Düğünüme az kaldı sizce ayrılmalı mıyım?

Zey93nep

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
33
15
31
Merhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?

Ayrılmak yada ayrılmamak sizin verebileceğiniz bir karar. Kıskançlık birbirini seven herkeste var. Bende nişanlımı kıskanıyorum oda beni kıskanıyor ama kavga etmiyoruz bu konuda. Cimrilik özelliği var ve bu ilerde sizin için bekadan sorun olur bunu düşünün. Benim için cimri olmaması önemli bir kriter.

Kendini sokakta mı buldun sen? Niye bu muameleyi layık görüyorsun?

Anlattığın şeyler psikolojiyi, ilişkiyi acayip yıpratıcı şeyler. Neden susuyorsun neden izin veriyorsun ki.
Benim eşim nişan aşamasında ve ilk zamanlarda böyle davranıyordu. Ama bir şey fark ettim sonraları. Ona o cesareti ben vermişim. Şimdi yapsın..........

Bunun kararını siz vereceksiniz elbette. İyi değerlendirmek gerek. Kıskançlık şüphe alt duygusunun sebebini siz biliyor musunuz daha önce yaşadığı bir travma olabilir.
Cimrilikten hiç hoşlanmam ama geleceği düşünmeden de harcama tabiiki yapılmamalı.
Ne için cimrilik yapıyor, sizin harcadığınız kazandığjnızda söz söyleme hakkı buluyor mu? Kendine aşırı harcarken sizden mi kısıyor? Atıyorum evin bir ihtiyacı olan kitaplık sehpayı mı gereksiz görüyor yoksa onların uygununu mu arıyor?

Ama nişanlınız her şeyde kavga çıkarıyorsa bu evlenince artarak devam edecektir. Buna tahammül edebilecek misiniz
Tahammül edebileceğimi düşünmüyorum ama evlenmemize de az kaldı o yüzden kararsızlık yaşıyorum onu yarı yolda bırakmış gibi olucam

İzin vermiyorum defalarca bunun kavgasını ettik ama hiçbir şekilde değişen bir şey olmadı.

Cimrilikten kastım düğünle alakalı herşeyin parasını fazla buluyor ama kendisi çokta ihtiyacı olmayan bir şeye 700-800 harcayabiliyor.

Kendine değil de sana para harcamaktan zevk alan adamı bulunca evlenirsin. Kendine harcayıp sana pahalı diyen adamdan olmaz bir şey. Olan parasını senin için harcadığını gördüğün adam servetindir.
Ben bütün parasını bana harcamasını zaten istemem ama hiç değilse düğün için önemli olan şeylere katkı sağlamasını bekliyorum oda olmayınca insan kırılıyor birde bana yok deyip kendine alması beni ister istemez üzüyor

Klasık erkek evlenince geçer ayrılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…