Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne tarz bişi yapıosun canım? dengeli derken sanırım kabızlık sebep oldu buna
Hem o sebepten dolayi, hem de evde kendime ayri esime ayri yemek yapmak zorlamaya baslamisti. Bir de kucuk bebek var tabi..
Simdi kendimce ilerlettigim diyet su sekilde sabah guzel zengin bir kahvalti, oglen sbze veya et yemegi veya sadece corba aksam yemegini de en son 5 te yiyorum ve genelde hafif biseyler oluyor, egerki acikirsam da yogurt. Aksamlari yatmadan da yogurt kuru uyguluyorum. Bunun bayagi buyuk etkisi oldu yalniz etim sertlesti sanki, gobegi buyuk olcude vermistim yaklasik 10 gundur daha siki duruyor gobegim. Tavsiye edrrim.

canım yoğurt kürü dediğin zencefil/zerdecal/pul biber/tarçın mı??

maşallah aynen devam o zaman :) ben yemeği erken kese3rsem kesin ertesi gün artı çıkıyorum, denedim valla. yatmadan yoğurt iyi geliyo ama.

2 yıl önce son aşamasını uygulamadan bu diyeti yaptım. 86.6 ile başlayıp 68 kiloda diyete son verdim.
1. ve 2. evreye harfiyen uydum.
Diyet sonrası 1 yıl kilomu korudum, sonrasında ise başladığım kiloya geri döndüm.
Son 6 ay içinde ise önce "haşimoto troidi" hemen arkasından da "gut" hastası olduğumu öğrendim.

Dukandan kaynaklı bu rahatsızlıklarınız. Of cok üzüldüm. Bende tam gaz dıyet yapmaya devam ediyorum

Dukandan kaynaklı bu rahatsızlıklarınız. Of cok üzüldüm. Bende tam gaz dıyet yapmaya devam ediyorum

İşin en kötü yanı, bu hastalıklar metabolizmanın kendi hücrelerine saldırması sonucu oluşan hastalıklar.
Bir şeyler tetikleniyor ve vücudunuz kendi kendini hasarlamaya başlıyor. Bu şekilde bir sürü otoimmün hastalık var ve biri diğerini davet ediyor.
Dukanla zayıflamak için her şeyi göze almıştım, şimdi kortizon ilaçları kullanmak zorundayım ve belkide çok daha fazla kilo alacağım.
Gut ve troit hastalıklarını tetikleyen nedenler arasında aşırı ve sürekli protein alımı ilk sıralarda yer alıyor.
Hastalıkların ortaya çıkışı genetik mirasınız ve vücut direncinize bağlı olarak 2-3 yıl sonrasını bulabilir.

Merhaba arkadaslar ben de onceden beri cok karsi olmama ragmen 3 gun once ani bi kararla bu diyete basladim.
Kalori diyeti yapiyordum. 1200 kaloriyi yetiremiyordum surekli meyve vs.
Simdi bu diyetle 1000 kaloriyi zor dolduruyorum. Onu da sagligim gitmesin diye. Cok iyi gidiyor su an. Hic ekmek tatli falan cekmiyor canim.
Ama atak evresindeyim 3 gun daha var ve asiri sebze cekiyor canim. Seyir doneminde rahatlayacagimi dusunuyorum.
3 gunde 1.2 kilo verdim. Su an 76.4 kiloyum hedefim 57 olmak.

bende 2 ay öncesine kadar 82 kiloydum boyumda 1.65 yani bayağı kiloluydum, forumlarda aynı sizin şimdi yaptığınız gibi çare ararken birinin tavsiyesini gördüm (winterbeform) ve ümitsizce, son çare olarak denedim ve 2 ayda 11 kilo verdim şuan 71 kiloyum vermeyede devam ediyorum çok ilgililer danışmanları var kilonuzu kitle endeksinizi takip ediyorlar

Merhaba. Bu diyeti araştırdım ve başlamayı düşünüyorum. Yapanlara sormak istediğim ise hipotiroidi olup da bu diyeti yapan var mı? Varsa kaç ayda kaç kilo verdiniz? Ve koruma aşamasını atlayıp normal ve sağlıklı beslenirsek verdiğimiz kilolar geri dönüyor mu? Bu diyetle verilen ve geri dönen kiloların verilemediğini okuyorum çoğu yerde.

Merhaba arkadaslar. Ben daha once 12 gun yapmistim, 4 kilo vermistim. Sonra noldu bilmem kesildi. Dukani cok arastirdim motive oldum ve 18 gun once yine basladim. 83 ile basladim, bugun tartida 77.2.. Gozlerime inanamadim. Nerdeyse 6 kilo. (Boyum 175) Bana pek fark yok gibi geliyor ama olur insallah. Yuruyus yapamiyorum, evde squat mekik lunge her gun degil ama. Hayatimda ilk defa bir litreden fazla au iciyorum. Vucut aliskin degil tabi surekli cis :))
Birbirimize destek olalim beni de araniza alin :)
Sizce neden bana fark yokmus gibi geliyor 6 kiloya ragmen

25Subatta 60.1 kilo ile Dukan diyetine başladım. 3 gün atak yaptım 6martta 57.8kiloya indim ve o günden beri kilo vermem durdu bugün tam 2 hafta oldu çıldırcam ya diyeti bırakıcam ya da kilo vermeyi umut ederek devam edicem. 57.7 i görsem 100gram bile kilo vermek benim için umut olucak ama maalesef tık yok.

Diyete tam manasiyla uyuyor musun?
2 gun protein yapip tekrar harekete gecebilir metobolizman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…