- 14 Mart 2015
- 807
- 1.678
- 43
wendy Ben biraktim canim daha dengeli bir diyet izliyorum suan.
Merhaba kızlar, mutlu haftalarımız olsun. Dukan yapan kaç kişiyiz acaba?
jun_misugi devam mı?
@susuz123 canım sen yapmaya devam ediyo musun?
kızlar siz ne alemsiniz?? E esra_16 @prenssevgilisi @sevdacoskunoz @edda61
Hem o sebepten dolayi, hem de evde kendime ayri esime ayri yemek yapmak zorlamaya baslamisti. Bir de kucuk bebek var tabi..ne tarz bişi yapıosun canım? dengeli derken sanırım kabızlık sebep oldu buna
Hem o sebepten dolayi, hem de evde kendime ayri esime ayri yemek yapmak zorlamaya baslamisti. Bir de kucuk bebek var tabi..
Simdi kendimce ilerlettigim diyet su sekilde sabah guzel zengin bir kahvalti, oglen sbze veya et yemegi veya sadece corba aksam yemegini de en son 5 te yiyorum ve genelde hafif biseyler oluyor, egerki acikirsam da yogurt. Aksamlari yatmadan da yogurt kuru uyguluyorum. Bunun bayagi buyuk etkisi oldu yalniz etim sertlesti sanki, gobegi buyuk olcude vermistim yaklasik 10 gundur daha siki duruyor gobegim. Tavsiye edrrim.
Dukandan kaynaklı bu rahatsızlıklarınız. Of cok üzüldüm. Bende tam gaz dıyet yapmaya devam ediyorum2 yıl önce son aşamasını uygulamadan bu diyeti yaptım. 86.6 ile başlayıp 68 kiloda diyete son verdim.
1. ve 2. evreye harfiyen uydum.
Diyet sonrası 1 yıl kilomu korudum, sonrasında ise başladığım kiloya geri döndüm.
Son 6 ay içinde ise önce "haşimoto troidi" hemen arkasından da "gut" hastası olduğumu öğrendim.
Dukandan kaynaklı bu rahatsızlıklarınız. Of cok üzüldüm. Bende tam gaz dıyet yapmaya devam ediyorum
Diyete tam manasiyla uyuyor musun?25Subatta 60.1 kilo ile Dukan diyetine başladım. 3 gün atak yaptım 6martta 57.8kiloya indim ve o günden beri kilo vermem durdu bugün tam 2 hafta oldu çıldırcam ya diyeti bırakıcam ya da kilo vermeyi umut ederek devam edicem. 57.7 i görsem 100gram bile kilo vermek benim için umut olucak ama maalesef tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?