• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydin dukancilar huzurlu bir gun olsun herkese
dunku menumu yazayim
sabah kupa sutlu kahve
dukan ekmegi
biraz peynir
bol cay
saat 4 de
firinda somon baligi
cay
gece
1 kase yogurt
yuruyusu dakika saymadim ama bayagi yurudum disarida
Ayy nazar degdi bile canm bgun cok kacamak yaptim yazmak bile istemiyorum ama yarn gzel bi donus yapicam sozzz artik kacamak yok bseyler canm isterse dukana gore bseyler yapip yicem bundan snra ama inat ettim yok artik kacamak :KK43:
yaptigin kacamaklarin seni diyetinden alikoymamasi ne guzel demek ki o ideal kiloya kavusulacak:KK5::KK71:

Günaydınlarrrrrr
Bugunde -500 gr la yola devam
Atakta 4. Günüm
Bugunku menüm
Yumurta süt peynır
Öğlen
Kıyma üzeri yumurta kırıcam yanında ayran
Akşam
Yine tavuk gögüsü yada lıght ton balığı
Gece
Süt
3lt su yeşilçay 1 saat yürüyüş
Bugunku planım bu şekilde,kaçamaksız bir gün olsun hepimiz için ,iradeyi korumak çok güç oluyor ama bununda üstesinden gelicez inşallah ☺️
Yrın atakta son günüm fakat akşam doğum gününe davetliyim,nasıl yapıcam bilemiyorun yemeden

dunku menumu yazayim
sabah kupa sutlu kahve
dukan ekmegi
biraz peynir
bol cay
saat 4 de
firinda somon baligi
cay
gece
1 kase yogurt

yaptigin kacamaklarin seni diyetinden alikoymamasi ne guzel demek ki o ideal kiloya kavusulacak:KK5::KK71:
Canım senin yazılarını severek takip ediyorum ne zaman başladın ve ne kadar kilo verdin@camdanIrmak

Günaydınlarrrrrr
Atakta 4. Günüm
Bugunku menüm
Yumurta süt peynır
Öğlen
Akşam
Gece
Süt
Bugunku planım bu şekilde,kaçamaksız bir gün olsun hepimiz için ,iradeyi korumak çok güç oluyor ama bununda üstesinden gelicez inşallah ☺️
Yrın atakta son günüm fakat akşam doğum gününe davetliyim,nasıl yapıcam bilemiyorun yemeden
Çok iyi gidiyorsun atak bitince daha rahat olur PS günlerin bıktırıcı olmaz

Günaydınlarrrrrr
Atakta 4. Günüm
Bugunku menüm
Yumurta süt peynır
Öğlen
Akşam
Gece
Süt
sakinnn butun emeklerine yazik olur bak sana bundan once 21 kilo verdigimde uyguladigim bir yontemi anlatayim canim cok bisey cektiginde agzima bir parca aliyodum onu cignerken tadini almaya baslayinca icime pismanlik doguyodu zaten. bunca zaman ac kaldin onca emegi mahvetmeye deger mi diyodum yutmadan agzimdan çope gidiyodu:confused: hem tadini alarak nefsimi sakinlestiriyodum hemde kacamak yapmamis oluyodum
simdi nacizane tavsiyem gitmeden once yemegini ye tok karnina git yanina light cola al surekli onu yudumla tatli istegini azaltir eger baktin ki dayanamiyosun pastadan 1 dilim al agzinda beklet bir sure inan pisman olacaksin o zaman:KK73::KK73::KK73:

Canım senin yazılarını severek takip ediyorum ne zaman başladın ve ne kadar kilo verdin@camdanIrmak

tesekkur ederim yagmurcum:KK36: benim dukan maceram 90 kiloyken basladi atakta 4.5 kilo verdim seyirimin 28.gunundeyim gecen hafta 82.9 gelmistim 2 gun sonra tartilicam 1.5 kilo daha vermis olacagimi tahmin ediyorum insallahh tabi.yani 1 aylik seyirle toplam verilen 9 kilo civari olacak sanirim ondan sonrada ayda 6 kilo verebilmek icin ugrasicam ideal kilom 62 küsürmüs mart ayinda bitecekmis seyirim

dunku menumu yazayim
sabah kupa sutlu kahve
dukan ekmegi
biraz peynir
bol cay
saat 4 de
firinda somon baligi
cay
gece
1 kase yogurt

Ayy insallah canm kavusucam gnu iple cekiyorum :) ;)

