
muhtemelen 3 gün atak yapacaksın, yulaf kepeği hakkını iyi kullanman lazım. onu süt/yoğurt, yumurta, peynir gibi şeylerle zenginleştir bence. bayaa bi dukan tarifi var nette.
benimki kotu mu olmus peki? 3 gun atagim.
hadi bakalim :)
ben bu tarifi netten buldum 6 kasik yulaf kepegi, bir yumurta bir kasik da yogurt. harmanla 6 ya bol diyordu. bu durumda aslinda 1 kasik etmis oluyor benimki .wendy
simdi karides hasladim, yagsiz yogurt ile harmanladim kirmizi biber ve nane ile.evet aynen, yarım kaşık hakkını benim dediğim gibi krep yap bakalım, göz kararı tamamen. sandviç gibi fena olmuyo oda.
Yapmıyor sanırım. Maşallah iyi vermişsin. Bu sabah tartıda 56.4 çıktım -0.2daha vermişim. Biz birbirimizi motive ederiz artık. Ailem gözümün önünde neler neler yiyor ama bir süreden sonra insan alışıyor nefsine hakim olmayı öğreniyor. Kesinlikle bozma diyetini, duraklamaya girdiysen sınırlı gıdalarını azalt. Bende bir ara girmiştim 14gun boyunca bir gram bile verememiştim cıldircaktim artık resmen kendimle savaştım sonra baktım ki tolore gıdaları fazla tüketiyormusum. Bir de 57 kilo benim inatçı kilomdu. Vücudun hafızada tutuğu kiloyu vermek zor oluyor ama kırdım onu çok şükürKımse yapmıyor sanırım(
4.5 ay oldu 75 baslamıstım 61.5 ama buara durakladım spora basladım ama 3 gun bugun
Devam eden yokmu bıraz motıve olur bırbırımıze
Senın kılonda cok ıyı mşsh cnmYapmıyor sanırım. Maşallah iyi vermişsin. Bu sabah tartıda 56.4 çıktım -0.2daha vermişim. Biz birbirimizi motive ederiz artık. Ailem gözümün önünde neler neler yiyor ama bir süreden sonra insan alışıyor nefsine hakim olmayı öğreniyor. Kesinlikle bozma diyetini, duraklamaya girdiysen sınırlı gıdalarını azalt. Bende bir ara girmiştim 14gun boyunca bir gram bile verememiştim cıldircaktim artık resmen kendimle savaştım sonra baktım ki tolore gıdaları fazla tüketiyormusum. Bir de 57 kilo benim inatçı kilomdu. Vücudun hafızada tutuğu kiloyu vermek zor oluyor ama kırdım onu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?