Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

3 gün çıktı ama ben dedim ya 3 günü yapamıycam. Bugünü expressin ilk günü sayıp yarın psden devam edicem, 2 gün atak yapmış gibi olucam yani.

Sen ne zamandır dukan yapıyorsun?
Benim 27.günüm 80 le başladım 9 kilo gitti hedef 65 :)

Benim 27.günüm 80 le başladım 9 kilo gitti hedef 65 :)

süper süper süper yağmurcum. maşallah sana. 1/1 mi uyguluyorsun? ben de sanırım normal dukana dönücem ya. zaten aylardır diyet modundayım. o kadar sıkıldım ki
2 ay da normal dukan ile 9 kilom gider herhalde.

ya bir de dukancılar vucut analizi yaptıran var mı? bu giden kiolar yağdan mı gidiyor o benim en büyük merak konum. hiç bir diyetisyen önermiyo, tanıdığım herkes dukan mı aman aman diyor. zaten en ufak şeyde motivasyonum düşüyor bunları duydukça hepten ne yapacağımı şaşırıyorum. yağdan gitmiyorsa bu kilolara dukan yapmak çok mantıksız değil mi sizce de?

Ben2+2 yapıyorum şimdilik bu şekil iyi ama 1+1 donebilirim değişiklik olsun diye..bilmiyorum ben analiz yaptırmadim bana da diyolar giden yağ değildir kastir diye biraktigin zaman tekrar alırsın diyorlar..bir ayda 9 kilo normal değil yağ çok zor verilir deniliyor...ama yapıyorum Zayıflamak beni mutlu ediyo biraz devam edip güçlendirmeye gecicem devam edecem yani diyete..eskiden yediklerim bence bana daha çok zarar veriyordu.istediğim kiloya inince yemek alışkanlığını değiştirip bunu koruyabilecegimi düşünüyorum bakalım artık:)

Gunaydin arkadaslar
bu aralar giremiyorum tatil,misafirler bide uzerine grip ve regl oldum.1 aydir seyir yapiyorum 2 kere regl oldum bayagi gucten dustum o yuzden yazamadim ama diyete devam tartilmama 3 gun kaldi
sizler ne yaptiniz okuyamadim henuz umarim kimse birakmamistir kacamak bile yapildiysa silkelenip diyete donme zamani hadi bakalim

Ben cokkk üzgünüm iki gundur kaçamak yapıyorum canım çok sıkıldı yarın sil baştan devam edecem kaç gundur 72 de kaldım(

Ben cokkk üzgünüm iki gundur kaçamak yapıyorum canım çok sıkıldı yarın sil baştan devam edecem kaç gundur 72 de kaldım(
Hepimizde var bu rehavet kacamaklari sanki yapmamisiz gibi davranip bismillah deyip yeniden baslayalim yine menulerimizi yazalim

bu arada dikkatimi cekti kimse kilo bildirimi yapmamis her hafta eski kilo yeni kilo diye bildirim yaparsak daha duzenli oluruz

hosgeldin crabwise masallah boyun bayagi uzunmus suan bile fit duruyosundur fazla bisey kalmamis ha gayret Ben 10 9 kilo verdim 1 ayda ama hic sarkma olmadi hatta gobegim toparlandi bile sanirim kastan degilde yagdan gittigi icindir
1+1in daha hizli kilo verdirdigini yazmissin acaba hic 5+5 yaptin mi
ben basladigimdan beri 5+5 yapiyorum gerci haftaya dugunumuz var ondan sonra bende 1+1 e donmeyi dusunuyordum bakicam nasil bir fark var arada

fıstıklar bi de dukan da kinoa yiyebiliyor muyduk?

Tapli hosgeldin ben buraya ilk yazmaya basladigimda yazmistin evet ama o zamanlar hic kimse yazmiyodu topige motivasyon dusmesi normal Simdi eski kacamaklari unutup yeniden baslarsan istedigin kiloya kavusman icin onunde hicbir engel kalmaz
unutmayalim kacamak tamamen kesilmedikce devami hep gelir

Cevabi unutmusum taplicim dukanda ve ya ekspress te kinoa yenilemiyor guclendirmede tuketilebilirmis

Canım günaydın hatta tünaydın

ben dukan yapmamaya karar verdim canım. diyetisyene başlıyorum bu hafta. zaten 2. hatta 3. deneyimim olcaktı nerdeyse (ilki 3 hafta, 2. si 1 hafta sürmüştü, 3.sü de 3 gün sürdü ) ben daha sağlıklı beslenip kilo verebileceğim şekilde bir diyet istiyorum. herkese de bol eksiler ve başarılar diliyorum.

Gelelim menume
sabah uyaninca buyuk kupa bergamutlu yesil cay
Kahvalti
dukan ekmek
peynir
zeytin
1 yumurta
oglen
corba(et suyu ve salcayla)
Ikindi
kofte
yogurt
aksam
diyet cola
hasta oldugum icin yuruyus yapamadim
arkadaslar yazmistim ben ayda 2 kere regl oluyorum ama bu ay nir turlu olamiyorum ozur dileyerek yaziyorum isaretler gozuktu 1 haftadir hergun leke var ama olamiyorum bu kilo vermemi engeller diyede korkuyorum hamilemiyim acaba bu durumu yasaya oldu mu hic aranizda

hayirli ugurlu olsun onemlo olan kararlilikla kilo vermek hangi diyet oldugu hic onemli degil yeter ki iste insallah hedefine ulasirsin

Gunaydin arkadaslar nihayet 82 direncimi kirdim cok sukur iyiki devam etmisim diyorum simdi kahvaltimi yaptim kosu bandina cikicam
menumu yazayim
sabah
Bergamut aromali yesil cay
dukan ekmegi
birkac zeytin
peynir
1 cay kasigi pekmez(annem yapiyor icinde seker yok)
Oglen
turk kahvesi
ikindi
tavuk

ben daha önce yaklaşık 3 yıl önce yapmıştım dukan diyetini ve iki ayda 15 kilo vermiştim.çok daha fazla vermişim gibi duruyordu ve çok memnundum.uzunca bi süre de geriye almadım.ama evlendikten sonra hepsini geri aldım sağlıksız beslenerek.geçen hafta diyetisyene gittim ve diyetisyen metabolizma yaşımın 44 olduğunu söyledi halbuki ben 29 yaşındayım.bana daha önce protein ağırlıklı diyet yaptın mı diye sordu ben de anlattım.senin metabolizma yaşını bu kadar yükselten şey dukan diyeti yapmış olman dedi ve çok üzüldüm.ben dukan diyetinin savunucularından birisiydim ve bunları duyunca çok üzüldüm.demekki bana zarar vermiş

böyle şeyler duydukça korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…