Bu anlattıklarınız dışındaki yaşanmışlıklarınızı bilemem ama bence bu elbisenin nasıl bir elbise olduğuyla alakalı. Renk illa beyaz tercih etmek zorunda değil ama eğer gelinlikten hallice değilse ki dediğinize göre kısa bir elbise, bence sorun etmeyin. Gelin gibi gözükmeyeceği gibi sizden de rol çalmış olmaz. Ama tüllü, pullu uzun falan bişeyse işte o zaman art niyet arayın derim. Bu arada bunları kayınvalidesi düğününde kırık beyaz bol tüllü bir elbise giymiş bir gelin olarak söylüyorum. Yani yaşamışlığım da var. Ne hissedip ne düşüneceğiniz sizin elinizde. En güzel günlerinizden birini böyle şeyler düşünerek harcamayın bence. Ayrıca dış çekim konusunda malesef sizi haklı bulamadım. 3 sene önce evlenmiş diyorsunuz. Belki o zaman dış çekim için imkanı yoktu veya aklına gelmedi. Şimdi sizden duyup şartlar uygun olunca heveslenmiş olabilir. Kötü niyetle yaklaşmayın, boşuna kendinizi yıpratmayın. Ama genel olarak size karşı kıskanç bir tutum sergiliyorsa, bunlar harici örnekler de varsa o zaman verin coşkuyu. Girdiğiniz her ortamda gayet şaka yapar gibi "görümcem de yine heves etti heralde gelin olmaya, nerdeyse gelinlik giyecek" diyip gülün. Bişey diyen olursa da şaka yaptım der geçersiniz.