Düğünüme az kaldı sizce ayrılmalı mıyım?

Bu hareketleri yapmasına izin vermeyin izin vermediğiniz halde yapmaya devam ediyorsa ayrılın.

Suanda benim kafam yandı

Benimki de nisanliyken yok 500 liraya gelinlik bul, yok ablam yapsın saçını, yok gümüşlük alma derdi.ayrilmak hic aklima gelmemişti o aralar.ama cok strese girmistim ve kendimi paragöz gibi hissederdim.simdi evliyiz sonuc ne mi oldu? Kendine müslüman, bencil, 8 yilda 5 araba degistiren, bana calıșta sıfır araba alalim diyen biriyle evliyim.

Allah kurtarsın kardeş...Türk insanının araba sevdası bitmiyor...

Zararın neresinden dönseniz kar değil mi? Siz de hayatınızı böyle geçirmek zorunda değilsiniz.
Çalışıp ona araba alacağınıza kendinize alabilirsiniz pek ala. Üstelik bencil birisiyle de aynı evde bi ömür geçirmeniz gerekmez.

İçimdeki herseyi görebilen biri olsa zaten tutup çeker beni direk ama benim içimde pişman olma korkusu kaplıyor ve bidaha aynı şeyleri yasarmiyim korkusu var..
Aynı şeyleri yasamaktan korktuğun için yani bir olasılık yüzünden göz göre göre bu hanzoya mı evet diyorsun ?

Benimkinde de arba sevdası var evden önce araba alalım derdine düştü şimdiden..

Benimkinde de arba sevdası var evden önce araba alalım derdine düştü şimdiden..
Bu kadar yoruma rağmen hala benimki diyorsun pes diyorum sadece. Mutluluklar şimdiden konun da kapansın milleti yorma boşuna ayrılacağın yok senin aklını başka yerde unutmuşsun. Çekeceğin çilen varmış.

Kararınızdan hiç pişman oldunuz mu yada bidaha başarabilir miyim diye korktunuz mu?
Kesinlikle pişman olmadım. On beş gün sonra aklımda bile kalmadı desem. Çok garip çünkü hayatta unutamam sanıyordum. Bu benim hayatım şansım kaderimdi. Sonrasında çok da mutlu oldum. İnşallah senin de hakkında hayırlısı olur canım.

Çok teşekkür ederim bu bnm içimi biraz olsun rahatlattı

Bak dayanamadım yazıyorum. Bu adam gelin saçını yapturmayan adam evlendikten sonra föne yollamaz seni. Senin kendi maaşınla yaptığın kuruş harcamayı sayar. Maaş kartını bile alabilir bak. Sonra da gider kendine harcar bakar kalırsın öyle. Seninkinin araba merakı varmış ya hazır ikinci maaş da girerken eve merakını giderir alır arabayı sen kontağı bile çeviremezsin. Evde öyle hem ev işi hem saçını yap bakımına para harcama üste başa masraf etme derkeeen gelirsin işte o şu an hissettiğin yaşlara.

Şimdiden böyleyse... ayrıl hacı

Okadar haklısınız ki sanırım yuzyuze konuşma vaktim geldi onunla.

Ben düğün öncesi sürekli tartışan insanların sonunu pek hayırlı görmüyorum
Sürekli kavga çıkarmak yerine zevkle bu işlere çaba harcaması lazım bütçesine uymuyorsa insan gibi durumu anlatması lazım ne bu böyle şimdiden erkeklik taslamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…