Düğünüme az kaldı sizce ayrılmalı mıyım?

Koşarak uzaklaşın

Evet ben o çok zeki ama erkek arkadaşının zeki bulmadığı kızım. Bu sorunla kıskançlık ve düğün hazırlıklarının ne alakası var? Başkasının konusunu da sabote etmeyelim.

Evet ben o çok zeki ama erkek arkadaşının zeki bulmadığı kızım. Bu sorunla kıskançlık ve düğün hazırlıklarının ne alakası var? Başkasının konusunu da sabote etmeyelim.
Bi kaç konunuz vardı size de ayrıl diyen çoktu da merak ettim, demek ki uzaktan ayrıl demek kolay oluyormuş, herkes için hayırlısı olsun

Oturup ciddi ciddi konusun. Bir de her seyi alttan alan mulayim bir yapiniz varsa ondan cesaret aliyordur. Biraz dişli olmak lazim. Aman huzurumuz kacmasin demeyin. Daha evlenmeden baslamis zirta virta kavga cikarmaya

Bu konuda haklısınız sanırım. İçimdeki sıkıntıyı anlatamam.

Oturup ciddi ciddi konusun. Bir de her seyi alttan alan mulayim bir yapiniz varsa ondan cesaret aliyordur. Biraz dişli olmak lazim. Aman huzurumuz kacmasin demeyin. Daha evlenmeden baslamis zirta virta kavga cikarmaya
Kaç kere konuştuğumu unuttum ben

Evlilikte sizi depresyona sokacak her huyu var naşallah. Kıskançlık, cimrilik, özgüven sorunu, bencillik.
Hiçbiri de evlenince değişmeyecek. Katlanırım diyorsanız evlenin.

Evlendiğin an kendi kişiliğinden ödün vermen gerekecek o ne istiyorsa, nasıl istiyorsa boyun eğmek zorunda kalacaksın
Umarım ilk gün kediyi duvara çarpmaz

Nerde yaptıeacakmıssın saçını ?

Yaslariniz 30'un altindaysa henuz birbirinizi tam olarak tanimiyor ve nasil idare edeceginizi bilmiyor olabilirsiniz. Nisan sureci sizin evliligi yapip yapamayacaginizi gosterecek bir surectir. Iyi dusunun kendinizi tartin. Karsinizdaki kisiyi analiz edin ama sakın ACELE etmeyin.

O zaman problem var. Zira bu fiyata kıyafet bulabilmiş olman bile çok iyi. Peki evin eşyası düğün? Şimdi kimisi 80 bin liralık koltuk takımını altına tercih eder öyle bir şey mi söz konusu. Nişan dönemi iyi tanımak için vardır göz göre göre yakma dediklerin varsa, tabiki kolay olmayacak ayrılık ama kötü bir hayattan daha iyidir kısa süreli acı.

Boşanın

Mobilyalarda beyaz eşya 11.800 tuttu hepsi ve iki aile destek çıkıyorlar. Oturma odası 6.500 yatak odası 8000 daha ucuzu var ama onlarida ben beğenemedim e bir kere alcaz uzun ömürlü olsun istiyorum ve bazı şeylerden zaten kısıyorum bari bunlar istediğimiz gbi olsun istiyorum ama nerde o düşünce.. Malesef düşünen aptal oluyor bu devirde bile bile aldırmam mi gerekiyordu bilmiyorum

26 yaşındayım fakat düşünebilmek için çok geç kaldım baştan yapmam gerekiyordu bazı şeyleri düşünmekten de çok yoruldum. Fakat artık dayanamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…