Kendim yapcakmisimNerde yaptıeacakmıssın saçını ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendim yapcakmisimNerde yaptıeacakmıssın saçını ?
40 kere söyledim yine söyleyeyim, evlenince daha da kötü oluyor asla düzelmiyorBu dediklerinizde ne kadar ciddisiniz?
Ayrıl.okkadarr.Merhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
Merhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
Bu çok iyiydiEvlendikten sonra zey93nep tarafından açılacak BDV konusunu görüyorum şimdiden
Kendin yap bencede. Ne gerek var masrafa.Kendim yapcakmisim
Bir o kaldı kendim yapmadığımKendin yap bencede. Ne gerek var masrafa.
Beylerımızı uzmeye degmez, bır kere evleniyor bir kere gelın olacak olmak, bunlar onemsiz seyler. Önemli olan beyler.
Bende yasadim bunu yillar evvel ve bitirdim cok şükür cok mutluyum oylebi insan yeri geldigonde seni evden dahi cikarmaz bekara bosamak kolau derler kafanayatmiyosa bitir kimseye ödün vermeMerhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
'yi seven önem veren biri .. gecmsiinde parasızlık çekmiş nasıl kazanıldığını bilen biri muhtemelen ben kötü niyet hissetmedim nedense .. seviyor. Tolere edip devam.edebilrisin karar senin.. ben doğruları söylerim güven senMerhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
Hayir gec degil. Kedinizi sıkısmıs hissetmeyin. Iyi dusunun olcun, tartin. Belki gecinebileceginiz bir kisidir belki de degildir ama emin olarak karar verin.26 yaşındayım fakat düşünebilmek için çok geç kaldım baştan yapmam gerekiyordu bazı şeyleri düşünmekten de çok yoruldum. Fakat artık dayanamıyorum malesef
Bana daha çok oğlak ya da boğa gibi geldiMerak ettim Akrep burcu mu? (Her konuyu burca baglama demeyin valla merak ettim)
Bak bi dönem ben de aynı durumu yaşadım. Takside gidiyordum içim nasıl sıkılıyor anlatamam. İçimden dedim ki şimdi kafamı kaldırınca gördüğüm ilk panoda yazan şey bana mesaj olsun Allahım dedim. Kafamı kaldırdım “iyi olmak yetmez” yazıyordu kocaman. O zaman bir banka reklamıydı. Ben mesajı aldım ayrıldım. İyi de nesi iyi onu bi iyi tartmak lazımBu konuda haklısınız sanırım. İçimdeki sıkıntıyı anlatamam.
Canım daha canına susamadıysan hemen ayrılMerhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
Yok artıkKendim yapcakmisim