- 22 Ekim 2016
- 104
- 91
- 18
- 44
Inlh cnm sendebende tum ısteyenlerBen 25subatta 60.1 kilo ile başladım 3 gün atak yaptım. Dukan banada 52 kilo dedi ama ben 50ye inicem kafaya koydum. Süt ürünleri duraklamaya sebep olduğunu zaten kitabında belirtmiş tabi herkeste diil. duraklamaya girenleri süt ürünlerini azaltmaları konusunda uyarıyor. Ben 2 hafta duraklamaya girdiğimde kaşar ve beyaz peyniri tam yağlı tüketiyordum. Sonrasında kestim artık light ya da lor tüketiyorum. Günde 2 haşlama yumurta yiyorum onu da biraz taze soğan ve maydanozla salatasını yapıyorum içine pul biber karabiber limon sıkıyorun. Bir yumurta da yulaf unlu krepe koyuyorum. Bu şekilde kilo vermeye devam ettim. Birde tavuk göğsü yiyorum yağ kullanmıyorum 1 yemek kaşığı salça pul biber karabiber kekik sarımsak doğrayıp sulandirarak haşlıyorum suyu kuruyor çok iyi pişiyor. Sıvı yağ ve tuzu asla kullanmiyorum herşeyimi baharatla tatlandiriyorum. Tabi her bünye farklı ben kendimi zor çözdüm ne yiyince kilom duruyor ne iyi geliyor anladım. 6bucuk kilom kaldı verilecek. Benim bel bölgem çok kalındı yanlarını. Bana asla olmayan gömleği giydim dün tam oturdu inanilmaz inceldi yanlarim. İnsan çok motive oluyor. Sporu saglam yapıyorsun sen maşallah. İnşallah güzel istedigimiz gibi bir fiziğe kavusuruz
Bugünde 4mıl leslı yaptım sabah dukan ekmegı 1.5 yumurta peynır
Oglem tavuk döner
Akşamda hasşanmıs tavuk yedım sanırım bugun anca 1 kasık yulaf hakkımı kullandım 3 yk bıtırmek gereklıymıs ama ekmegım azdı yapmaktw zor geldı
Ben 4.5 ay oldu lahmacun yaptırdım gecen ay cokta guzel oldu