Düğünüme az kaldı sizce ayrılmalı mıyım?

Tahammül edebileceğimi düşünmüyorum ama evlenmemize de az kaldı o yüzden kararsızlık yaşıyorum onu yarı yolda bırakmış gibi olucam
Bu psikolojiyi çok iyi anlıyorum. İlk evliliğimde tüm sorunları görüp farkettiğim halde bırakamadım. Sonra altı yılım tahammülle geçti. Aldatmasaydı daha da devam ederdim. İyi düşün. Hayata bir kere geliyorsun ve değerlisin.

Sana eli açık olmasından bahsediyorum. Zaten bırakamayacağını düşünüyorsun takılma böyle şeylere tamam de geç o kendine harcasın. Şimdi düğün için pahalı der sonra başka şeylere kulp bulur, ki zaten bence gereksiz bir şey düğün. Gerçekten abartılı şeyler istiyorsan haklı da diyebiliriz nişanlına.

Düğünle ilgili isteklerinde maddi durumu nasıl ? Eğer durumu yoksa yapmamasını çok kafaya takma . Ama parası var ve yine de gereksiz görüyorsa konuşup anlat isteklerini

Çok pahalı şeyler istediğimi düşünmüyorum. Kına elbisemi bile 150tlye aldım. Nikah elbisemi 250ye aldım takı desen yok alt tarafı bi saçımı kuaförde yaptırmak istedim onuda problem edip laf söyledi

Ayrıl yol yakınken.

Düğünle ilgili isteklerinde maddi durumu nasıl ? Eğer durumu yoksa yapmamasını çok kafaya takma . Ama parası var ve yine de gereksiz görüyorsa konuşup anlat isteklerini
Maddi durumu kötü değil istediğim şeylerde düşük ücretli şeyler çoğu şeyde ailesi yardımcı oluyor. Kaç kez anlattım ama faydası olmadı ne yazık ki

İnşallah 4 ay kalmıştır
Ülke durumunu göz önüne alarak, ilişkinizi değerlendirin.
Ve acele etmeyin.
Konuyu sabote edeceğim biraz ama düğünler ertelenir mi? Yani dört nisanda nikahım var. Yasaklanır mı yada sadece iki şahitle nikahı mı kıyarız yani şu gündemde buna takılmak istemiyorum ama iki gündür kafama takıldı

icerigi okumadan basliga bakarak cevap vermek istedim, bu soruyu zaten soruyorsan ayril gitsin...

Deme onu işte, "insan olarak iyi biri aslında"demeee. Evlenince senden başka herkese iyi olacak... Ama sana değil.

Evlilikte bunları kaldırabilirim gayet mutlu olabilirim diyorsan evlen. Fakat değişmesini bekleme. Daha beter olabilir ama daha iyiye gideceğini sanmıyorum.

Sadece buysa acele etme ayrılmak için. Beraber terapiye gitseniz düzelir aslında

Sizce bu şekilde bir hayat yaşamak mantıklı mı?
Cri kıskanç bir adamla sürekli gerilimli.

İzin vermiyorum defalarca bunun kavgasını ettik ama hiçbir şekilde değişen bir şey olmadı.
İyi kavga edememişsin.
Şaka bir yana bir de ne yaparsam yapayım beni bırakamaz öz güveni de vermişsin. Kaybetme korkusu da yok. Istedigini yapıyor.
Ciddi ciddi ben ayrılmak istiyorum sana tahammül edemiyorum de. Bakalım aynılarını yapmaya devam edecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…