Suanda benim kafam yandıBuradaki boşancıbaşı'ları dikkate alma. Nişanlın çok iyi sakın kaçırma evlen. Sen ayrıl da onlar kapsın diye bırak diyorlar.
Ne kadar kaçırılmayacak fırsat olduğunu da aşağıda kanıtlıyorum:
* Profil fotona karışıyor çünkü kutsal kadınsın ve kutsaliyetini haram gözlerle bozmak istemiyor çünkü sen onun çocuklarının anası olacaksın çünkü sana çoook değer veriyor
* Kadın olduğun için zayıfsın, kendini rehberindeki yalnız fotolu kadın görünce dayanamayıp selam yazan erkeklerden koruyamayabilirsin, bir ihtimal nefsine de yenik düşebilirsin ve o seni bunlardan koruyor çünkü seni çoook seviyor
* Yemekteki etin hesabını yapıyor çünkü kolestrolün artsın istemiyor, çünkü seni çooook düşünüyor
* Kendine gelince 700 800 harcıyor ama sana gelince kuruşun hesabını yapıyor, çünkü senin müsriflikten günaha girmeni istemiyor, kendi ateşlerde yanmaya hazır ama sana hiiiiiiiççççç kıyamıyor,
* Saçlarını evde yap kuaföre gitme diyor çünkü saçların kuaför maşalarıyla yansın istemiyor, sırf seni düşünüyor çünkü saçının teline kurbaaan oluyoor.
Ve sen de böyle bir adama nankörlük yapıp burada ayrılsam mı diye konu açıyorsun, gelmişsin böyle aşk yaşayamadıkları için çekemeyenlere kulak veriyorsun, tühhh yazıklar olsun ya.
O değil ben niye tek derdim buymuş gibi bu kadar yazdım bilmiyorum. Sanırım coronadan kafa dağıtmak istiyor insan..
Suanda benim kafam yandı
Allah kurtarsın kardeş...Türk insanının araba sevdası bitmiyor...Benimki de nisanliyken yok 500 liraya gelinlik bul, yok ablam yapsın saçını, yok gümüşlük alma derdi.ayrilmak hic aklima gelmemişti o aralar.ama cok strese girmistim ve kendimi paragöz gibi hissederdim.simdi evliyiz sonuc ne mi oldu? Kendine müslüman, bencil, 8 yilda 5 araba degistiren, bana calıșta sıfır araba alalim diyen biriyle evliyim.
Zararın neresinden dönseniz kar değil mi? Siz de hayatınızı böyle geçirmek zorunda değilsiniz.Benimki de nisanliyken yok 500 liraya gelinlik bul, yok ablam yapsın saçını, yok gümüşlük alma derdi.ayrilmak hic aklima gelmemişti o aralar.ama cok strese girmistim ve kendimi paragöz gibi hissederdim.simdi evliyiz sonuc ne mi oldu? Kendine müslüman, bencil, 8 yilda 5 araba degistiren, bana calıșta sıfır araba alalim diyen biriyle evliyim.
Aynı şeyleri yasamaktan korktuğun için yani bir olasılık yüzünden göz göre göre bu hanzoya mı evet diyorsun ?İçimdeki herseyi görebilen biri olsa zaten tutup çeker beni direk ama benim içimde pişman olma korkusu kaplıyor ve bidaha aynı şeyleri yasarmiyim korkusu var..
Benimkinde de arba sevdası var evden önce araba alalım derdine düştü şimdiden..Benimki de nisanliyken yok 500 liraya gelinlik bul, yok ablam yapsın saçını, yok gümüşlük alma derdi.ayrilmak hic aklima gelmemişti o aralar.ama cok strese girmistim ve kendimi paragöz gibi hissederdim.simdi evliyiz sonuc ne mi oldu? Kendine müslüman, bencil, 8 yilda 5 araba degistiren, bana calıșta sıfır araba alalim diyen biriyle evliyim.
Bu kadar yoruma rağmen hala benimki diyorsun pes diyorum sadece. Mutluluklar şimdiden konun da kapansın milleti yorma boşuna ayrılacağın yok senin aklını başka yerde unutmuşsun. Çekeceğin çilen varmış.Benimkinde de arba sevdası var evden önce araba alalım derdine düştü şimdiden..
Kesinlikle pişman olmadım. On beş gün sonra aklımda bile kalmadı desem. Çok garip çünkü hayatta unutamam sanıyordum. Bu benim hayatım şansım kaderimdi. Sonrasında çok da mutlu oldum. İnşallah senin de hakkında hayırlısı olur canım.Kararınızdan hiç pişman oldunuz mu yada bidaha başarabilir miyim diye korktunuz mu?
Çok teşekkür ederim bu bnm içimi biraz olsun rahatlattıKesinlikle pişman olmadım. On beş gün sonra aklımda bile kalmadı desem. Çok garip çünkü hayatta unutamam sanıyordum. Bu benim hayatım şansım kaderimdi. Sonrasında çok da mutlu oldum. İnşallah senin de hakkında hayırlısı olur canım.
Bak dayanamadım yazıyorum. Bu adam gelin saçını yapturmayan adam evlendikten sonra föne yollamaz seni. Senin kendi maaşınla yaptığın kuruş harcamayı sayar. Maaş kartını bile alabilir bak. Sonra da gider kendine harcar bakar kalırsın öyle. Seninkinin araba merakı varmış ya hazır ikinci maaş da girerken eve merakını giderir alır arabayı sen kontağı bile çeviremezsin. Evde öyle hem ev işi hem saçını yap bakımına para harcama üste başa masraf etme derkeeen gelirsin işte o şu an hissettiğin yaşlara.Sadece saç olsa keşke ufacık bisey istediğimde sen byle değildin istemez sanıyordum baştan böyle konusmaamiztik diye yüzüme vuruyor ve başta konuştuğumuz şey de herseyi yettiği kadar alalım fazlasına lüzum yok diye konuştuk ve ben daha ne kadar uygun şeyler bulabilirim bilmiyorum okdr çok basim ağrıyor ki biseylere bakmaktan arkadaşlarım bile yeter artık bu kadar arastidilmaz beğendiğin biseyi al diye kızıyorlardi. Hadi hepsini yumdum gözlerimi desem bir insan eşi olcak insana bir profil resmi için işine gelir diyemezki..
Merhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
Okadar haklısınız ki sanırım yuzyuze konuşma vaktim geldi onunla.Bak dayanamadım yazıyorum. Bu adam gelin saçını yapturmayan adam evlendikten sonra föne yollamaz seni. Senin kendi maaşınla yaptığın kuruş harcamayı sayar. Maaş kartını bile alabilir bak. Sonra da gider kendine harcar bakar kalırsın öyle. Seninkinin araba merakı varmış ya hazır ikinci maaş da girerken eve merakını giderir alır arabayı sen kontağı bile çeviremezsin. Evde öyle hem ev işi hem saçını yap bakımına para harcama üste başa masraf etme derkeeen gelirsin işte o şu an hissettiğin yaşlara.
Okadar haklısınız ki sanırım yuzyuze konuşma vaktim geldi onunla.
Benimki de nisanliyken yok 500 liraya gelinlik bul, yok ablam yapsın saçını, yok gümüşlük alma derdi.ayrilmak hic aklima gelmemişti o aralar.ama cok strese girmistim ve kendimi paragöz gibi hissederdim.simdi evliyiz sonuc ne mi oldu? Kendine müslüman, bencil, 8 yilda 5 araba degistiren, bana calıșta sıfır araba alalim diyen biriyle evliyim.