Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben 25subatta 60.1 kilo ile başladım 3 gün atak yaptım. Dukan banada 52 kilo dedi ama ben 50ye inicem kafaya koydum. Süt ürünleri duraklamaya sebep olduğunu zaten kitabında belirtmiş tabi herkeste diil. duraklamaya girenleri süt ürünlerini azaltmaları konusunda uyarıyor. Ben 2 hafta duraklamaya girdiğimde kaşar ve beyaz peyniri tam yağlı tüketiyordum. Sonrasında kestim artık light ya da lor tüketiyorum. Günde 2 haşlama yumurta yiyorum onu da biraz taze soğan ve maydanozla salatasını yapıyorum içine pul biber karabiber limon sıkıyorun. Bir yumurta da yulaf unlu krepe koyuyorum. Bu şekilde kilo vermeye devam ettim. Birde tavuk göğsü yiyorum yağ kullanmıyorum 1 yemek kaşığı salça pul biber karabiber kekik sarımsak doğrayıp sulandirarak haşlıyorum suyu kuruyor çok iyi pişiyor. Sıvı yağ ve tuzu asla kullanmiyorum herşeyimi baharatla tatlandiriyorum. Tabi her bünye farklı ben kendimi zor çözdüm ne yiyince kilom duruyor ne iyi geliyor anladım. 6bucuk kilom kaldı verilecek. Benim bel bölgem çok kalındı yanlarını. Bana asla olmayan gömleği giydim dün tam oturdu inanilmaz inceldi yanlarim. İnsan çok motive oluyor. Sporu saglam yapıyorsun sen maşallah. İnşallah güzel istedigimiz gibi bir fiziğe kavusuruz
Inlh cnm sendebende tum ısteyenler
Bugünde 4mıl leslı yaptım sabah dukan ekmegı 1.5 yumurta peynır
Oglem tavuk döner
Akşamda hasşanmıs tavuk yedım sanırım bugun anca 1 kasık yulaf hakkımı kullandım 3 yk bıtırmek gereklıymıs ama ekmegım azdı yapmaktw zor geldı
Ben 4.5 ay oldu lahmacun yaptırdım gecen ay cokta guzel oldu

İyii akşamlarrr :) Kızlar hayatta ilk kez diyet yapıcam aslında 3 kılo fazlam var ama ben 5 kılo vermek istiyorum. 64 kıloyum 59a ınmek ıstıyorum. test yaptım ama cevap gelmedı halan beklıyorum. Yarın başlıcam zaten etcil bir insanım ama nasıl olucak bılemıyorum :)

İyii akşamlarrr :) Kızlar hayatta ilk kez diyet yapıcam aslında 3 kılo fazlam var ama ben 5 kılo vermek istiyorum. 64 kıloyum 59a ınmek ıstıyorum. test yaptım ama cevap gelmedı halan beklıyorum. Yarın başlıcam zaten etcil bir insanım ama nasıl olucak bılemıyorum :)
merhaba,

ben seyir evresindeyim su an. 58.8 ile basladil, bugun birinci haftam bitti 56.5 idim.
ben seyir evresini bir gun saf protein, bir gun protein ve sebze olarak yapiyorum.

sorulariniz olursa yanitlayabilirim.

merhaba,

ben seyir evresindeyim su an. 58.8 ile basladil, bugun birinci haftam bitti 56.5 idim.
ben seyir evresini bir gun saf protein, bir gun protein ve sebze olarak yapiyorum.

sorulariniz olursa yanitlayabilirim.
ya canım benim midem bulandı yapamadım yapamıcamda bu gidişle

Dukani 1 ay yaptim 4 kilo verdim.
Nefis terbiyesi konusunda ve metobolizma sasirtma konusunda yardimi dokundu.
Simdi biraktim dukani ama yine de dukan agirlikli besleniyorum. Gunde 1 dilim tam bugdayekmegi yiyorum. Dukan koruma evresindeki yasak seyleri yemiyorum.
Yine haftada 1 kg vermeye devam ediyorm.
Pisman olmadim yani dukan yaptigima.
Meyve sebze ozlemesem yine devam ederdim. Ama ancak bu kadar oldu.

Bu arada bazı arkadaşlara baktığımda benim 1.5 ayda verdiğimi neredeyse 3 -4 ay gibi bir sürede vermişler. Ben de bir terslik olmasın o_O şimdi bir tırsmadım değil yani. Normal mi arkadaşlar 1.5 ayda 10 kilo dukanda :KK51:
Merhaba dukan yapmıyorum ama sizin metabolizma hızlı çalışıyor demek ki çok iyi bence

2. Günün sonu toplam 1400 gr gitti kızlar azimle devam ediyorum :)
Merhaba hoş geldini. Ben de devam ediyorum ne zamandır giremedim. Şu an 2.5 ay oldu 13 kilo verdim. 87 ile hiç de inanmayarak başladım ama şu an 73 kiloda eski kıyafetlerimi giymenin mutluluğunu yaşıyorum.sakın sakın bırakmayın kızlar:KK55:

Isvec diyeti bitiminde baslicam hemen yaklasik 15 kilo daha fazlam var ama diyet hesaplamama sitesinden bakinca bana yaklasik 11 aylik bir program oneriyor buda gozumu korkuttu acikcasi :/ 1 yil boyunca sadik kalabilirmiyim hic bilemiyorum. Koruma surecinide tam yapip kilo alanlar oldumu acaba? Yada iradenize nasil hakim oluyorsunuz onerileriniz nelerdir?

Back