Canım yürüyüş yapıyormusunKızlar benim bir sıkıntım var zayifliyorum pantolon falan bollasti ama göbek de beni tatmin eden bi incelme olmadi sanki ne yapabilirim
amanda amannn birileri 9 lardan kurtulmus mu mevlidini okutalim bir daha geri gelemesinlerGünaydın herkesee
Bugun ebediyen 9lu rakamlarda kurtulmuş bulunuyorum :)
Dukan amcaya çok teşekkürler :)
Bugun atakta son günüm inşallah bugunde bol eksili kaçamaksız bir gün olur
Yarın sp geçiyorum cok heycanlıyım inş 1 ay sonunda da 8 li rakamlardan Kurtulurum
Hepimize bol iradeli bir gün diliyorum
yagmurcum pantolon bollastiysa gobekte gitmistir muhakkak ama diger yerlere gore gobegin daha fazlaydiysa yine gozune fazla gozukuyodur 4-5 kilo daha ver bak nasil gözle de farkediyosunKızlar benim bir sıkıntım var zayifliyorum pantolon falan bollasti ama göbek de beni tatmin eden bi incelme olmadi sanki ne yapabilirim
Yeni başladım yürümeye inşallah benimde kalmaz:)Canım yürüyüş yapıyormusun
Yürümek göbeği eritmede birebir ,ben doğumdan önce kilo verdiğim dönemde yürüyerek vermiştim,göbek falan kalmamıştı
masallah muthis kilo vermissin farkinda misin suan burada en cok kioo veren kisisin80.5 basladim.simdi 70.3 ama et hic yemek istemiyorum
sanirim muharrem orucu icin soruyosun sahuru kahvalti gibi dusunup yulaf kepegini sahurda degerlendir iftarida aksam yemegi gibi dusun yatana kadarda bol sivi alHanımlar bişi sormak istiyorum
Oruç tutarken nasıl uygulamalıyım
Atak ve sp günlerinde
Çok iyi yurumussun..bende yuruyecem artık ..merak ettim kaç kilo oldun inşallah sonuc mutu etmiştir:)bende menumu vereyim
sabah 1 buyuk kupa sutlu kahve ( ama farkettimde sutun yag orani yuksekmis tartida cok farkedecek sanirim)
bol siyah cay
yulaf kepekli omlet
ikindi
1 kase yogurt
aksam 4 gibi
tavuk gogsu
bu sabah 40 dk yuruyus yaptim oglende eve gelirken 100 dk yurudum tempolu
geldigimde tartiya ciktim aslinda tarti gunum yarin acaba yazsam mi yarina kadar sabretsem mi
CamdanIrmak .evet iyi kilo verdim cevremdekiler baya fark ediyorlar.tabi bende ediyorum.belkide dogum kilolari oldugu icin cabuk verdim.diyet disina hic cikmadim.tabi daha kilo vermek istiyorum eti hatta yumurtayi gormek istemiyorum. Protein gunu zor geliyo artik. Bozarsam alirim diye de cok korkuyorum.masallah muthis kilo vermissin farkinda misin suan burada en cok kioo veren kisisin
bu kadar guzel kilo verebiliyoken diyeti birakman yazik olur etten biktiysan bir sure yumurtaa sebze yogurt sutle menuler hazirlayabilirsin
illede birakicam dersen guclendirmeyede gecebilirsin
sanirim muharrem orucu icin soruyosun sahuru kahvalti gibi dusunup yulaf kepegini sahurda degerlendir iftarida aksam yemegi gibi dusun yatana kadarda bol sivi al
nette ramazanda dukan nasil yapilir basliklarinida okuyabilirsin
Aminnn okutalımgunaydinnnn arkadaslar eve simdi geldim
amanda amannn birileri 9 lardan kurtulmus mu mevlidini okutalim bir daha geri gelemesinlerne kadar mutlusundur basarabilirmiyim diyodun bak nasil gitti az kaldi 8 lerde gidecek dun ne yaptin dogum gunu zayiatsiz atlatildi mi
yagmurcum pantolon bollastiysa gobekte gitmistir muhakkak ama diger yerlere gore gobegin daha fazlaydiysa yine gozune fazla gozukuyodur 4-5 kilo daha ver bak nasil gözle de farkediyosun
canın kaç kılosunBurada en cok kilosu olan benim herhalde
Pardon canim. tesk destegin icin isallah kurtuluruzKa
canın kaç kılosun
Ben en kiloluyum 89 kg , üzülücek bişey yok kilo vermek bizim elimizde , böyle karamsarlığa kapılmak yok
El ele verip üstesınden gelicez inan bana gidicek hepsi
Benim kılolarımda doğum kilosu dert etme
Canım günaydınnPardon canim. tesk destegin icin isallah kurtuluruzama gittik ce insan zorlaniyo. Ben 70.5
Tesk destegin icin vazgectim birakmayi onceki hedefim 70 idi simdi 65 istiyorum. Suracikta 5 kilo kaldi dimi:)) seninde hedef kac?Canım günaydınn
Zorlanıyo ve sıkılabılıyor bi zaman sonra ama sonuçlara bakarsak herkes ciddi kilolar verip hedefıne ulaşıyor,bizimde bu şansımız varken bence bırakmamalıyız .
Hedef kilon kaç?
5 kg kalmış 1,5 ay da verirsin canımTesk destegin icin vazgectim birakmayi onceki hedefim 70 idi simdi 65 istiyorum. Suracikta 5 kilo kaldi dimi:)) seninde hedef kac?
bravooGünaydınnnn
Dünkü menüm
Sabah
Yumurta süt peynir
Öğlen
Tavuk ızgara lıght ıce tea
Akşam
Tavuk ızgara ,ton balığı zero
Doğum günü kaçamaksız oldu dıyebılırım
Çatalın ucuyla minicik pastanın tadına baktım , çiğnemeyı gerektırmıcek kadar küçük
birakmamana cok sevindim ha gayret 5 kilo nedirki en fazla 1 ay surer guclendirmede nasilsa meyve ve ekmek bile yiyebileceksinTesk destegin icin vazgectim birakmayi onceki hedefim 70 idi simdi 65 istiyorum. Suracikta 5 kilo kaldi dimi:)) seninde hedef kac?
Canım güzel kilo vermişsinsimdi geleyim bugun ku tarti sonucuma gecen hafta 82.9 dum dun tartildigimda 82.6yi gordum sonra 2 saat tempolu yurudum tekrar tartiya ciktim 81.6 yi gordum yani -1.3 kg.ama bu sabah uyanir uyanmaz tartildigimda 82.1 di.tarti gunumu bugun olarak ayarladigim icin bh sabah cikani yazicam artik
baslangic tarihi 18 eylul 2015
baslangic kilosu 90
gecen hafta 82.9
guncel kilo 82.1
farkedilen -8oo gr
gecen hafta kapiya sutcu cocuklar geldi kiyamadim aldim yagli sutu yogurduda ondan yaptim 1 haftadir o sutu iciyorum sanirim light sut alma zamanim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?