- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Merhabakızlar selam...bende dukan a baslamak ıstıyorum ama ne zaman baslasam tekrar bırakıyorum..bır sene ıcınde 28 kg cıvarı verdım bu aradsa..kendim dıyet yaaptım ve duzenlı spor.98 den 71 lere kdr ındım hatta 70..ama şimdi 71-73 gidip geliyorum ve kendime sinir oluyorum.motıvasyonu m cok bozuldu ve en az 10 kg daha vermek ıstıyorum..sizler ne durumdasınız dukanı kacamaksız yapabiliyor musunuz?
Merhabahoşgeldın
Bende geçen sene senin gibi 97 den 72 kg düştüm ,spor ve sağlıklı beslenerek ama hamile kalınca koruyamadan geri geldi ,tekrar rejime başladım
101 kg dan 92 kg düştüm
92 kg la dukana başladım
5 gün atak yaptım sıfır kaçamakla 2.400gr verdim
Bugun 6.günüm sp günündeyim 1+1 uygulamayı düşünüyorum şimdilik
Burda diyet hakkında daha deneyimli arkadaşlarımız var,seni daha iyi bilgilendiriler canım
Benim hikayem bu şekilde :)
masallah cok iyi gidiyosun haftaya bir dogum gunude benim var ondan sonraki haftada dugunumuz var sehir disina cikicam bakalim bende seni gibi dayanabilecek miyimOhhh bu doğum gününüde atlattım
Hiç bişey yemedim içmedim :) kocaman bi AFERİN bana :)
Bugunku menüm
Sabah
1 bardak süt peynir yumurta 1 adet köy biberi
Öğlen
Kıymalı yumurta 2 yaprak kıvırcık
Akşam
Kıymalı ıspanak bol yogurtlu
3 lt su yeşilçay
matmazell zaten cok yakinda birakmissin seyiri bu arada gecen zamani kacamak olarak kabul edip seyirden devam et hedef kilona ulas zaten guclendirmede kilo verilemiyor ne verirsen seyirde vericen o halde aramiza hosgeldin duyeyimselam kızlar 15 nisanda77 kilo ile başlamıştım dukan diyetine ve hedefim olan 59 kiloya kadar indim eylül ayının sonlarıydı. şimdik güçlendirme yapmam lazım ama okadar çok kaçamak yaptım ki 64 kadar çıktım hala inamıyorum bukadar çabuknasıl kilo alırımtekrar 59 kilo olmak için seyir mi yapmam lazım yardım edenilirmisiniz bilgisi olan paylaşabilir mi
Ne demek canımcanım tebrık ederim harikasın..darısı basıma..bende basında 2,5 kg fln versem hırslanıp devam edeceğim de bi türlü sonunu getiremiyorum sanırım sıkıldım surekli diyet spor.ama hedefe az kaldı bırakmakta istemiyorum.bu arada dukan ekmeği vs hiçbirini yapamıyorum krep denemiştim tadı hıc hosuma gıtmemıstı.sadece tavuk yediğimden de midem almadı..sizin menüleri takip ederek denicem tekrar.yarın baslıyorum inş.sağol canım yardımın için..
kızlar selam...bende dukan a baslamak ıstıyorum ama ne zaman baslasam tekrar bırakıyorum..bır sene ıcınde 28 kg cıvarı verdım bu aradsa..kendim dıyet yaaptım ve duzenlı spor.98 den 71 lere kdr ındım hatta 70..ama şimdi 71-73 gidip geliyorum ve kendime sinir oluyorum.motıvasyonu m cok bozuldu ve en az 10 kg daha vermek ıstıyorum..sizler ne durumdasınız dukanı kacamaksız yapabiliyor musunuz?
