Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım benim menüler pek çeşitli değil malesef
Atak zamanı sürekli tavuk yedim diyebilirim yogurtla bırlıkte
Sp günlerimde kıymalı ıspanak yogurt yedim
Karnıbahar yoğurt yiyorum
Merak etme kurtulucaz inşallah siz güçlendirmedeyken ben hala devam ediyor olucam :)

Gelelim bana :)
Dün yürüyüşş yaptım bi kaç gündür yapamıyordum,misafirim oldugu için
Bu sabah tartıda 300 gr artı gördüm ama sp gününde oldugun için olabilir ,moral bozmak yok yola devam :)
Zayıfladıkça daha mutlu pozitif oldugumu hissediyorum :),bunda yürüyüşünde etkisi oldugunu düşünüyorum
İradeli bol eksili bir gün diliyorum hepimize

gunaydin arkadaslar
Isallah gorursun cok guzel gidiyosun.basta hersey cok guzel gidiyo.sonra durakliyor.5 gun oldu tarti hic oynamiyor.bende sabirsizlikla hér sabah bekliyorum 6 lari gorcem diye(
aysecim yagmur51 gecen hafta yazmisti buraya 12 gundur hic kilo gitmedigini 1 gun sonra tekrar yazdi tartilinca 1 kilo gittigini gormus duraklamalardan sonra daha hizli kilo verilmeye baslaniyor cunku vucut once o koloya alimak icin direniyor
Sagol canim kac gun atak yaptin?
5 gun atak yaptim gecen senede 80kiloya indigimde dukana karar vermistim 5 gun atakla 5.5 kilo vermistim ama sadece 2 gun seyir yapip birakmistim olumsuz yorumlara kandim oysa ki ne guzel kilo vermistim devam etsem simdi guclendirme bile bitmisti
canim protein-sebze gunlerinden sonra tartilma sp gunlerinden sonraya denk getir.ne kadarda olumsuz etkilenmem desekte beynimiz etkileniyor bir sure sonra soguyabiliriz

menumu vereyim
klasik sabah menum hep ayni
uyaninca buyuk kupa sutlu kahve
kahvalti
yulaf kepek ve sutle omlet
bol cay
arada yogurt
1 bardak sut (tatli istegimi gecirsin diye tatlandirici katip ictim)
aksama dogru
guvec (cok az zeytinyagi katmistim)
35 dk hizli tempo yuruyus

Hanimlar digital tarti mi iyi digerimi iki tarti ayni tartmiyo

Hanimlar digital tarti mi iyi digerimi iki tarti ayni tartmiyo
gramlari gostermiyor ama ben hep normal olana daha guvenirim ama onemli olan en basta hangisiyle tartildiysan onunla devam etmek
bende az once asureye dayanmaya calisiyodumaslinda asureyi sevmem ama demek ki tatli yemedigimizden

Meraba hanimlar bayadir yazamiyodum buraya dukani bi braktim bi devam ettim cok kacamaklarim oldu ama anladimki dukandan baska bi diyet yapamicam ve alstimda 2 haftada oyuzden brakamadim dunden beri tam gaz devam ediyorum artik kacamak yapmicam soz verdm ve inat ettim basladigimda 66.2 kiloydum suan 63.4 kiloyum ilk zmanlar 62.9 bile grmusyum ama srekli bzunca aldm ve onlari vermekle ugrastim burayada grip siznde motivasyonunuzu dusrmek istemedim ama artik burdayim yemklerimi cesitlendirip farkli tarfler yaparak kendimi skmicam bakalim hayirlisi haftaya bgun 61.9 kilo olmak istyorum insallah basaririm :)

Sütlü şekersiz türk kahvesini ,ben yürüyüşten yarım saat önce içiyorum ,inanılmaz metabolizma çalıştırıyor,vücud ısım yükseliyor ,çok faydalı
Sendeki etkisi nasıl oluyor canım
Bide benim reglim yaklaştı ,iştahımda çok açılıyo ve ben bugun utanarak söylüyorum kaçamak yaptım,hay şu boğazımı ağzımı tutsaydım ,çok abartı bişi değil ama ufakta olsa yaptım bi hata ,bi daha tekrarlanmıcak sözzzzzzzz

matmazell zaten cok yakinda birakmissin seyiri bu arada gecen zamani kacamak olarak kabul edip seyirden devam et hedef kilona ulas zaten guclendirmede kilo verilemiyor ne verirsen seyirde vericen o halde aramiza hosgeldin duyeyim[/QUOTE]

Hoşbulduk
Çok uzun bir süre kaçamak yaptığım için acaba ilk başta atakla mı başlasam yok sa direkt seyire mi geçsem bu arada yarın başlıyorum

oyyyyy kiyamam bir kerecikten bisey olmaz ara sira hepimiz bunalip kacamak yapicaz onemli olan dedigin gibi vazgecmemek sen bu azimle hedefine ulasican

