- 20 Ekim 2018
- 2.309
- 3.665
Hazır düğünlerde yasaklanmısken uzatMerhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
İlerde bosanayım mı diye konu acmadan ayrılın cok netMerhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
Düğün salonları bu geceden itibaren kapatıldı zaten.Konuyu sabote edeceğim biraz ama düğünler ertelenir mi? Yani dört nisanda nikahım var. Yasaklanır mı yada sadece iki şahitle nikahı mı kıyarızyani şu gündemde buna takılmak istemiyorum ama iki gündür kafama takıldı
Çok teşekkür ederim bende hazmedemiyorum ve suanda aramız çok açık ben konuşmuyorum üç dört gündür düşünmek istiyorum dedim fakat işin içinden çıkamıyorumCimriliğini ve kıskançlığını bir tarafa bırakıyorum ama size sarfettiği;
'tek başına fotoğrafını koymak işine gelir'
gibi terbiyesizce bir cümleyi nasıl hazmadeceksiniz?
Nişanlınız çok saygısız, ne size ne makul istek ve heveslerinize saygı duyuyor.
Evlilik için tek motivasyonunuz 'düğüne az kaldı, yarıyolda bırakmak istemiyorum' ise durumu tekrar değerlendirmenizde fayda var.
Aslan burcu olmalı kesinlikleKendine değil de sana para harcamaktan zevk alan adamı bulunca evlenirsin. Kendine harcayıp sana pahalı diyen adamdan olmaz bir şey. Olan parasını senin için harcadığını gördüğün adam servetindir.
Düğün salonları kapatıldı zaten . Bence bu bir mesaj olabilir sizin için
Çok ciddiyim çevremde biçok örnekleri var öylesine söylenmiş sözler değil ,Bu dediklerinizde ne kadar ciddisiniz?
Bak tatlım bende senin gibi düğünümün hatta son gününe kadar bile şüphe sıkıntı içinde biriydim. Bir taraftan az kaldı diyordum bir taraftan resmen ruhum isyan ediyordu. Sonuç evlendim. Mutsuzum. Keşke diyorum keşke birazcık kendime, hislerime güvenseydim. Görmezden gelmeseydim hiç birşeyi... göz göre göre gittim. Sen yapma. Yinede şöyle bir kafanı toplaman için ertelemeni öneririm. Erteleme şansınız yok mu ? Virüs nedeniyle zaten düğünler iptal oluyor...Tahammül edebileceğimi düşünmüyorum ama evlenmemize de az kaldı o yüzden kararsızlık yaşıyorum onu yarı yolda bırakmış gibi olucam
Benim böyle problemlerim yok. Kıskançlık falan hiç söz konusu olmadı aramızda.Siz ayrıldınız mı,sizin de benzer problemleriniz vardı ?
Şimdiden senden herşeyi esirgiyor evlenince daha beter olacak geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
Siz şu çok zeki ama erkek arkadaşının zeki bulmadığı kız değil misiniz, bir kaç konunuzu okumuştum,isminizden hatırlıyorum yanlışsa kusura bakmayın ,size de ayrıl diyen çok olmuştu da oradan aklıma geldiBenim böyle problemlerim yok. Kıskançlık falan hiç söz konusu olmadı aramızda.
Düğün için de ailelerin yapmadıklarını biz ortak yapıyoruz. Düğün zaten olmayacak da nikah. Ev için işte çoğu şeyi aileler yapıyor kalanı ortak yapıyoruz hiç aramızda para mevzusu da olmaz. Nereden çıkardınız anlamadım.