Mrb bugun dukan à 24 gun oldu proteinden cok SIkILDIM hafta sonu birakmayi dusunuyorum. Pazartesi de 5 gunluk baska bi diet uygulasam ondan sonra dikkat etsem.nasil olur.:(

Mrb bugun dukan à 24 gun oldu proteinden cok SIkILDIM hafta sonu birakmayi dusunuyorum. Pazartesi de 5 gunluk baska bi diet uygulasam ondan sonra dikkat etsem.nasil olur.:KK43:
bu diyette eksigini hissettiginiz sey nedir? diger diyetlerle hayatiniza girebilecek tek sey meyve onun disinda sebze ve protein cay kahve kola hersey zaten serbest

Çok iyi gidiyorsun atak bitince daha rahat olur PS günlerin bıktırıcı olmaz
İnşallah sabırla bekliyorum canım
Cumartesi günü kısmetse sebzelerle buluşucam, tabi mümkün olduğunca abartmadan yemeyi düşünüyorum
Ps gecınce tarıflerinden öğrenmek isterim

sakinnn butun emeklerine yazik olur bak sana bundan once 21 kilo verdigimde uyguladigim bir yontemi anlatayim canim cok bisey cektiginde agzima bir parca aliyodum onu cignerken tadini almaya baslayinca icime pismanlik doguyodu zaten. bunca zaman ac kaldin onca emegi mahvetmeye deger mi diyodum yutmadan agzimdan çope gidiyodu:confused: hem tadini alarak nefsimi sakinlestiriyodum hemde kacamak yapmamis oluyodum
simdi nacizane tavsiyem gitmeden once yemegini ye tok karnina git yanina light cola al surekli onu yudumla tatli istegini azaltir eger baktin ki dayanamiyosun pastadan 1 dilim al agzinda beklet bir sure inan pisman olacaksin o zaman:KK73::KK73::KK73:

tesekkur ederim yagmurcum:KK36: benim dukan maceram 90 kiloyken basladi atakta 4.5 kilo verdim seyirimin 28.gunundeyim gecen hafta 82.9 gelmistim 2 gun sonra tartilicam 1.5 kilo daha vermis olacagimi tahmin ediyorum insallahh tabi.yani 1 aylik seyirle toplam verilen 9 kilo civari olacak sanirim ondan sonrada ayda 6 kilo verebilmek icin ugrasicam ideal kilom 62 küsürmüs mart ayinda bitecekmis seyirim
Gerçekten dediğini yapıcam inşallah bende faydasını görürüm
Bide cumartesi günü bi doğum günü daha çıktı of off
Dediğin gibi canım tıka basa doyurucam kendimi,gittiğim yerdede diyette oldugumu belli etmek istemiyorum ,oyuzden tabaktakileri oğluşuma yediririm,böylece oyalanırımda tabakla yemiş gibi
Canım sende harıka kilo vermişsin ,seni örnek alıyorum
Bakalım ben atakta kaç kg vericem
Kaç gün atak yapmıştın
Gerçi ben 9 kg verip dukana başladım,atakta bakalım ne kadar gidicek
Bedenimde inanılmaz bi değişim söz konusu tabiki daha yolum uzun ama beni birazda olsa motive ediyor

Hanımlar bişi sormak istiyorum
Oruç tutarken nasıl uygulamalıyım
Atak ve sp günlerinde

Günaydın herkesee
Bugun ebediyen 9lu rakamlarda kurtulmuş bulunuyorum :)
Dukan amcaya çok teşekkürler :)
Bugun atakta son günüm inşallah bugunde bol eksili kaçamaksız bir gün olur
Yarın sp geçiyorum cok heycanlıyım inş 1 ay sonunda da 8 li rakamlardan Kurtulurum
Hepimize bol iradeli bir gün diliyorum

Günaydın herkesee
Bugun ebediyen 9lu rakamlarda kurtulmuş bulunuyorum :)
Dukan amcaya çok teşekkürler :)
Bugun atakta son günüm inşallah bugunde bol eksili kaçamaksız bir gün olur
Yarın sp geçiyorum cok heycanlıyım inş 1 ay sonunda da 8 li rakamlardan Kurtulurum
Hepimize bol iradeli bir gün diliyorum
Harikasinn artık devamı gelir:)

Kızlar benim bir sıkıntım var zayifliyorum pantolon falan bollasti ama göbek de beni tatmin eden bi incelme olmadi sanki ne yapabilirim

Back