Günaydın canımgunaydin dukancilar
bugun ps ye gectim sutun yag oranini dusurdum bakalim ne olacak
menumu yazayim
sabah
buyuk kupa sutlu kahve
sut yulaf kepegi bol baharat ve 4 yumurtayla omlet
arada bol bol cay
ikindi
yagsiz actifry da kizarmis tavuk parcalari
yogurt
bir gun onceki 2 saatlik yuruyusten sonra her tarafim agiriyodu yuruyusu 20 dk yapabildim
hosgeldin merops cok guzel kilo vermissin masallah spor yapmaktan bunaldiysan dogru yerdesin cunku dukanda yapilacak tek spor 20 dk lik yuruyus
bende kacamaksiz devam ettirenlerdenim atakta 4.5 kilo verdim seyirin 31. gunundeyim 8 kilo verdim
cok fazla kilon kalmamis zaten kisa zamanda hedefine ulasirsin insallah
Canım güzel kilo vermişsin
Ayrıca 2 saat yürümene hayran kaldım bana 1 saat bazen çok zor geliyor :)
Bu gidişle yağların kasa dönüşücrk daha fit görünüceksin :)
Benimde bir sorunum var bilgisi olan bana yardımcı olabılırmı
Dukana başladıgın 2 gün hiç bi şey yoktu ama bu 3 gündür afedersiniz ishal halindeyim
Kabızlık çekilir diye okumustum ama bendeki bu etkisi neden böyle oldu ki
Aminnn okutalım
Gerçekten bıttı gıttı yemin ettım bı daga dönmicem o kiloya
Canım doğum günü bugun ve ben yoldayım :)
Söz verıyorum kaçamak yok
Şimdi zero alıcam onu yudumlıcam
Yemek yedım çıktım , dediklerine harfıyen uyguluyorum
Isallah gorursun cok guzel gidiyosun.basta hersey cok guzel gidiyo.sonra durakliyor.5 gun oldu tarti hic oynamiyor.bende sabirsizlikla hér sabah bekliyorum 6 lari gorcem diyeCanim sizin mesajlarinizi okuyunca motivasyonum artti.bende 98 le baslamistim ilk hedefim 8 leri gormekti hic yapamam saniyordum 7 leri gordum.hedefim 10 kg daha vermek ama hic mecalim yokmus gibi hissediyorum..yarin atakla baslicam
Ins 72,50 kg ile...6 lari gormezsem olcem artik :))))
Evet canım aynen yumurta yaptı böyle :)Bana da olmustu aynisi canim fazla yumurta tukettigin icin olabilir mi benim o yuzdendi diye dusunuyorum..
Allahın izni ile görürüsün inşallah canımCanim sizin mesajlarinizi okuyunca motivasyonum artti.bende 98 le baslamistim ilk hedefim 8 leri gormekti hic yapamam saniyordum 7 leri gordum.hedefim 10 kg daha vermek ama hic mecalim yokmus gibi hissediyorum..yarin atakla baslicam
Ins 72,50 kg ile...6 lari gormezsem olcem artik :))))
Dukanın bi sayfasında okumuştum ,tartı günlerce oynamayabılır siz asla bırakmayın ,daha sonra tartının bir anda inişe geçtiğini görüceksiniz yazıyordu.Isallah gorursun cok guzel gidiyosun.basta hersey cok guzel gidiyo.sonra durakliyor.5 gun oldu tarti hic oynamiyor.bende sabirsizlikla hér sabah bekliyorum 6 lari gorcem diye(
Isallah canim ya simdilik kilo da artis yok ama 69 gordum ya morelim yerinde :) tabiki desteginiz olmasa bozmustum.valla merci.Dukanın bi sayfasında okumuştum ,tartı günlerce oynamayabılır siz asla bırakmayın ,daha sonra tartının bir anda inişe geçtiğini görüceksiniz yazıyordu.
Canım sıkıntı yapma en aZından kg almıyosun, kilon sabit bu bile güzel bi durum :)
Allahın izni ile görürüsün inşallah canım
Bi kaç kg atakta verirsin diye düşünüyorum ,sonrası kolay :)
Uzun bi yol kat etmişsin sıkılıyo,belki aylardır rejim spor derken bıkkınlık olabılır ,kesinlikle bırakma derim aksinr dahada inatla devam et ,istediğin kg la in ve kendinle gurur duy ,bedenimizdeki faZladan 1 kg bile bize zarar çünkü
Hayırlı olsun ilk günün 2 gün zor gibi ama sonraki günler kolay ilerliyor:)
Isallah gorursun cok guzel gidiyosun.basta hersey cok guzel gidiyo.sonra durakliyor.5 gun oldu tarti hic oynamiyor.bende sabirsizlikla hér sabah bekliyorum 6 lari gorcem diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?