Neredeyse isim etiketleyip cagiracaktim didemcimsuruden ayrilani kurt kapar hergun kacamakta yapsan diyetten vazgecmekten iyidir bende senin gibi bu diyetten once bayagi kilo verebildim ac kaldim isvec yaptim butun gunu kahveyle gecirdim her cesit sporu yaptim ama dukan kadar hicbirinde rahat etmedim sanki diyette degilim az once yagsiz fritozde bol acili kabak kizartip uzerine domates sosu yapip afiyetle yedim daha ne olsun menulerimizi cesitlendirirsek daha kolay olur

matmazell zaten cok yakinda birakmissin seyiri bu arada gecen zamani kacamak olarak kabul edip seyirden devam et hedef kilona ulas zaten guclendirmede kilo verilemiyor ne verirsen seyirde vericen o halde aramiza hosgeldin duyeyim

Hoşbulduk
Çok uzun bir süre kaçamak yaptığım için acaba ilk başta atakla mı başlasam yok sa direkt seyire mi geçsem bu arada yarın başlıyorum [/QUOTE]
Vucudun odem tutmustur atakla atarsin
zaten atak saf protein gunleriyle ayni gibi
simdiden hayirli olsun

Evet canm cok dgru dedin oyuzden burdan uzak kalmicam artik

Menumu yazim bende
Kahvalti yulaf kepeklo peynirli iki yumrta kirdim
2 dilim salam
1 siyah 2 yesil zeytin
Azcik peynir yedim
Arada 2 kasik yogurt
Aksam ustu tekrar 2 kasik yogurt 1 kasik yulaf kepegini karistirp yedm

Aksam et doner yedim 100 gr kadr
3 kasikta yogurt yedim

3 kupa 9lu bitki cayi ictim 2 lt su yarim saat zumba yaptim
1 saat once sekersiz nescafe ictim bu kadr hee bide ufacik bi kacamak yaptim benim o yedim 1 tanecikkk

Bu arda yogurt ve peynir btince eaim tam yagli almis ikisinide suan bitene kadr onlardan yiyorum btince yarim yagli alicam ama sutu yarm yagli iciyorum sozce kilo vermemde bi etkisi olurmu

Yarin sebze+ protein gunum kahvaltiya mantarli yumrta yapicam yaninda peynr yicem sizede fikir olur hem aksamda dukan kofte yapicam
Dukana ozel cok tarif var netten arastirin kizlar ben dukan mucver yaptim tavuk tariflerinden denedm bence arastirin deneyin yemeklerinizi cesitlendirin sklmayalim burayada yazip fikir verelim birbirimize
Hatta herkes bildigi tarifleri smdiden paylassin daha iyi olur :)

Kızlar iyi geceler hepinize..diyete son hız devam ediyorum..72 olmusum 24.günü geride bıraktım 80 le başladım..ara sıra kucuk te olsa kaçamak oluyo sakin canınızı sikmayin bende yapıyorum ama küçük şeyler mesela küçük bi dilim ama kesinlikle her zaman değil..kızlar ilk zamanlar tavuk yiyodum çok sıkıldım midem bulandi artık ..ama size tavsiyem baligin her çeşidi mesela hamsi ozellikle ve bol salatayla karniniz doyuyo ve yapan arkadaşımın tavsiyesi balık yiyorum kilo verimi kesinlikle hizlandiriyo.. Bi de kiraz sapı çayı ve yeşil çay ikisini hergun için ödem atiyo yağ yakımını hizlandiriyo...bu arada hedefim30.gün 70 olmak zor biraz ama ugrasacam inşallah olur...ayrica kiyafetlerimin bollasmasi ve insanların şaşkın bakışları cokkk mutlu ediyor:)

dukan ile 8 9 kg verdim.sonra bıraktım ve deli gibi yemelerime devam ettim.kilomu geri aldım.üç kiloda fazlalık oldu.68 kiloyum sanırım.bütün suç bende.eriyip giden göbeğim şimdi çok sarkık.canım sıkkın.moralim bozuk.eşime her gün yarın diyete başlıyorum diyorum.ertesi gün yarım kilo çanfıstık yiyiyorum.bunalıma girdim resmen.
yeniden başlasam .......nasıl toparlasam kendimi.......bu gün poğaça kek bir paket çikolata kızarmış balık ekmek meyve vs.vs.yedim.
biliyorum ama yapamıyorum .

Eger sen 8 9 kilo vrdiysen eminim inat edip kendine guvenir o fazladan aldgin 3 kiloyu bile verirsin sen kendindeki gucn farknda degilsin galiba 8 9 kilo az bi rakam degil kesnlikle basla tekrar eminim inat edersen basarirsin once inan kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…