Geçmiş konulardan birinde elti kabarık abiye giyip başına düğün tacı takip yeni gelini trollemişti
Düğünün tadını çıkarın eglenin bol bol
O da bisey mi benim ablm hem beyaz gibi acik bi pudra giyip hemde tarlatanli kabarik bi elbise giymeyi dusunuyo cok sükür. Zerre dusunce yok ama napim Allaha havale ediyorum
evet??Gelin beyaz giyiyor diye kimse beyaz giyemeyecek mi
Elbise kısaysa ne mahsuru olabilir. Hadi gelinlik vari bir abiye olsa tamam da.Benim dugun gunu kisa beyaz giyiyor
Sonra bu sene tekrar gelinligini giyip dis cekim yaptiracak 3 yil sonrasında ne tesadüf
Engellemeye calisiyorum kirmadan söylüyorum ama gecistiriyo isine gelmiyo.Hayatımda gördüğüm en rezalet elti buydu. Saçları tacı bile gelininkinden daha iriydi
Ablanız millete dedikodu malzemesi olacak maalesef. Keşke engelleseydiniz. Yaptığı şey çok komik
Ama bunu inanin cevremizdekiler yapiyo bende de var ordan biliyorum. Ablam benimle beraber kabarik abiyr bakiyo tarlatan bakio adeta iki gelin gibiyizBen esimle evlenirken kim ne giymiş inanin dikkat bile etmedim hiç o gün eşime odakliydim.nasil basariyosuniz bunlari dert etmeyi:))
Kina da kırmızı,düğünde beyaz giymemiş işte kurala uymuşGeçen çocukluk arkadaşının düğününe gittim. Ortalarda kasıla kasıla dolaşan biri dikkatimi çekti, öğrendim ki görümceymiş. Kınada bembeyaz, düğünde kırmızı elbise giydi. İki elbise de dikkat çekici, Allah için kadın da çok güzel ve alımlıydı. Mesela kadını ve elbiselerini net hatırlıyorum, ama arkadaşımın(ki yakınız) kına elbisesini ve gelinliğini hayal meyal.
Doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama garipsemiştim ben(ki kim ne yaparsa yapsın modunda biriyimdir) Bir de geçen bir yerde okudum “kural değil ama her işin bir adabı vardır. Düğünde beyaz giyinmemek görgü meselesidir.” Yazıyordu, ama kaynak sormayın hatırlamıyorum.
Neden?evet??