Düğünüme az kaldı sizce ayrılmalı mıyım?

Ayrıl.okkadarr.

Bende yasadim bunu yillar evvel ve bitirdim cok şükür cok mutluyum oylebi insan yeri geldigonde seni evden dahi cikarmaz bekara bosamak kolau derler kafanayatmiyosa bitir kimseye ödün verme

Ayrıl yoksa buraya "bikac aylık evliyim boşanmak istiyorum" diye konu acicaksin. Bunun sonu yok, bak burası "nisanliyken de belliydi ama ayrılmadım" deyip kocasinin kahrını çekmek zorunda kalan kadınlarla dolu. Şimdiki akılları olsa nikah günü bile olsa umursamaz atarlardı nişanı

'yi seven önem veren biri .. gecmsiinde parasızlık çekmiş nasıl kazanıldığını bilen biri muhtemelen ben kötü niyet hissetmedim nedense .. seviyor. Tolere edip devam.edebilrisin karar senin.. ben doğruları söylerim güven sen

26 yaşındayım fakat düşünebilmek için çok geç kaldım baştan yapmam gerekiyordu bazı şeyleri düşünmekten de çok yoruldum. Fakat artık dayanamıyorum malesef
Hayir gec degil. Kedinizi sıkısmıs hissetmeyin. Iyi dusunun olcun, tartin. Belki gecinebileceginiz bir kisidir belki de degildir ama emin olarak karar verin.
26 yas elbette evlilik icin uygun bir yas denebilir ama insanlari tanimak hatta kendimizi tanimak icin genc bir yas diyebilirim.

İkilemde kalıp buraya konu açıyorsanız emin değilsiniz. Eşiniz olacak kişiden de emin olamayacaksanız kimden olcaksınız ki?

Bu konuda haklısınız sanırım. İçimdeki sıkıntıyı anlatamam.
Bak bi dönem ben de aynı durumu yaşadım. Takside gidiyordum içim nasıl sıkılıyor anlatamam. İçimden dedim ki şimdi kafamı kaldırınca gördüğüm ilk panoda yazan şey bana mesaj olsun Allahım dedim. Kafamı kaldırdım “iyi olmak yetmez” yazıyordu kocaman. O zaman bir banka reklamıydı. Ben mesajı aldım ayrıldım. İyi de nesi iyi onu bi iyi tartmak lazım

Canım daha canına susamadıysan hemen ayrıl

Bir yorumunuza istinaden iyi bir insan olması yetmiyor, size karşı da iyi olmalı. Başkalarına iyi olup size kötü olacaksa bu onu iyi bir birey yapmıyor bence..
Aynısı tam tersi için de geçerli. Zararın neresinden dönerseniz kardır diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…