• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çokta sıkıntı olmaz bende aynı duruma maruz kalmıştım:)
Valla ben korkudan peynir yarim yagli bile yeni yorum. Ama cani
Bu arda yogurt ve peynir btince eaim tam yagli almis ikisinide suan bitene kadr onlardan yiyorum btince yarim yagli alicam ama sutu yarm yagli iciyorum sozce kilo vermemde bi etkisi olurmu
Valla ben korkudan yarim yagli bile yiyemiyorum :(

Valla ben korkudan peynir yarim yagli bile yeni yorum. Ama cani

Valla ben korkudan yarim yagli bile yiyemiyorum :KK43:
Hadi ya bi kac gundur cok az gidiyo bhum 100 gr gitmsti kacamakta yapmadm dun zumba yaptim yarim saat yine 100 gtmis acaba ondanmi oluyo :(

Hadi ya bi kac gundur cok az gidiyo bhum 100 gr gitmsti kacamakta yapmadm dun zumba yaptim yarim saat yine 100 gtmis acaba ondanmi oluyo :KK43:
yine kilo verirsin ama yavaslatir sadece.bendede ayni dert var son 10 gundur yaglj sut kullaniyorum sadece 800 gr gitti yagdan olduguna eminim kacamak yapmadim cunku

Hadi ya bi kac gundur cok az gidiyo bhum 100 gr gitmsti kacamakta yapmadm dun zumba yaptim yarim saat yine 100 gtmis acaba ondanmi oluyo :KK43:
Olabilir ama kurallara tam uyuyorum yemeklerin tuzuna bile bakmiyorum ama bendede oynama yok gram gram oynuyo :(

Selam bayanlar
Dünkü kaçamaktan sonra bugün atak yapıyorum , inşallah atmışımdır üstümden

ewt uzun bir ardan sonra dukanıma geri döndüm
bügün yediklerim
sabah: 2 katı yumurta minik bir peynir
öğlen:tavuk ve yoğurt
akşam: yağsız çoban salata

bu sabah tartıldığımda 63.3 bakalım haftaya kaç olucam

bence haftanın bir gününü belirleyip herkes verdiği kiloyu yazsın daha eğlenceli olur

ewt uzun bir ardan sonra dukanıma geri döndüm
bügün yediklerim
sabah: 2 katı yumurta minik bir peynir
öğlen:tavuk ve yoğurt
akşam: yağsız çoban salata

bu sabah tartıldığımda 63.3 bakalım haftaya kaç olucam

bence haftanın bir gününü belirleyip herkes verdiği kiloyu yazsın daha eğlenceli olur

Canm cuma 2. Takimdayim ben orda ger cuma tartiliyoruz bende bu sabah tartildigimsa 63.3 kiloydum ayniyiz yani byun kacti senin benim 1.60

Arkadaslar bana bir akil verin :( 1 65 boyum 68-69 arasi kilom hedefim 65 olmaz ama cevremdekiler kotu olmussun,cildin bozulmus hastaliga yakalanirsin,meyve yok yemek yok diyerek kafam karisiyor.acaba guclendirmeye gecsem ama ben kendimi hala kilolu olarak goruyorum.sizce?

Merhaba kızlar :)) ben 2 sene önce 1 ayda 10 kilo verdim dukanda 85 den 75 e düştüm ve geride almadım gene 75 ile basladım diyetime ve hedefim 65 cunku boyum 1.76 daha güzel durucagını dusunuorum atak dönemini 4 gün yaptım 2 kilo verdim 2 gündürde seyirdeim ve insallah yarında spora baslicam cunku vucudum acayip sarkık duruo toparlanması lazım sizde de oldumu sarkma

Merhaba kızlar :)) ben 2 sene önce 1 ayda 10 kilo verdim dukanda 85 den 75 e düştüm ve geride almadım gene 75 ile basladım diyetime ve hedefim 65 cunku boyum 1.76 daha güzel durucagını dusunuorum atak dönemini 4 gün yaptım 2 kilo verdim 2 gündürde seyirdeim ve insallah yarında spora baslicam cunku vucudum acayip sarkık duruo toparlanması lazım sizde de oldumu sarkma
Mrb ne guzel almaman nasil korudun valla ben geri alirim diye korkuyorum

Bende seyirdeyim 8 kilo gitti herhangi sarkma yok gibi ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum

Arkadaslar bana bir akil verin :KK43: 1 65 boyum 68-69 arasi kilom hedefim 65 olmaz ama cevremdekiler kotu olmussun,cildin bozulmus hastaliga yakalanirsin,meyve yok yemek yok diyerek kafam karisiyor.acaba guclendirmeye gecsem ama ben kendimi hala kilolu olarak goruyorum.sizce?
Ayşe bence devam ett bana da öyle diyorlardı sağlıksız diyet yapılmaz falan..şimdi aynı insanlar nasıl yapiyosun bize de anlat diyolar..az kalmış senin seyir de kaç kaç yapıyorsan bi değiştir belki metabolizma direniyordur

Ayşe bence devam ett bana da öyle diyorlardı sağlıksız diyet yapılmaz falan..şimdi aynı insanlar nasıl yapiyosun bize de anlat diyolar..az kalmış senin seyir de kaç kaç yapıyorsan bi değiştir belki metabolizma direniyordur
3+3 yapiyorum kac yapmam gerek

Arkadaslar birgün saf protein 1 gün sebze protein yapın böle daha hızlı kilo veriliyor

Kızlar merhaba...
Ben de expresse başlıyorum tekrar. İlk maceram 2 ay önceydi. 3 hafta yapıp 3.5 kilo vermiştim ama tabi ki daha fazla vermiş gibi duruyorum. Verdiğim kiloları 2 ayda geri aldım ama almamam mümkün değildi çünkü bildiğiniz hayvan gibi yedim o_O:cry: Bundan arada başka diyetler denemiş olmamında etkisi vardı ama tabi. Vallahi dukandan sonra hiç bir diyet kesmiyor sanırım :KK23:
Ayy dedim kendime dün, yeter artık! Bugün tekrar başladım. Beni de alsanız aranıza? :KK36: 3 gün atak yapıp pazar express geçmeyi düşünüyorum ama bakalım 4 gün spye dayanabilecek miyim :) sp günleri beni pek yoruyor da :KK57:

Ha bu arada boyum 1.61. Kilom 66. Hedefim ise 57.

Back